blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 49
- Like
- 34.334
- Πόντοι
- 39.586
ξαναήρθα αλλά δεν βλέπω κινητικότητα.
Παππούδια είμεθα, κύριε.
Τι θέλετε να κάνουμε; Τούμπες;
ξαναήρθα αλλά δεν βλέπω κινητικότητα.
Στις χυλόπιτες όμως ... Φευ!
[/quotΣτις χυλόπιτες όμως ... Φευ!
Εγκυρες πληροφοριες λενε οτι ο μπουταρης θα μετονομαση κεντρικο δρομο στο βαρδαρη με το ονομα σας...
Ήτανε μεσημέρι εκείνη την ώρα. Τώρα που ξυπνήσανε οι γέροι θα υπάρξει πολυλογία.ξαναήρθα αλλά δεν βλέπω κινητικότητα.
Εισαι ο καλύτεροςεκεί πάνω μαθαίνω ...
Μην δίνεις σημασία. Αλλά εδώ που τα λέμε, τρεις ώρες ρε συ; Πάτο πήγες να βρεις και εσύ τώρα στα γεράματα;Πεστα ρε φιλε ..γιατι απ το πρωι ριχνει λασπη στον ανεμιστηρα...
Εισαι ο καλύτεροςΣτις χυλόπιτες όμως ... Φευ!
εκεί πάνω μαθαίνω ...Ο άλλος που είναι; ξαναήρθε στον δρόμο του θεού;Εισαι ο καλύτεροςεκεί πάνω μαθαίνω ...
Μην δίνεις σημασία. Αλλά εδώ που τα λέμε, τρεις ώρες ρε συ; Πάτο πήγες να βρεις και εσύ τώρα στα γεράματα;
Και πάλι ρωτάω. Πάτο έψαχνες;Για αυτο σου λεω ειναι συκοφαντης αισχρος χωρις να ξερει με.ξεφτιλιζει 2 ωρο ηταν
Ο άλλος που είναι; ξαναήρθε στον δρόμο του θεού;
[/quotεΟ άλλος που είναι; ξαναήρθε στον δρόμο του θεού;
Ο αλλος αν λεμε τον ιδιο πηγε για ενα μεταπτυχιακο στο εξωτερικο
Και πάλι ρωτάω. Πάτο έψαχνες;
Μάλλον δεν εννοούμε τον ίδιο. Εγώ μιλώ για τον Δαλάι Λάμα της βίζιτας. Ο συγκεκριμένος που σου λέω έχει πάρει master κιόλας χρονια τώρα...Ο αλλος αν λεμε τον ιδιο πηγε για ενα μεταπτυχιακο στο εξωτερικο
Εσυ για να καταλαβω με μενα εισαι η με το λιονταρι...
2ωρα ο ένας, 3ωρα ο άλλος. Συγκρατηθείτε ρε, θα μας πάρει καμιά αδέσποτη...
2ωρα ο ένας, 3ωρα ο άλλος. Συγκρατηθείτε ρε, θα μας πάρει καμιά αδέσποτη...Για αυτο σου λεω ειναι συκοφαντης αισχρος χωρις να ξερει με.ξεφτιλιζει 2 ωρο ηταν
2ωρα ο ένας, 3ωρα ο άλλος. Συγκρατηθείτε ρε, θα μας πάρει καμιά αδέσποτη...
Με κανέναν σας! Όλοι γαμάτε εγώ μένω μόνο σοβαρός και αγάμητος εδώ μέσα!Εσυ για να καταλαβω με μενα εισαι η με το λιονταρι...
Μάλλον δεν εννοούμε τον ίδιο. Εγώ μιλώ για τον Δαλάι Λάμα της βίζιτας. Ο συγκεκριμένος που σου λέω έχει πάρει master κιόλας χρονια τώρα...