king crimson
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2018
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
διαφήμιση κάνει η τρολάρει;
Aν κανεις τον κοπο και βρεθεις μαζι της την Παρασκευη στειλε μου αν θες ενα πμ να μου πεις τι οντως παιζει με την ολη φασηΛαθος αυτο το καιρο λεει πως βρισκεται Αθηνα
Εγω σκεφτομαι να ρισκαρω και να δοκιμασω αυριο Παρασκευη
της εστειλα ηδη μηνυμα για να κανονισουμε ραντεβου
ποιο πάνω σου έδωσα το λίνκ της αγγελίας της αλλά δεν το έδωσες σημασία καθόλου.συναγωνιστη ουτε το ενα κανω ουτε το δευτερο--εγραψε κατι ο φιλος yanisrus και εγω του απαντησα προς ενημερωση του - εαν εκανα καποιο λαθος το δεχομαι αλλωστε ειμαι νεος στο σαιτ -ομως πιστευω πως ειμαστε εδω για να ανταλλασουμε εμπειριες και πληροφοριες
έστειλα και εγώ για αύριο 4 και μισή να δούμε τι παίζει.Aν κανεις τον κοπο και βρεθεις μαζι της την Παρασκευη στειλε μου αν θες ενα πμ να μου πεις τι οντως παιζει με την ολη φαση![]()
![]()
Γεια σε όλους γράφω εδώ αν και δεν ξέρω αν έχω κάνει σωστα που άνοιξα θέμα. ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανένας γνώμη για την συγκεκριμένη.
εχει καπόιος συναθλητης παιξει με την συγκεκριμενη? υπαρχουν καπου ηδη κριτικες και πως μπορω να τις διαβασω?θα εκτιμουσα εαν καποιος φιλος με καθοδηγουσε επειδη ειναι νεουδι εδω μεσα
χαιρετω ολα τα παιδια εδω μεσα και ευχομαι καλη τσικνοπεμπτη
δεν ειναι οπως γραφεις !
συμφωνω οτι κυκλοφορουν πολλες κριτικες και κοριτσια εδω μεσα αλλα αυτες που υπαρχουν εδω ζητανε πολυ περισσοτερα απο αυτην και αυτο μου κεντρισε το ενδιαφερον
ρωτησα εδω λοιπον τους συναγωνιστες εαν υπαρχει προηγουμενη εμπειρια-δευτερον φωτος εχει η συγκεκριμενη και στοιχεια επικοινωνιας βεβαια.
εγω αποφασισα να δοκιμασω .....με δικο μου ρισκο
Γεια σε όλους γράφω εδώ αν και δεν ξέρω αν έχω κάνει σωστα που άνοιξα θέμα. ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανένας γνώμη για την συγκεκριμένη.
εχει καπόιος συναθλητης παιξει με την συγκεκριμενη? υπαρχουν καπου ηδη κριτικες και πως μπορω να τις διαβασω?θα εκτιμουσα εαν καποιος φιλος με καθοδηγουσε επειδη ειναι νεουδι εδω μεσα
χαιρετω ολα τα παιδια εδω μεσα και ευχομαι καλη τσικνοπεμπτη
πιστεύεις στον άγιο Βασιλάκη...?έστειλα και εγώ για αύριο 4 και μισή να δούμε τι παίζει.
Εφημεριιιδες . 12 τα θυματα του τρααααααβελουυυυυυυυαυτα για σημερα !!!!!! καλη συνεχεια σε ολη την ωραια παρεα εδω και καλο απογευμα !!!!!!!!!
παθών είσαι...?Εφημεριιιδες . 12 τα θυματα του τρααααααβελουυυυυυυυ
παθών είσαι...?
[/quotΌχι. Πληροφορημενοςπαθών είσαι...?
την katty?AMBER ALERT - SOS
ζητούνται πληροφορίες για ξανθό, πετίτ κουκλάκι που συνάντησε συναγωνιστή στο BILL στις 5/2/18 γύρω στις 16:00
Δηλαδή ρε φίλε οποία γυναίκα δεις σε ξενοδοχείο είναι πουτανα? Αν λοιπόν πας σε ξενοδοχείο με την γυναίκα η την γκόμενά σου πρέπει να την πάρουμε όλοι οι συναγωνιστές του boy?AMBER ALERT - SOS
ζητούνται πληροφορίες για ξανθό, πετίτ κουκλάκι που συνάντησε συναγωνιστή στο BILL στις 5/2/18 γύρω στις 16:00
Σωστο!!!! Αν ηταν γκομενα ή γυναικα θα πηγαινε παρεα με τον δικο τηςΓιατι ρε εσυ την γυναικα σου η την γκομενα σου την αφηνεις να μπαινει η να φευγει μονη της απο το ΗΟΤEL?![]()
![]()
![]()
Γιατι ρε εσυ την γυναικα σου η την γκομενα σου την αφηνεις να μπαινει η να φευγει μονη της απο το ΗΟΤEL?Δηλαδή ρε φίλε οποία γυναίκα δεις σε ξενοδοχείο είναι πουτανα? Αν λοιπόν πας σε ξενοδοχείο με την γυναίκα η την γκόμενά σου πρέπει να την πάρουμε όλοι οι συναγωνιστές του boy?
Γιατί εσύ νομίζεις ότι η δική σου θα σε ρωτήσει?Γιατι ρε εσυ την γυναικα σου η την γκομενα σου την αφηνεις να μπαινει η να φευγει μονη της απο το ΗΟΤEL?![]()
![]()
![]()
Είστε εκτός θέματος βέβαια! Αλλά αν σας βοηθάει σας ενημερώνω ότι όπως εσείς γαματε πουτανες στα ξενοδοχεία..., σε κάποιο άλλο δωμάτιο πιθανώς να κάνει το ίδιο οι γυναίκες η γκόμενές σας και μάλιστα δωρεάν!Σωστο!!!! Αν ηταν γκομενα ή γυναικα θα πηγαινε παρεα με τον δικο της