dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.298
- Πόντοι
- 10.135
για τον Αβραμη δε ξερω,αλλα αυτος εδω εχει βρωμικο παρελθονΠαίζει δηλαδή να είναι μεγαλύτερος ψωλαρπάχτρας από τον Αβράμη;
Ενδιαφέρον.![]()
για τον Αβραμη δε ξερω,αλλα αυτος εδω εχει βρωμικο παρελθονΠαίζει δηλαδή να είναι μεγαλύτερος ψωλαρπάχτρας από τον Αβράμη;
Ενδιαφέρον.![]()
ελα μωρε ο χαζος ο Δουκας ειναι,αν καταφερεις να διαβασεις τα ποστ του θα βγαλεις εικονα περι τινος προκειται.Για λέγετε, για λέγετε...![]()
ελα μωρε ο χαζος ο Δουκας ειναι,αν καταφερεις να διαβασεις τα ποστ του θα βγαλεις εικονα περι τινος προκειται.
Ο ντιγκος τον γλενταγε συχνα παλια,δε θυμασαι?
Γιατι τον καλυπτεις; Ρωτα τον για τη Δεσποινα και μετα αποκαλυπτω ο ιδιος τα παντα για τον εαυτο μου.Για λέγετε, για λέγετε...![]()
εχουμε πολεμο
Γιατι τον καλυπτεις; Ρωτα τον για τη Δεσποινα και μετα αποκαλυπτω ο ιδιος τα παντα για τον εαυτο μου.
θες να βρω τα ποστ σου που ρωτας τον Δεσποινα ποσο παει η βιζιτα σπιτι?Γιατι τον καλυπτεις; Ρωτα τον για τη Δεσποινα και μετα αποκαλυπτω ο ιδιος τα παντα για τον εαυτο μου.
θα βαλω σε λιγο να γελασουμε.Γνωρίζω καλά ποιό θρασύδειλο πουστράκι είναι. Απλώς περίμενα κάνα πιο "πικάντικο" ντεσού.![]()
εχουμε πολεμο
πρεπει να καθαρισουμε παλι τα σκατα απο το σαι
τρανσφορμερ απο Φ99.Ποιά είναι η Δεσπω;
εχουμε πολεμο
πρεπει να καθαρισουμε παλι τα σκατα απο το σαι
Γιατι μωρη πουσταρα δεν παραδεχεσαι οτι εκανες πουτσομαχιες και ελευθερο τελειωτικο στοματικο "λυτρωση" με τον διμετρο τραβελο Δεσποινα; Εγω μεχρι και το γκευ πραιντ στηριξα ανοιχτα. Δεν θα σε κατακρινω. Φοβασαι τι θα πει ο γερος; ή απλα εισαι απο τις κρυφες που κανουν ο,τι κανουν και μετα το παιζουν μπιγκ νικ διωκτες των γκευ;θες να βρω τα ποστ σου που ρωτας τον Δεσποινα ποσο παει η βιζιτα σπιτι?
θες να γινεις κ αλλο ρομπα?
Γιατι μωρη πουσταρα δεν παραδεχεσαι οτι εκανες πουτσομαχιες και ελευθερο τελειωτικο στοματικο "λυτρωση" με τον διμετρο τραβελο Δεσποινα; Εγω μεχρι και το γκευ πραιντ στηριξα ανοιχτα. Δεν θα σε κατακρινω. Φοβασαι τι θα πει ο γερος; ή απλα εισαι απο τις κρυφες που κανουν ο,τι κανουν και μετα το παιζουν μπιγκ νικ διωκτες των γκευ;
Γιατι μωρη πουσταρα δεν παραδεχεσαι οτι εκανες πουτσομαχιες και ελευθερο τελειωτικο στοματικο "λυτρωση" με τον διμετρο τραβελο Δεσποινα; Εγω μεχρι και το γκευ πραιντ στηριξα ανοιχτα. Δεν θα σε κατακρινω. Φοβασαι τι θα πει ο γερος; ή απλα εισαι απο τις κρυφες που κανουν ο,τι κανουν και μετα το παιζουν μπιγκ νικ διωκτες των γκευ;
δεν εχεις τιποτα εναντιον μου
ολο μαλακιες γραφεις,κλασσικα
Χονδρη κατηγορια για ντιμ