κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 45.815
- Πόντοι
- 21.395
Γκρεμισε την πορτα για να μπει στο σπιτι του, μετα το Πασχα.Πάλι δωρεάν δουλεύει;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Γκρεμισε την πορτα για να μπει στο σπιτι του, μετα το Πασχα.Πάλι δωρεάν δουλεύει;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Nick ..σημερα εντοπισα το μαγαζι σου ... θα περασω να ολοκληρωσουμε την συνομοσια για την ανατροπη αυτουνου του παλιολεχριτη του μπλε

2ο σκελος
"να βαλετε και μια φωτογραφια με της μαμας σας το μ---ί"
????????????????????
Και εμενα ταξι μου χε πει. Μαλιστα του ειχα δωσει δανεικα (και αγυριστα) για να βαλει καινουργια λαστιχα.
Και εμενα ταξι μου χε πει. Μαλιστα του ειχα δωσει δανεικα (και αγυριστα) για να βαλει καινουργια λαστιχα.Τι μαγαζί;;;;;;
ΤΑΞΙ δουλεύει ο άνθρωπος ...![]()
Αυτο λεω ρε γιδοβοσκε την πιατσα που καθετε με το ταξι ..αλλα που να καταλαβεις εσυ ...
αγω φταιω που σου μιλαω και χαλαω φαια ουσια

Τι μαγαζί;;;;;;
ΤΑΞΙ δουλεύει ο άνθρωπος ...![]()
να με βρεις στο taxibeatNick ..σημερα εντοπισα το μαγαζι σου ... θα περασω να ολοκληρωσουμε την συνομοσια για την ανατροπη αυτουνου του παλιολεχριτη του μπλε
Και εμενα ταξι μου χε πει. Μαλιστα του ειχα δωσει δανεικα (και αγυριστα) για να βαλει καινουργια λαστιχα.
να με βρεις στο taxibeat
Ο μπλε ειναι αδελφος μου
Και μετα παραπονιεται για μπουλινγκΡε φιλε ..κοιτα με ενα πουστη που εχουμε μπλεξει να πεταχτει σαν την πορδη του σκυλου σε καθε κουβεντα που θα πουμε να μας διορθωσει ...αμαν πια ,,,θα τον βαρεσω
Long Live Bliz
Και μετα παραπονιεται για μπουλινγκ![]()
Εύγε, κύριε!
απεστειλα και ετερον πονημα ..αλλα δεν υπαρχει διαθεσιμος διαχειριστης για εγκριση
Ποια ήταν η τυχερή;απεστειλα και ετερον πονημα ..αλλα δεν υπαρχει διαθεσιμος διαχειριστης για εγκριση

Ποια ήταν η τυχερή;![]()