Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Δηλαδη οταν παιζω το << πιπι μου >> να αλλαξω χερι ??Επισης αν την παιζεις με το αριστερο χερι κανει και καλο στην καρδια Κα Ελενα![]()
Δηλαδη οταν παιζω το << πιπι μου >> να αλλαξω χερι ??Επισης αν την παιζεις με το αριστερο χερι κανει και καλο στην καρδια Κα Ελενα![]()
χαχα οχι δεν κολλαω,τι θελεις να σου πω.?
φανταζομαι τα εισαι ωραια κ μοιραια κτλ θα τα βαριεσαι πλεον κτλ
Ε μα . Το <<τιμημενος> δεν παει οπου ναναι ;)
Επισης αν την παιζεις με το αριστερο χερι κανει και καλο στην καρδια Κα ΕλεναΕκφραζονται << ανευ αναστολων >> . Ειναι και αυτος ενας τροπος εξωτερικευσης συναισθηματων![]()

Σιγα την αμαρτια ..εχω σκαλισει σε τυχαιο χρονο το φεις σου για φωτο
την αμαρτια ΜΟΥ θα την πω.:-*
εχω σκαλισει σε τυχαιο χρονο το φεις σου για φωτοΜ αρεσει οπως το ξεκινησες ;)
Επισης αν την παιζεις με το αριστερο χερι κανει και καλο στην καρδια Κα Ελενα![]()

Σιγα την αμαρτια ..
Μιλαμε εκει ?
εχω σκαλισει σε τυχαιο χρονο το φεις σου για φωτο
την αμαρτια ΜΟΥ θα την πω.:-*

Κυρια Ελενα, ο τσιμυς ειναι ανωμαλος..παει με αγριοτραβελους...να κρατατε αποστασεις.. :S
Επισης αν την παιζεις με το αριστερο χερι κανει και καλο στην καρδια Κα Ελενα![]()

Μαλλον θα σε μπερδεψα με τα πολλα αλλα .... Ξανα στειλε μεκ γω σου στειλα να γινουμε φιλοι αλλα στο υπεροχο μουνακι σου με εγραψες :S
Οχι...μονο για τα αγορια ισχυειΔηλαδη οταν παιζω το << πιπι μου >> να αλλαξω χερι ??
ειναι φεικ το προφιλ απο κει.Σιγα την αμαρτια ..
Μιλαμε εκει ?
Ααααα .. Να συνεχισω δηλαδη οπως συνηθισαΟχι...μονο για τα αγορια ισχυει
Και εγω αυτο πιστευω . Εδω ειναι πολυ ποιο αμμεση η επικοινωνια , και χωρις τα ασφυκτικα ορια του φβειναι φεικ το προφιλ απο κει.το δικο μου εννοω.
απο δω ειναι πιο οριτζιναλ;)
Κυρια Ελενα, ο τσιμυς ειναι ανωμαλος..παει με αγριοτραβελους...να κρατατε αποστασεις.. :S

να στειλω κ γω?Μαλλον θα σε μπερδεψα με τα πολλα αλλα .... Ξανα στειλε με
Γραψε με πμ , με ποιο ονομα