anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.574
- Πόντοι
- 4.636
την είχα πάρει σε πολύωρα ραντεβού...Συγχαρητηρια. Έπιασε τόπο το 80ρι σου. Γενικά Δυστυχως δεν έχουμε όλοι την ίδια τύχη!
την είχα πάρει σε πολύωρα ραντεβού...Συγχαρητηρια. Έπιασε τόπο το 80ρι σου. Γενικά Δυστυχως δεν έχουμε όλοι την ίδια τύχη!
Τοτε να διορθώσω τα 80αρια Χ ώρες που την πήρες! Τα εξοδα για Θεσσαλονίκη ήταν έξτρα;την είχα πάρει σε πολύωρα ραντεβού...
Αθήνα γίνανε τα ραντεβού ...Τοτε να διορθώσω τα 80αρια Χ ώρες που την πήρες! Τα εξοδα για Θεσσαλονίκη ήταν έξτρα;
Αθήνα γίνανε τα ραντεβού ...

έχει πολλούς ανώμαλους που ζητάνε ακάποτα γαμήσια...Για ποια μιλάς;; Ποιος θα πάει να βάλει το πουλί του ελεύθερο σε πρωκτό; ΜΠΛΙΑΧΧΧΧΧΧ

Δεν ξέρω ποιος από τους 2 είναι ο χειρότερος. Αυτός που ζητάει ακαποτα γαμησια η αυτή που για μερικά ευρώ τα δέχεται;;έχει πολλούς ανώμαλους που ζητάνε ακάποτα γαμήσια...
ρώτα όποια κοπέλα θέλεις και θα δεις τι θα σου πει...
προσφέρουνε και καλύτερα χρήματα...![]()
![]()
![]()
Το νού σας Συναγωνιστές τι ψωνίζετε. Κάντε πάντα μια έρευνα πριν κλείσετε.
Κυκλοφορεί αγγελία που η τύπισσα προσφέρει ελεύθερο πρωκτικό...
(Και δεν θα απαντηθεί κανένα πμ σχετικά από ενδιαφερόμενους)
Απλά μια σύσταση να είστε προσεκτικοί γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλετε σε κίνδυνο εσάς ή και άλλους μαζί με εσάς.
προφανώς σε κάποια που έβαλε αγγελία...Δεν ξέρω ποιος από τους 2 είναι ο χειρότερος. Αυτός που ζητάει ακαποτα γαμησια η αυτή που για μερικά ευρώ τα δέχεται;;
Σε ποια όμως αναφέρετε;;
Προφανως. Οπως προφανως δεν μπορω να μυρισω τα νυχια μου σε ποια απο τις δεκαδες αγγελιες εδω μεσα αναφερεται..! Μηπως εσυ καταλαβες?προφανώς σε κάποια που έβαλε αγγελία...
όχι δεν ξέρω για ποιά λέει...Προφανως. Οπως προφανως δεν μπορω να μυρισω τα νυχια μου σε ποια απο τις δεκαδες αγγελιες εδω μεσα αναφερεται..! Μηπως εσυ καταλαβες?
άποψη μου πρώτα φταίει η γυναικά και μετά ο πελάτης...Δεν ξέρω ποιος από τους 2 είναι ο χειρότερος. Αυτός που ζητάει ακαποτα γαμησια η αυτή που για μερικά ευρώ τα δέχεται;;
Συμφωνουμε σε αυτο.όχι δεν ξέρω για ποιά λέει...
άποψη μου πρώτα φταίει η γυναικά και μετά ο πελάτης...
Το νού σας Συναγωνιστές τι ψωνίζετε. Κάντε πάντα μια έρευνα πριν κλείσετε.
Κυκλοφορεί αγγελία που η τύπισσα προσφέρει ελεύθερο πρωκτικό...
σημερα εξήλθε του μπιλ φοβερο αδυνατο κοκκινομαλλικο ξέρεις κάποιος συναγωνιστής κάτι ?
Καλησπερα σε ολους μετα το επιτυχημενο ελληνικο πρωταθλημασημερα εξήλθε του μπιλ φοβερο αδυνατο κοκκινομαλλικο ξέρεις κάποιος συναγωνιστής κάτι ?
...Πρωτοφανές ...δεν υπάρχει, δεν έχει ματαγίνει, ολλλλεεεεε
Καλησπερα σε ολους μετα το επιτυχημενο ελληνικο πρωταθλημα
μηπως ξερουμε κατι γι αυτο

Θα φανει συντομα εχουμε πηξει στις μουφεςη φωτογραφία με φόντο μαγιονέζα υπάρχει για να αποδείξει οτι είναι αληθινές ?
φαίνεται πολύ καλό πάντως
Τι ξέρουμε για την κυρία;;;