Νέα

Πιστοποίηση ποιότητας σε μπουρδέλα/στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pallinis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pallinis

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πρόσφατα ήρθα από Ολλανδία. Εκεί όλα ειναι ελεγχόμενα και τα μαγαζιά (ποιότητα υπηρεσιών) και τα κορίτσια (ιατρικές εξετάσεις). Εδώ τι ισχύει; Φαντάζομαι τα studio  ως πιο κυριλέ ειναι και ελεγμένα. Τα κορίτσια κάνουν κανα τσεκ απ ή απλά οι τσατσάδες αλλάζουν καθάρα σεντονάκια? Άμα ρωτήσω θα με πετάξουν έξω? Αυτά στο έξωτερικό είναι αυτονόητα.

[size=10pt]
edit: Μεταφορά θέματος
[/size]

edit_antisthenis: άλλαξα τον τίτλο του thread για να είναι σαφέστερος.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
590
Πόντοι
8.805
Εδω σιγουρα δεν ειναι Ολλανδια, αλλα με λιγη προσοχη δεν θα εχεις προβλημα. Εχω ...μακροχρονια καριέρα στο αθλημα και δοξα τον Θεο δεν εχω πάθει τιποτα, (και ρισκαρω σχετικά μιας και είμαι λατρης του ξεσκουφωτου).
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ : Δεν εχω πάει ποτε με ¨"κοπέλες" απο το πεζοδρομιο....

OP
OP
P

pallinis

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό που απλά ρωτάω δεν είναι αν θα πάω γιατι θα πάω , αλλά αν αυτές πάνε κάπου κάπου σσε κανά γιατρο. Τουλάχιστο αυτές στα studio  που σκας και 100ΕΥΡΩ!!!! Σωστος?????

OP
OP
P

pallinis

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αν διαβάσει το ερώτημα κανένας ιδιοκτήτης σπιτιού η καμιά τσατσά ή κοπέλα ας μας πει και εμείς θα τους τιμήσουμε , δεν θα χάσουν.....

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Πρόσφατα ήρθα από Ολλανδία. Εκεί όλα ειναι ελεγχόμενα και τα μαγαζιά (ποιότητα υπηρεσιών) και τα κορίτσια (ιατρικές εξετάσεις). Εδώ τι ισχύει; Φαντάζομαι τα studio  ως πιο κυριλέ ειναι και ελεγμένα. Τα κορίτσια κάνουν κανα τσεκ απ ή απλά οι τσατσάδες αλλάζουν καθάρα σεντονάκια? Άμα ρωτήσω θα με πετάξουν έξω? Αυτά στο έξωτερικό είναι αυτονόητα.

[size=10pt]
edit: Μεταφορά θέματος
[/size]

edit_antisthenis: άλλαξα τον τίτλο του thread για να είναι σαφέστερος.
εδω εχω πει και 100 φορες. ΝΑΙ, δηλομενες γυναικες περνανε τους γιατρους (εξετασεις και τετοια), ακομα και οι τσατσαδες περνανε, οχι τοσο συχνα σαν κοπελες, αλλα περνανε. Και εχεις δικαιομα να ζητησεις ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ απο τη κοπελα, πρεπει να σφραγγιζετε καθε 2 εβδομαδες αυτο.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
194
Πόντοι
6.055
Respect Ντάρια! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
13
Πόντοι
16
....να ζητησεις ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ απο τη κοπελα, πρεπει να σφραγγιζετε καθε 2 εβδομαδες αυτο.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ (ΕΡΓΑΣΙΑ)

1 Ακτινογραφία θώρακος με ιατρική γνωμάτευση

2 Γενική αίματος (απλή)

3 Αυστραλιανό αντιγόνο

4 Παρασιτολογική κοπράνων (για μάγειρους, ζαχαροπλάστες, αρτοποιούς)

5 Δερματολογική εξέταση (για μάγειρους, ζαχαροπλάστες, αρτοποιούς)

6 Φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή Εκκαθαριστικό Εφορίας (για τη διαπίστωση του τόπου μόνιμης κατοικίας) ή Βεβαίωση Εργοδότη (η διεύθυνση εργασίας να είναι σε περιοχή αρμοδιότητας Νομαρχίας Πειραιά)

7 Ατομικό βιβλιάριο υγείας (συμπληρώνεται η δεύτερη σελίδα με τα προσωπικά στοιχεία του κατόχου και υπογράφεται από τον ίδιο)

8 Μια φωτογραφία (για το βιβλιάριο)

9 Αστυνομική Ταυτότητα

10 Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία ο πολίτης δηλώνει ότι «δεν είμαι κάτοχος άλλου ατομικού βιβλιαρίου υγείας»

Δηλαδη εσυ τωρα θες να μου πεις οτι ολες ανα 2 βδομαδες κανουν τα βηματα 1 εως 5!!!!! τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα. Ασε ρε Νταρια... Πες τα αλλου, δεν ημαστε κ μαλακες. Ελλαντα ζουμε

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16

2 Γενική αίματος (απλή)

3 Αυστραλιανό αντιγόνο

6 Φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή Εκκαθαριστικό Εφορίας (για τη διαπίστωση του τόπου μόνιμης κατοικίας) ή Βεβαίωση Εργοδότη (η διεύθυνση εργασίας να είναι σε περιοχή αρμοδιότητας Νομαρχίας Πειραιά)

7 Ατομικό βιβλιάριο υγείας (συμπληρώνεται η δεύτερη σελίδα με τα προσωπικά στοιχεία του κατόχου και υπογράφεται από τον ίδιο)

9 Αστυνομική Ταυτότητα

10 Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία ο πολίτης δηλώνει ότι «δεν είμαι κάτοχος άλλου ατομικού βιβλιαρίου υγείας»

Δηλαδη εσυ τωρα θες να μου πεις οτι ολες ανα 2 βδομαδες κανουν τα βηματα 1 εως 5!!!!! τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα. Ασε ρε Νταρια... Πες τα αλλου, δεν ημαστε κ μαλακες. Ελλαντα ζουμε
καθε μηνα κανουμε κολπικο, καθε 2 μηνες δινουμε αιμαι, καθε χρονο- ακτινογραφια, ολ'αυτα στα κρατικα νοσοκομια.....

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
194
Πόντοι
6.055
Τα κτατικά ίνε τα καλήτερα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
αμα δεν φερνουμε εξετασεις απλα δεν μας σφραγγιζουν το βιβλιαριο.
εχει απ'ολα εκτος το #6.....

acabuddha

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0

2 Γενική αίματος (απλή)

3 Αυστραλιανό αντιγόνο

9 Αστυνομική Ταυτότητα

ποσο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  εισαι;;;;;;;
αυτες οι εξετασεις ειναι για αλλου ειδους βιβλιαριο...(σερβιτορων κτλπ.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
56
Πόντοι
166
αμα δεν φερνουμε εξετασεις απλα δεν μας σφραγγιζουν το βιβλιαριο.
εχει απ'ολα εκτος το #6.....
Ντάρια το πρόβλημα όμως είναι με πολλές πως οι εξετάσεις τους είναι μούφα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
56
Πόντοι
166
εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε σωστές πιστοποιήσεις για εργοστάσια, για σπίτια κοκ....στις πουτάνες θα ήταν σωστές οι πιστοποιήσεις;;;
μα τι λένε ρε γμτ....το κακό είναι πως από τη στιγμή που είναι ο πληρωμένος έρωτας στην ελλάδα υψηλού ρίσκου επένδυση (ποιος ξέρει τι θα κολλήσεις) θα έπρεπε να φέρνει μεγαλύτερη απόδοση (καλύτερες υπηρεσίες με λιγότερα χρήματα)
Αλλά σάμπως λειτουργεί τίποτα άλλο φυσιολογικά στην Ελλάδα;

OP
OP
P

pallinis

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά studio η απλά μπουρδέλα και ποιό ειναι ποιό safe? Iσχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις...? Εννοείται ότι και στα δύο με καπότα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom