NBAZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 38
- Like
- 1.927
- Πόντοι
- 5.395
Οχι δεν είμαστε καλά βέβαια!!!Καλησπέρα ματιά μου όλα καλά?
Οχι δεν είμαστε καλά βέβαια!!!Καλησπέρα ματιά μου όλα καλά?
κωλο-κατασταση..... κωλαρα για πολλα....Καλησπέρα ματιά μου όλα καλά?
Να σαι καλά εσύ καρδιά μου που με τιμάς και χαχαχαχα μου βγάζεις και ωραίες φωτογραφίες...Φωτιά και σήμερα η Λατινάρα!!! Απίστευτο στήσιμο στα τέσσερα και πρώκτικό, ενώ ο μωβ ανταγωνιστής, έκανε την δουλειά απο μπροστά!!! Πέρασα και σήμερα πολύ καλά. Δεν υπάρχει αυτη η θέα για τους λάτρεις των bubble butt μελαμψών κώλων![]()
Απο μασαζ επαγγελματικό σούπερ, αλλά και ταντρικό, όσο για το στοματικό της σε απογειώνει σε δευτερόλεπτα, ενω γίνεται και περιποίηση της γύρω περιοχής. Εχω περάσει μαζί της στις 3 φορές που έχουμε βρεθεί σούπερ και πολυ καλύτερα απο άλλες που το πάιζουν ντίβες και είναι μη το ενα και μη το άλλο ευχαριστώ Τζενάρα θα τα ξαναπούμε
![]()
Κι άλλο ?????? Κάβλα μου εσύ....Οχι δεν είμαστε καλά βέβαια!!!
Αγάπη έλα και εσύ γιατί δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω εγώ ακόμα.κωλο-κατασταση..... κωλαρα για πολλα....
Το βράδυ θέλω κι άλλη φωτό, για να πάω για ύπνο χαρούμενος και να πιπιλίσω το δάχτυλο μου...Κι άλλο ?????? Κάβλα μου εσύ....
Χαχαχ το αφήνω πάνω σού άντε να δω με τη θα με εντύπωσηασειςΤο βράδυ θέλω κι άλλη φωτό, για να πάω για ύπνο χαρούμενος και να πιπιλίσω το δάχτυλο μου...
αυτά είναι!!!! Να δω εγώ πότε θα σε βγάλω φωτογραφία, γιατί είσαι μέσα στην δικαιολογία όταν σε βλέπω!!!!!????Να σαι καλά εσύ καρδιά μου που με τιμάς και χαχαχαχα μου βγάζεις και ωραίες φωτογραφίες...
Ημερομηνία εγγραφής: 26/12/09, 13:01ΦΩΤΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!
ξέχασε να σού πάρει την άδεια,,για το πότε θα γράψειΗμερομηνία εγγραφής: 26/12/09, 13:01
νωρίς θυμήθηκες να γράψεις...
εσύ τι ζόρι τραβάς...?ξέχασε να σού πάρει την άδεια,,για το πότε θα γράψει![]()
![]()
κανένα,, εσύ τραβάς με τον τύπο μήπωςεσύ τι ζόρι τραβάς...?

κ εσυ που καθεσε κ βλεπεισ τα προφιλ ποτε εχουν κανει εγγραφεσ γκομενα μου θυμιζεις,οποτε γουσταρω γραφω να μην σε νοιαζει τι ζορι τραβας!!