Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
![]()
[move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
δυστηχως οσους συναντησα απο το σαιτ, ουτε ενας δεν ηταν νορμαλ στα μυαλα,μονο κανα 2...
ο χοντρος εχει παθει καταθλιψη γιατι στα ξενα τον κατεστησαν pajeet που δε γαμαει και περιμενει να διαβασει ενημερωσεις για μπουρδελα για να ξαναζησει το ομορφο ελληνικο παρελθον. Οι Ιακωβοι - Ζεργκ θα ξεσκισουν και αυτον και καθε.καλη.αναμνηση που εχει.Εντωμεταξυ ρε ΤζιμιΤζιμ και οπως αλλιως αυτοαποκαλεισαι πως σκατα οι ΕντουροΙακωβοι διωξανε τους ενημερωτες απο το σαι αφου δεν ποσταρουν στα αντιστοιχα νηματα με τις πουτανες και τα μπουρδελα;
Οχι οτι περιμενω καμμια σοβαρη απαντηση αφου προφανως βρισκεσαι σε αποστολη να κανεις μουνι το σαι με τις πλατες καποιου διαχειριστη αλλα λεμε τωρα...
αααχαχαχαπάω να προσευχηθώ και μετά να κατουρήσω αιρετικούς σε παραχριστιανικά φόρουμ στο ίντερνετ
λοιπόν ασυλιάκωβοι:
είμαστε στη σελίδα 32540 και το θρεντ των παππούληδων καλπάζει και απειλεί να μας ξεπεράσει.
ο Ζέμπου γράφει διακόσια ηλίθια ποστ την ημέρα ο άτιμος.
μέχρι να επιστρέψω θα πρέπει να είμαστε στη σελίδα 32560.
ιάκωβε + άσυλο (ενδούρο) οργανώστε τα λιμά και δέστε τι θα κάνετε με τις παραθέσεις.
32560 ο στόχος για σήμερα
ειδάλλως...![]()

εντουροιακωβε δεν με εκπλησουν οι αμεσες απαντησεις/παραθεσεις σου φανταζομαι καποιοι από το <παρεακι> κανετε βαρδιες ωστε να απαντατε αμεσα.
αλλα ολο τα ιδια και τα Γιδια :S :S :S κατι καινουριο δεν εχεις ή δεν μπορεις να γραψεις ? εκτος από το να σε λυπαμε αρχιζω να σε βαριεμαι :S :S :S

τυπε ντοπασαντρα ο μπαρνταμου που μπαινει στο σαη μια ωρα την εβδομαδα,που ειναι;:S :S :S
πρεπει να πηγε μπαρακια γιατι εχει ζωη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ο χοντρος εχει παθει καταθλιψη γιατι στα ξενα τον κατεστησαν pajeet που δε γαμαει και περιμενει να διαβασει ενημερωσεις για μπουρδελα για να ξαναζησει το ομορφο ελληνικο παρελθον. Οι Ιακωβοι - Ζεργκ θα ξεσκισουν και αυτον και καθε.καλη.αναμνηση που εχει.
νορντεν τουλαχιστον εχω κοψει τη μαλακια.....(ενταξει για να ειμαι ειλικρινης μου τονε παιζουν αλλες....α ρε στεφανια με τα μαγικα σου χερακια!)

εχω τεραστια αναγκη ο ντοπας-εττορε και ο ντοπας-σαντρα να κανουν επιθεση σε εμενα και τον τυπο iakovo![]()
![]()
![]()
Τυπε αν σου πω οτι εισαι αρρωστος και πρεπει να σε δει γιατρος, θα ειμαι κι εγω μετα κλωνος καποιου κλωνου που σ΄εχει βαλει στο ματι ?
οχι τυπε εσυ απλως εισαι μαλακας![]()
![]()
![]()

Τυπε αν σου πω οτι εισαι αρρωστος και πρεπει να σε δει γιατρος, θα ειμαι κι εγω μετα κλωνος καποιου κλωνου που σ΄εχει βαλει στο ματι ?
https://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Girls/smilie_girl_016.gif[/img[/URL]]
[img]https://media.tenor.com/images/97af7d2863bf926e2de6e202bd58d03e/tenor.gif
Παλι καλα. Εχεις καποιες ελπιδες ακομα.![]()
![]()

Παλι καλα. Εχεις καποιες ελπιδες ακομα.![]()
![]()