Giorgos_Papadopoulos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 822
- Πόντοι
- 2.357
Η Βερόνικα στo Φ86A έχει πάει στην πρωϊνή βάρδια;
Στοχευμένη επίσκεψη απόψε στο Κωνσταντινουπόλεως 132 για να δω την Αντζελίνα.
Σε δωμάτιο η κοπέλα,περιμέναμε για αρκετή ώρα μέχρι να βγει ώσπου ύστερα από λίγο εμφανίστηκε μπροστά μας η Άννυ η γνωστή από Φυλής 86α που δούλευε με τη Βερόνικα!
Από 50 ευρώ το απλό πρόγραμμα εκεί με διάρκεια 15 με 20 λεπτά.
εκεί πήγαινε κι εμένα το μυαλό μου όταν είδα τα τατού
H μιλφ Σόνια που ήταν στο Διδύμου 22 κάνει ποδολαγνεία. Αν πας τελικά ρίξε μια ενημέρωση.Γνωρίζει κανείς καμιά ιερόδουλη για ποδολαγνεια στη Φυλής. Θα είμαι Αθήνα αύριο και θέλω να περάσω από τα μπουρδελα. Ευχαριστώ
H Αθηνά ξέρει καλύτερα ελληνικά από την Μαίρη.Πιθανολογώ οτι η Μαίρη είναι Αλβανίδα.
Κατάθεση για τελευταία φορά στην φραουλιτσα όπου με σερβιρε φόλα >:'( :'( :'(.
Μπορεί να έβαλε στο μενού 69, μπορεί να έχασε κάποια κιλά που την έκαναν πιο όμορφη, μπορεί να εβαψε μαύρα τα μαλλιά της, αλλά μέσα βαριοταν την ζωή της και με ξακαβλωσε με την απαξίωσή της.
Όυτε εγώ ξέρω πως έχυσα :-
Μάλιστα όταν της είπα ότι είναι η τελευταία φορά μου είπε ότι δεν την νοιάζει και ότι δεν θα σκάσει για 5 ευρω.
Ε ναι, γιατί οι περισσότεροι από εμάς εδώ βγάζουν 5 ευρω το δεκάλεπτο.
Επίσης, μου είπε να μην συνεχίσω να τα χωνω για να μην ακούνε οι πελάτες.
Κρίμα και την πρώτη φορά ήταν πάρα πολύ καλή.
Περδικα 1 σκαλακια και ιασωνος 44 διάδρομος. Έχω γράψει 2 κριτικές για αυτήν.Ποια και που είναι η «φραουλίτσα», για να ξέρουμε να μην πάμε;
Κατάθεση για τελευταία φορά στην φραουλιτσα όπου με σερβιρε φόλα >:'( :'( :'(.
Μπορεί να έβαλε στο μενού 69, μπορεί να έχασε κάποια κιλά που την έκαναν πιο όμορφη, μπορεί να εβαψε μαύρα τα μαλλιά της, αλλά μέσα βαριοταν την ζωή της και με ξακαβλωσε με την απαξίωσή της.
Όυτε εγώ ξέρω πως έχυσα :-
Μάλιστα όταν της είπα ότι είναι η τελευταία φορά μου είπε ότι δεν την νοιάζει και ότι δεν θα σκάσει για 5 ευρω.
Ε ναι, γιατί οι περισσότεροι από εμάς εδώ βγάζουν 5 ευρω το δεκάλεπτο.
Επίσης, μου είπε να μην συνεχίσω να τα χωνω για να μην ακούνε οι πελάτες.
Κρίμα και την πρώτη φορά ήταν πάρα πολύ καλή.
ναι ειναι πρωινη βαρδια τον τελευταιο καιρο αν δεν κανω λαθοςΗ Βερόνικα στo Φ86A έχει πάει στην πρωϊνή βάρδια;
Περδικα 1 σκαλακια και ιασωνος 44 διάδρομος. Έχω γράψει 2 κριτικές για αυτήν.
Η πρώτη ήταν σούπερ ή δεύτερη μέτρια και τώρα σκατα, οπότε δεν είναι φόλα γενικώς.
Μέχρι τέλος του μήνα θα είναι, μετά μπορεί από το 2019.Η αθηνα απο φωκαιας συνεχιζει πρωινα η' ςφυγε διακοπες?
Εγώ μετά από αυτήν έχω την Άννα από Ιωαννίνων 3 ισόγειο και ψάχνω και για άλλες τίμιεςΑπό το 19!!!!!
Με βλέπω να ψάχνωμαι για studio για όποτε θέλω πληρωμένο εκτός και αν ανακαλύψω καμία που να αξίζει στην εν λόγο περιοχή.