Διαγραμμένο μέλος 165440
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 203
- Πόντοι
- 66
Συνήθως χαμογελάω με διάφορα ποστ διαφόρων, αλλά με αυτό του παχουλόκομψου γέλασα πραγματικά!!!! Δεν το περίμενα....ρε τον μαλάκα που χάθηκε αυτός?
Όλα τα νιαμου διάσπαρτα στις παραλίες της Αττικήςρε νιαμου![]()
![]()
το ριξατε στις παραλιες
![]()

ευγε τυπε για την συμμετοχη σου...εσυ δεν κυκλοφορησες το θωρηκτο ορκα σε καμια πλαζΌλα τα νιαμου διάσπαρτα στις παραλίες της Αττικής![]()

τυπε εχω ιδεα για μπιζνα..να τρεχουμε περα δωθε στις παραλιες με λουκουμαδες τωρα που δεν γυαλιζει ο κοσμος τα παπουτσια..απαραιτητη προυποθεση μην το μαθει οΔουλευουν και καποιοι ρε νιαμου.....
και μας φαει το εμπορευμα η αγαπη του :S :S :S

Θα την καταφερω...έχω υπομονή γαϊδάρου
Θα την καταφερω...έχω υπομονή γαϊδάρουευγε τυπε για την συμμετοχη σου...εσυ δεν κυκλοφορησες το θωρηκτο ορκα σε καμια πλαζ:S :S :S
τυπε ξεπερασμενα επαγγελματα αυτα..λες να παω σε τιποτα φαρμακευτικες να κανω το πειραματοζωο σε νεα φαρμακα:S :S :S η σε αυτοκινητοβιομηχανιες που τους βαζουν να αναπνεουν καυσαεριο για να δουν τις επιπτωσεις στον ανθρωπινο οργανισμο :S :S :S
τυπε ξεπερασμενα επαγγελματα αυτα..λες να παω σε τιποτα φαρμακευτικες να κανω το πειραματοζωο σε νεα φαρμακαΚλωνε μου ντελιβερας ειμαι....τι παπουτσια και πρασινα αλογα;
Αμα ψαχνεις για δουλεια μπορεις να πας στα φαναρια κατω απο τη γεφυρα στο Ρουφ που ζητιανευει ο Τρουμπακης πλενοντας παρμπριζ....
Υπερμουναρε καυλα ατελειωτη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.peoplegreece.com/wp-content/uploads/2015/03/06/spiropoulou.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Πω πω πω!!!!! Χάνομαι...
Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή :S :S :SΚλωνε μου ντελιβερας ειμαι....τι παπουτσια και πρασινα αλογα;
Αμα ψαχνεις για δουλεια μπορεις να πας στα φαναρια κατω απο τη γεφυρα στο Ρουφ που ζητιανευει ο Τρουμπακης πλενοντας παρμπριζ....
Την μυρίζω άνετα :S :S :SΕτσι και σε κλασει με αυτη τη κωλαθρα τυπε τελειωσες....
Την μυρίζω άνετα :S :S :S
:S :S :Sτυπε δεν καταλαβες..εννοω να με παρουν για να δουν αν σε ηδηΤυπε εσυ εχεις επιπτωσεις στον οργανισμο σου ηδη....δεν θα σε παρουν.
μπορει να υπαρξει βελτιωση