Με σιγουρια δεν μπορω να πω πως οχι,δεν παιζει κατι.Σε μενα παντως και σε αλλο συναγωνιστη δεν επαιξε τιποτα.μαν οχι απλώς εμφανίσιμες....μουνάρες έχει μέσα. σίγουρα δεν παίζει τπτ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 534
- Πόντοι
- 36
επισκεψη σε μαρια λαδαδικα παρουσες 3 απο τις 5 κορασιδες η τριτη ονοματα μη ρωτατε δε θυμαμαι ηταν μουναρα ειχε ραντεβου οποτε δε περιμενα κι ετσι εφυγα ...συντομα επισκεψη και θα ενημερωσω αφου συγκρατησω και το ονομα )) καλα μασαζ παληκαρακια
Σε τρεις τεσσεροις επισκεψεις δικες μου και φιλου απο εδω,δεν επαιξε κατι.Μακαρι να εχουν αλλαξει τα πραγματα πλεον εκει...μα δε το γνωριζω πρς το παρων....παληκαρακια για πειτε για ιβ σπα ! μουναρες με ασπρες ποδιεσ και γοβες? ειστε σιγουροι εστω φραπε πως δεν εχει?????? αφηστε το ελιτ εκλεισε! για το ιβ σπα λεμε τωρα
younghunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 852
- Πόντοι
- 81
Το ίδιο και με εμένα. 3 φορές τίποτα, μόνο καλό μασάζ
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 534
- Πόντοι
- 36
κανατε προσπαθεια να πειτε πχ συν 20 και εκτονωση? και αρνηθηκαν? με πετσετα το μασαζ η χωρισ ? τοσο μουναρεσ οντως ειναι? εσεις τι καταλαβατε απο το κλιμα? θελω να πω πως ηταν ντυμενες οι κοπελες βλεμματα και τα λοιπαΤο ίδιο και με εμένα. 3 φορές τίποτα, μόνο καλό μασάζ
expert masatz
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 534
- Πόντοι
- 36
χμ εχω ψηθει να παω παληκαρια αληθεια αλλα αν δεν προχωρησει σε εκτονωση ειναι και λιγο χαμενος χρονος τα κοριτσια ειναι ομορφα πως ειναι ντυμενεςς?Το ίδιο και με εμένα. 3 φορές τίποτα, μόνο καλό μασάζ
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.658
- Πόντοι
- 736
Ευγε φίλτατεΚαλημέρα σε όλα τα παλληκάρια του φόρουμ....... Όπως έχω πει και πριν καιρό είμαι χρόνια πελάτης σε μασάζ και όχι μόνο, εδώ και στο εξωτερικό..... Σας διαβάζω από χρόνια αλλά δεν είχα το χρόνο λόγω δουλειάς και οικογένειας να καθήσω να γράψω...... Έγραψα ένα μήνυμα πριν μήνες αλλά δεν το σχολίασε κανείς, λέω οκ μάλλον δε χωράει άλλος στο φόρουμ. Τώρα όμως θέλω να παρέμβω γιατί βλέπω ότι το έχετε χάσει λίγο το θέμα και με το συμπάθειο αλλά ως μεγαλύτερος και πιο έμπειρος θέλω να βοηθήσω.....
Διαβάζω άπειρες σελίδες με ποσταρισματα του στυλ...δε μου άρεσε, δεν ήθελε, δε μου κάθησε, ξυνή, μουτρωμένη, περίεργη κλπ...
Ρε παιδιά, για να σοβαρευτούμε! Τις πληρώνετε για να μη σας θέλουν δηλαδή; Πόσο ακόμα στα τάρταρα θα πέσει η αντρική αξιοπρέπεια! Έχετε αναλογιστεί πόσο επιβλαβές είναι αυτό για την ψυχολογία σας; Εκτός κι αν είστε τόσο απότομοι, αγενείς και βρώμικοι και άρα αποκρουστικοί κι έτσι δικαιολογείται η στάση τους. Αλλά πιστεύω ότι αυτές είναι μεμονομένες περιπτώσεις..... Οι περισσότεροι από τους νεαρούς πελάτες είναι καλά παιδιά, ντροπαλά, που θέλουν να περάσουν καλά και αυτό είναι όλο.......
Ρε μη μασάτε, βγείτε για καμάκι Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και θα ρίξετε σε κλαμπ μια ντουζίνα από αυτές τις κλώσες με κέρασμα ένα σφηνάκι 3 ευρώ....... Μα τόσο δεν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας; Σιγά να πούμε, τι θέλουν οι γυναίκες για να πουν το ναι; Μια καλή κουβέντα, ένα χαμόγελο και καλή διάθεση....... Αν δε θέλει η μία θα θέλει η άλλη. Μην ξεφτυλίζεστε για μια μουτρωμένη εκτόνωση....... Αν βαράνε μύγες και παίζουν με το τέτοιο τους όλη μέρα να δείτε για πότε θα αλλάξουν στάση και εσείς μετά ως πελάτες θα περνάτε καλύτερα.......Εγώ έχω σταματήσει τα μασαζ....... Ειδικά αφού αποσύρθηκαν κάποιες αγαπημένες μου..... Τη χαριστική βολή όμως την έδωσε μια μαλάκω που είχε να κάνει μπάνιο από το 1821. Εκεί είπα...άστο μεγάλε, κρέμασε την πετσέτα σου........
Το πόνημα σου πρέπει να γίνει ευαγγέλιο για νέους μονομάχους!!!
απο τιμες τι παιζει?επισκεψη σε μαρια λαδαδικα παρουσες 3 απο τις 5 κορασιδες η τριτη ονοματα μη ρωτατε δε θυμαμαι ηταν μουναρα ειχε ραντεβου οποτε δε περιμενα κι ετσι εφυγα ...συντομα επισκεψη και θα ενημερωσω αφου συγκρατησω και το ονομα )) καλα μασαζ παληκαρακια
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.369
- Πόντοι
- 37.562
Φαρμακειο...απο τιμες τι παιζει?
συνεχιζει τα 100?Φαρμακειο...
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.369
- Πόντοι
- 37.562
Ε..τι κοροιδο ειναι?συνεχιζει τα 100?
Akarnan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 216
Δεν το θυμάμαι, ρε φίλε. Είναι μελαχρινή (όχι η Κάτια) λεπτή, με ωραίο σωμα, γύρω στα 27 και είχε φύγει , αν θυμάμαι καλά, 2-3 μήνες πριν κλείσει το μαγαζί.Με τι όνομα δούλευε στη Μάγγυ?
Επίσης η Λίνα που δούλευε παλιότερα στη Βουλγάρα τώρα είναι στη Μαριάννα.
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
Tην Μαργαριτα λες?Δεν το θυμάμαι, ρε φίλε. Είναι μελαχρινή (όχι η Κάτια) λεπτή, με ωραίο σωμα, γύρω στα 27 και είχε φύγει , αν θυμάμαι καλά 2-3 μήνες πριν κλείσει το μαγαζί.
Επίσης η Λίνα που δούλευε παλιότερα στη Βουλγάρα τώρα είναι στη Μαριάννα.
Akarnan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 216
Καλό το deepthroat φίλε αλλά ακόμη κι αν τον καταπίνει τα 80 είναι πολλά!!Η Ρένα κάνει φοβερό deapthroat
Η Ριτα τι λέει από εμφάνιση ;
Η Ρίτα, όπως έγραψα παραπάνω, από εμφάνιση αλλά κι από υπηρεσίες είναι καλή περίπτωση!
Akarnan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 216
Μπράβο!Tην Μαργαριτα λες?
Η Μαργαρίτα έγινε Ρίτα! και
η Λίνα έγινε Λία!
PARTIZAN
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2007
- Like
- 307
- Πόντοι
- 21
Η Εβίτα δεν έχει link φίλος είναι private, για να μπεις πρέπει να σε δώσει κάποιος “πράσινη κάρτα”
Κανένας "μυοχαλαροτικος" με κονε στην EVITA boys ??
younghunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 852
- Πόντοι
- 81
Καλό το deepthroat φίλε αλλά ακόμη κι αν τον καταπίνει τα 80 είναι πολλά!!
Η Ρίτα, όπως έγραψα παραπάνω, από εμφάνιση αλλά κι από υπηρεσίες είναι καλή περίπτωση!
Συμφωνώ 100% σε αυτό που λες.
Απλώς ανέφερα το τι κάνει..
pussy addicted
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 533
- Πόντοι
- 306
κανατε προσπαθεια να πειτε πχ συν 20 και εκτονωση? και αρνηθηκαν? με πετσετα το μασαζ η χωρισ ? τοσο μουναρεσ οντως ειναι? εσεις τι καταλαβατε απο το κλιμα? θελω να πω πως ηταν ντυμενες οι κοπελες βλεμματα και τα λοιπα
μαν πάρε και κλάψε....
είναι κρίμα να μη κάνουν τπτ ρε γμτ!