καλησπερα
πειτε μου καποια αξιολογη στη βανα η βενους
αξιολογη στην βανα ειναι η ελισσαβετ μιλφ με καλο μασαζ και καλη εκτονωση στα 50ε
καλησπερα
πειτε μου καποια αξιολογη στη βανα η βενους
Πές τα ! Πές τα! Αυτο το "τύπε" είναι στο λεξιλόγιο όλων των εμπαθών κακοπροαίρετων κλώνων, εδώ μέσα!παραγινε το κακο με τους κλωνους τουσ κακοπροαιρετους δεν αντεξα να μην παρω θεση και υπερ σου ξεφυγαν πια μπαινουν σε μασ μονο για να βρουν μια παπαρια να πουν να μας τσιτωσουντο ξερω τυπε
αλλο ειπα ομως εγω ;)
εγώ έχω μπερδευτεί λίγο, πριν μέρες είχες πει ότι την πήρες , τώρα μας λες αλλα. Πες μας και τη τιμή για να ξεμπερδευτουμε λίγο.Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα γούστα είναι αυτά
Αλλος περνάει καλά άλλος οχι
Εγώ προσωπικά θέλω να σκισω τι νατάσα![]()
δε νομίζω να είπα κάτι τέτοιο βάλε τα γιαλια σου Κολοκοτρώνη κ ξαναδιαβάσεεγώ έχω μπερδευτεί λίγο, πριν μέρες είχες πει ότι την πήρες , τώρα μας λες αλλα. Πες μας και τη τιμή για να ξεμπερδευτουμε λίγο.
Καλά έχετε πολύ πλάκα τελικά βγήκε ο άλλος με 3 ποστ κ σας έκανε ανω κάτω πού μπορεί κάλλιστα να είναι κλώνος μη πω τίνος κάνει μπαμ πιστεύω για χαλαρώστε λίγο κ απλά μη ασχολείστε
Οσο για τι νατάσα να πω πως την έχω πάρει κ αν βρεις το κουμπί της περνάς καλά τώρα αν είσαι ταραμάς μη τη παίρνεις απλά πράγματά
βλεπουν τα ματια μου καλα η ειναι ονειρο ! ακαρναν πηρες θεση υπερ μου...με εξεπληξες θετικα τολμω να πω θοδωρας εδω !!!ολο τον κοσμο να σας εχει καλα ο θεος !παραγινε το κακο με τους κλωνους τουσ κακοπροαιρετους δεν αντεξα να μην παρω θεση και υπερ σου ξεφυγαν πια μπαινουν σε μασ μονο για να βρουν μια παπαρια να πουν να μας τσιτωσουν
Πές τα ! Πές τα! Αυτο το "τύπε" είναι στο λεξιλόγιο όλων των εμπαθών κακοπροαίρετων κλώνων, εδώ μέσα!
και το συνεχιζουν με σενα τωρα τι να πω θελει απλα να μην ασχοληθεις απλα παραγινε το κακο θελουν να μας βγαλουν εκτος εαυτου ε στα ορια μας φτασαν να εκνευριστουμε βρισκουν να πουν ετσι απλα για να πουν εδω ο ακαρναν με υποστηριξε να που γινονται και θαυματα μετα απο αυτο τουρτα σοκολατα τι να πουμε περετερωπισσα κ πουπουλα στους κλωνους
δε μασαμε λεμε παμε παρακατω![]()
Φιλε μου ολες η απόψεις είναι δεκτές. Εσένα μπορεί να μην σου αρέσει η συγκεκριμενη κοπελα αλλα ο Θοδωρής μπορεί να βρηκε το κουμπι της και να περναει καλα.Σεβαστή και η μια άποψη και η αλλη.Απλά έπρεπε να βρεις εναν πιο κομψο τρόπο να εκφρασεις την αποψη σου και οχι να την πεις ετσι σε εναν συναθλητη σου που πασχιζει για την σωστή ενημέρωση. Εξαλου ειπαμε οτι τα γουστα ειναι υποκειμενική έννοια. ΘΘθΠρόσεχε μη πάθεις τίποτα τόσο καλά που πέρασες
Με την Εύα.. εσείς κοροϊδεύετε τους εαυτούς σας..
Τ ν πω..
δηλαδή οσοι πάνε βάνα βένους που όλοι ξέρουμε ότι είναι φραπεδαδικα κ λένε πήρα τη μία κοπέλα πήρα την άλλη κοπέλα τι εννοούνε απλά πράγματάτην έχω πάρει, τη σημαίνει?
οι ερωτησεις γινονται για να μην χανουμε τον χρονο μας τζαμπα, με την καθε κοπελα.
δεν χρειαζεται να τα παρεξηγουμε ολα.
με εκτιμηση
καλε μου χυσεα εισαι μια γλυκυτατη ψυχη!!!!!!!Φιλε μου ολες η απόψεις είναι δεκτές. Εσένα μπορεί να μην σου αρέσει η συγκεκριμενη κοπελα αλλα ο Θοδωρής μπορεί να βρηκε το κουμπι της και να περναει καλα.Σεβαστή και η μια άποψη και η αλλη.Απλά έπρεπε να βρεις εναν πιο κομψο τρόπο να εκφρασεις την αποψη σου και οχι να την πεις ετσι σε εναν συναθλητη σου που πασχιζει για την σωστή ενημέρωση. Εξαλου ειπαμε οτι τα γουστα ειναι υποκειμενική έννοια. ΘΘθ
ρε συ φίλε πραγματικά είσαι πολύ φαύλος!! Μιλάς συνεχώς για αγάπη , για συμπόνια ,για κακια στους ανθρώπους αναφέρεσαι στο θεό ( αν είναι δυνατόν) και μοιράζεις ευλογίες!!! Και όλα αυτά όχι σε κάποιο χριστιανικό site η του κατηχητικού site αλλά (κρατηθειτε όλοι)στο bourdela.com!!!!!!! Να σε δω όταν θα σταθείς μπροστά ΤΟΥ τι θα του πεις ρε αθεοφοβε!! Είμαι σίγουρος ότι κάθε Κυριακή είσαι παρών στο εκκλησίασμα , να το παίζεις συντηρητικός και να κριτικάρεις αυστηρά όσους δεν διάγουν ζωή ενάρετη , αλλά εσύ να σχολιάζεις με τρελό Ρυθμό σε site για που....νες !! Και φυσικά έχεις και τους παρατρεχαμενους σου να συμφωνούν μαζί σου και με τα σάλια σου! Ευτυχώς που μετά από εμένα , βγήκαν παρά πολλοί και σου την είπαν πολλαπλώς για τις παπαριες που λες.Ανακαλυψες μάλιστα ότι όσο πιο πολλά λεφτά δίνεις στις πόρνες τόσα περισσότερα σου προσφέρουν (είσαι πολύ μεγάλος αδερφέ) και μας προτείνεις αντί να δίνουμε και λιγότερα από αυτά που ζητάνε τα μαγαζιά , να δίνουμε τελικα και ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ!! Καληνύχτα σε όσους.... κοιμούνται όρθιοι και να ακούτε τις λογικές φωνές εδώ μέσα.καλε μ ανθρωπε εχει παραγινει το κακο... τι να πω οσο ζω εκπλησσομαι μερα τη μερα με ανθρωπινεσ συμπεριφορες αξεστων ανθρωπων χωρις ιχνοσ σεβασμου παιδειας ηθους τι να πω ειλικρινα μαθηματα ζωης καθε μερα παντου στη ζωη καλε μ αδερφε υγ. ειναι ξες μεχρι να παρω αναποδες ε ξεπερασαν πια τα ορια καλε μ αδερφε και αρχισαν να το κανουν και σε αλλους εγραψα πιο κατω ο αλλοσ λεει τον σταλιον τυπε χαλαρωσε ρε μαγκακο σου λεω αδερφε ξεφυγανε
εσυ ρε παπαρα στεφ εφαγες τοσο κραξιμο σχεδον απο ολους και τους παλιους εδω μεσα που μπηκες για να την πεις σε 1 συγκεκριμενο μελος και το συνεχιζεις τετοιος κακεντρεχης εισαι εσυ δεν εισαι ικανος να μιλας για θεους ουτε για δαιμονες και ποιος εισαι εσυ να κρινεις τον αλλον το απολυτο τιποτα εισαι στεφ ο απολυτος κανεναςρε συ φίλε πραγματικά είσαι πολύ φαύλος!! Μιλάς συνεχώς για αγάπη , για συμπόνια ,για κακια στους ανθρώπους αναφέρεσαι στο θεό ( αν είναι δυνατόν) και μοιράζεις ευλογίες!!! Και όλα αυτά όχι σε κάποιο χριστιανικό site η του κατηχητικού site αλλά (κρατηθειτε όλοι)στο bourdela.com!!!!!!! Να σε δω όταν θα σταθείς μπροστά ΤΟΥ τι θα του πεις ρε αθεοφοβε!! Είμαι σίγουρος ότι κάθε Κυριακή είσαι παρών στο εκκλησίασμα , να το παίζεις συντηρητικός και να κριτικάρεις αυστηρά όσους δεν διάγουν ζωή ενάρετη , αλλά εσύ να σχολιάζεις με τρελό Ρυθμό σε site για που....νες !! Και φυσικά έχεις και τους παρατρεχαμενους σου να συμφωνούν μαζί σου και με τα σάλια σου! Ευτυχώς που μετά από εμένα , βγήκαν παρά πολλοί και σου την είπαν πολλαπλώς για τις παπαριες που λες.Ανακαλυψες μάλιστα ότι όσο πιο πολλά λεφτά δίνεις στις πόρνες τόσα περισσότερα σου προσφέρουν (είσαι πολύ μεγάλος αδερφέ) και μας προτείνεις αντί να δίνουμε και λιγότερα από αυτά που ζητάνε τα μαγαζιά , να δίνουμε τελικα και ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ!! Καληνύχτα σε όσους.... κοιμούνται όρθιοι και να ακούτε τις λογικές φωνές εδώ μέσα.
Σύμφωνω απόλυτα σε όσα είπες για αυτό και δεν θα απαντήσω σε καμία αναφορά σε εμένα (περιμένω σίγουρα ένα μακροσκελεστατο μάθημα ηθικολογίας από κάποιους). Επειδή εδώ μέσα η υποκρισία έχει χτυπήσει ταβάνι για αυτό αποχωρώ με την γνωστή φράση ραδιοφωνικού σπικερ στο euro του 2004 ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ.......!!Υπενθυμίζω στους συμμετέχοντες , οτι ο τίτλος ''μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη'' είναι για ενημέρωση αλλήλων σχετικά με το θέμα αυτό και όχι για εκατέρωθεν κατηγορίες.
Εμείς οι υπόλοιποι παρακολουθούμε το θέμα για να ενημερωθούμε όσο είναι δυνατον, και οχι να διαβάζουμε ξεκατινιάσματα.
Παρακαλώ τα προσωπικά σας σε πμ!
συμφωνεις μαζι του ενω εσυ εκανεσ εγγραφη μονο και μονο για να με κραζεις και να με κρινεις? παμε καλα? τετοια υπουλα φιδια μονο να σερνεστε ξερετε μακαρι να υπηρχε η επιλογη του μπλοκ να μη διαβαζεισ εσυ συγκεκριμενα τισ αναρτησεις μου ...εκανεσ ποτε μια ενημερωσγ? εισαι νεο μελος και εχεισ μπει μονο και κραζεις? ολοι σε εχουν καταλαβει σταματα το πια κουρασες υγ. κι οσο για την εκλησια δεν πηγαινω μαλον ειμαι κακο παιδι κριμα πανε εσυ που εισαι καλος ανθρωπος και προσευχησου να αλλαξεις μυαλα η καρδια παρτο οπως θεςΣύμφωνω απόλυτα σε όσα είπες για αυτό και δεν θα απαντήσω σε καμία αναφορά σε εμένα (περιμένω σίγουρα ένα μακροσκελεστατο μάθημα ηθικολογίας από κάποιους). Επειδή εδώ μέσα η υποκρισία έχει χτυπήσει ταβάνι για αυτό αποχωρώ με την γνωστή φράση ραδιοφωνικού σπικερ στο euro του 2004 ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ.......!!
Σύμφωνω απόλυτα σε όσα είπες για αυτό και δεν θα απαντήσω σε καμία αναφορά σε εμένα (περιμένω σίγουρα ένα μακροσκελεστατο μάθημα ηθικολογίας από κάποιους). Επειδή εδώ μέσα η υποκρισία έχει χτυπήσει ταβάνι για αυτό αποχωρώ με την γνωστή φράση ραδιοφωνικού σπικερ στο euro του 2004 ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ.......!!
μα ειναι στημμενος φιλε μου και εχω καταλαβει μαλον και ποιος ειναι οι εχθροι που παρουσιαστηκαν με μανδυα του φιλου τους βοηθησα κι απλα υπουλα μ την εφεραν ...αυτα πες τα σε συγκεκριμενο μελος εγω την προσφορα μου στο φορουμ και στισ ενημερωσεις καιρο τωρα την ξερετε παιδια.ΚΑΛΗΜΕΡΑ.Υπενθυμίζω στους συμμετέχοντες , οτι ο τίτλος ''μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη'' είναι για ενημέρωση αλλήλων σχετικά με το θέμα αυτό και όχι για εκατέρωθεν κατηγορίες.
Εμείς οι υπόλοιποι παρακολουθούμε το θέμα για να ενημερωθούμε όσο είναι δυνατον, και οχι να διαβάζουμε ξεκατινιάσματα.
Παρακαλώ τα προσωπικά σας σε πμ!