blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 49
- Like
- 34.354
- Πόντοι
- 39.586
Των αιδοιοσκιστών σας αρέσει καλύτερα;
Απευθυνθείτε στον κ. Excalibur...
3ωρο χθες ...

Των αιδοιοσκιστών σας αρέσει καλύτερα;

Δεν μπορείτε να με πικάρετε έτσι. Αν μπορούσα έστω να αυνανιστώ, δεν θα τον άφηνα καθόλου και από τα δυο μου χέρια! Κάπως έτσι.![]()
Δεν μπορείτε να με πικάρετε έτσι. Αν μπορούσα έστω να αυνανιστώ, δεν θα τον άφηνα καθόλου και από τα δυο μου χέρια! Κάπως έτσι.

Εσείς προχτές στο εξηνταλεπτακι το δίμπαλο καλά το ρίξατε. Κάποιες φήμες (ανεπιβεβαιώτες) θέλουν στο πρόσφατο παρελθόν η εργαζόμενη να αναφωνουσε διθύραμβους για την χάρη σας ειδικά στην απόδοση!Απευθυνθείτε στον κ. Excalibur...
3ωρο χθες ...![]()
Ο αδερφός μου γαμεί και δέρνει! Δεν χρήζει αυνανισμού.Απευθυνθείτε στον μέγα διδάσκαλο της συγκεκριμένης τέχνης, κ. raopau!
Εσείς προχτές στο εξηνταλεπτακι το δίμπαλο καλά το ρίξατε. Κάποιες φήμες (ανεπιβεβαιώτες) θέλουν στο πρόσφατο παρελθόν η εργαζόμενη να αναφωνουσε διθύραμβους για την χάρη σας ειδικά στην απόδοση!

Νταξ, δεν είναι τόσο serial fucker όπως εσείς.
Το αυτό «3ωρο» έχετε απολαύσει και σεις αγαπητέ! Μετά οινοποιών μάλιστα!Απευθυνθείτε στον κ. Excalibur...
3ωρο χθες ...![]()
Σας υπόσχομαι πως αυτή την εβδομάδα δε θα πράξω το παραμικρό σε όλη την ελληνική επικράτεια.Και στον κ. Vlandis επίσης.
Μία ώρα σήμερα αλλά αυτός δεν χρειάζεται παραπάνω. Μία δική του ώρα είναι 10 μήνες δικοί μας ... Φευ!
Σας υπόσχομαι πως αυτή την εβδομάδα δε θα πράξω το παραμικρό σε όλη την ελληνική επικράτεια.
Καλημέρα στην αυθεντία του νήματος!καλημερα ρεμαλια
Σε ο,τιδήποτε θηλυκόσε τι?![]()