Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Επισης .. :-*Καλά να περνάς![]()
Και μην αλλαξεις φωτο avatar .... Oλα τα λεφτα ειναι ο Χιου λωρι !!
Επισης .. :-*Καλά να περνάς![]()
Θα συναντηθείς με όσα μέλη συμπαθείς με μειωμένη χρέωση. Άντε, μπας και δούμε καμία άσπρη μέρα!![]()
Κάνει και αυταρχικό η Έλενα ;μπράβο Έλενα χαχαχαΚοντά έπεσες τύπε, θα σταματήσει να γαμάει τύπους που ζητάνε έκπτωση![]()
Μην γελας καθολου γιατι εχω κανει αρκετα...Κάνει και αυταρχικό η Έλενα ;μπράβο Έλενα χαχαχα
Εμένα μαρεσε πάντως η ιδεα του δώρου σε όσους συμπαθεί η Έλενα για την επέτειο ένωση χρόνου

.......Κάνει και αυταρχικό η Έλενα ;μπράβο Έλενα χαχαχα
Εμένα μαρεσε πάντως η ιδεα του δώρου σε όσους συμπαθεί η Έλενα για την επέτειο ένωση χρόνου

Nα μην μενεις ... ;).......
........ έπί της άμώμου όψεώς σας??.... Ενεός & έμβρόντητος![]()
Καλημερα και καλο τριημερο να εχετε ουλοι
:-* :-*

Ζηλευω ........
.... Πω πω πω... Αποχωρω είμαι ήρεμος τύπος εγώ...
Πάω για πυροφανι. By by.

Ναι Αθηνα .. αλλα ειμαι εκτος 3-4 ημερες . Ξερεις τα γνωσταΈλενα είσαι αθηνα;
Ειμαι γουρικη εγω βρε .Πιανουν οι ευχες μου !Πότε "Καλή ψαριά" σε ψαρά και "Με τη νίκη" σε χούλιγκαν. Αχ ...αχ! Πότε ναρθω για τσαπαρι;
Καλησπερα Johnny :-*Καλησπερα Ελεναρα Βυζαρου![]()
ποτε θα εισαι παλι διαθεσιμη?
Μας λειπεις ;)
Λοιπόν.... Τσαπαρι είναι ένα κομμάτι πετονιά περίπου 1,5 μέτρα μέ 12 παραμαλα και 12 αγκίστρια δεμένα με φτερά μαζί. Χρησιμοποιείται για ψάρεμα σαφριδιων, σκουμπριων, κοκκαλιων κοκ. Οι ψαράδες του Θερμαϊκού κόλπου το χρησιμοποιούν πάρα πολύ. Είναι πολύ ευχριστο ιδίως για την τρίτη ηλικία που δεν βλέπει να δολωνει!Ειμαι γουρικη εγω βρε .Πιανουν οι ευχες μου !
Τσαπαρι ??
Καλησπερα Johnny :-*
Τεταρτη μαλλον...
Να σε ρωτησω κατι αλλο αν ξερεις βεβαια, η Κατερινα η Ελληνιδα απο το ιδιο πρακτορειο που δουλευεται μαζι σταματησε?