Kauliaris27
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2014
- Like
- 80
- Πόντοι
- 1
Οταν τα εβγαλε
μετα επαιξε κανα δακτυλακη
ή μονο στο ματι μεινατε? 
ή μονο στο ματι μεινατε?
ή μονο στο ματι μεινατε? Με 50 ολα αδερφέ.. τ ν γαμησεις κομματάκι δύσκολο
Ποσό μάλλον εκεί μέσα.. έξω μ πακέτο περνετε σίγουρα..
30 μασαζ+50 εχτρα.. δαχτυλάκι δ παίζει ..εδωσες 50 +20 και για την εκτονωση η 50 συνολο?
30 μασαζ+50 εχτρα.. δαχτυλάκι δ παίζει ..

Όλα έκτος από μουνακισ αφησε τουλαχιστον να της πιανεις τα βυζια η μονο να βλεπεις?
προ ημερων επισκεψη σε βανα με ελσα τιμαει την φανελα ειναι πραγματικα η μιφλ που αν τη δεισ με ζαρτιερες γοβα χρειαζεσαι κανα υπογλωσσιο γτ αλλιως πρεπει να την γ...![]()
Δε κάνουν όλες οι μελλισες το ίδιο μέλι..γεια πες αλλα ζιπα γτ εμας δεν μας καθονται...τι γινεται τελικα?
) κ η Κατερίνα.Και η Δεσποινα (χάλια μαυρα ολα κρέμονται κ ας μη φαίνεται οταν την προτοβλεπεις), κ μια αλλη δε θυμαμαι ονομα. Ηρω οχι. Συμπερασμα η καλυτερη ειναι Ευα... ολες τις εχω περασει 
η ευα τι ηλικια εχει φιλαρακο ? εχει καλο σωμα? γτ η κατερινα ειναι και μιλφ και σαν αγελαδα το σωμα της αν ειναι σαν τησ κατερινα δε θα παρουμεΣτο dames φουλ κανει μονο η καινουρια η Ευα( ξανθομουνα γκαβλιαρα κ δεν το δειχνει πολυ εξω οταν την δεις... μεσα ομως φωτια) κ η Κατερίνα.Και η Δεσποινα (χάλια μαυρα ολα κρέμονται κ ας μη φαίνεται οταν την προτοβλεπεις), κ μια αλλη δε θυμαμαι ονομα. Ηρω οχι. Συμπερασμα η καλυτερη ειναι Ευα... ολες τις εχω περασει
![]()
Θοδωρη αδερφε μου η Ευα ειναι η Λινα που δουλεψε με αυτο το ονομα κανα τριμηνο στην Μαγκι την εποχη που δουλεψε η Νικολετα και η Ελλη.η ευα τι ηλικια εχει φιλαρακο ? εχει καλο σωμα? γτ η κατερινα ειναι και μιλφ και σαν αγελαδα το σωμα της αν ειναι σαν τησ κατερινα δε θα παρουμε
Φιλε μου εχεις πολυ δικιο.Η Ηρω δεν κανει φουλ παρα τα οσα αντιθετα γραφουν ορισμενοι συναθλητες.Περασα σημερα το μεσημερι απο το Νταμες.Παρουσες τρεις κοπελες ηΚατερινα η Ευα και η Ηρω.Περασα με την Ηρω στην οποια εχω ιδιαιτερη αδυναμια.Στο δωματιο επηρεασμενος απο τα γραφωμενα καποιον εδω μεσα της προτεινα συν πενηντα ευρο για φουλ και μου απαντησε οτι και εκατο να της δοσω δεν κανει φουλ.Οσο και να επεμεινα με πολυ ωραιο τροπο δεν καταφερα τιποτα.Παρολα αυτα για μενα παραμενει η κορυφαια επιλογη και περασα για αλλη μια φωρα πολυ ωραια.Στο dames φουλ κανει μονο η καινουρια η Ευα( ξανθομουνα γκαβλιαρα κ δεν το δειχνει πολυ εξω οταν την δεις... μεσα ομως φωτια) κ η Κατερίνα.Και η Δεσποινα (χάλια μαυρα ολα κρέμονται κ ας μη φαίνεται οταν την προτοβλεπεις), κ μια αλλη δε θυμαμαι ονομα. Ηρω οχι. Συμπερασμα η καλυτερη ειναι Ευα... ολες τις εχω περασει
![]()