Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.176
Πόντοι
456
ρε μλκ κουμπαρε ποιος αου γραφει τα τεξτ?
Πηρες γραμματεα.?
Δεν γινονται αυτα  :happy:
στο γραφειο οδυσσο εχω 2 κοπελες τους δινω απο 700 δολαρια τον μηνα.
απο 10 πρωι μεχρι 4 απογευμα.δεν κανουν τιποτα χαχαχαχα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.368
Πόντοι
3.656
αν την παρει ο  κμαν ειναι 8αρι γι αυτο  κ κανει 200 η ωρα
Αν την παρει αλλος ΤΗΝ ΙΔΙΑ μς 30ευρω δηλ 1000χριβνα, ειναι 5αρι αντε 5.5αρι
Απλα ειναι
Τις βαθμολογιες τις βγαζει ο δασκαλος
  :happy:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.368
Πόντοι
3.656
στο γραφειο οδυσσο εχω 2 κοπελες τους δινω απο 700 δολαρια τον μηνα.
απο 10 πρωι μεχρι 4 απογευμα.δεν κανουν τιποτα χαχαχαχα.
το στατους σου δηλαδη βελτθωθηκε? Τι λεει ο μιτσο49 επ αυτου?  :heavymetalbig:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.176
Πόντοι
456
ο μικρος αν δεν ειναι κλωνος που τρολαρει αρχοντα γιατι αμφισβητει?
δεν εχει ιδεα απο ουκρανια.μου την ειπε και μενα οτι μου τα τρωνε χαχαχαχ

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.176
Πόντοι
456
το στατους σου δηλαδη βελτθωθηκε? Τι λεει ο μιτσο49 επ αυτου?  :heavymetalbig:
το εριξε στην πολιτικη.λεει σημερα μονο οι πολιτικοι εχουν περαση.
θελει να βαλω μεσο με αναστασιαδη να τον προοθησω κυπρο και να τον βγαλω στα καναλια.
του εχει γινει εμονη να παει βουλευτης.εγω δεν βαζω το χερι μου στην φωτια μηπως με κανει ρεζιλι με καμια μαλακια χαχαχαχ
ελλαδα απετυχε να κατεβει με τον λεβεντη.μαλλον τον μποικοταραν οι εβρεοι αυνανιστες χαχαχαχ
καταλαβαν ειναι μουφα κινεζος εβραιος.του προτεινα βουδιστης αλλα θα πρεπει να σταματησει να γαμα
μοσχαρακια χαχαχαχ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.176
Πόντοι
456
απο σοφια κιεβο για τον ταρκετ εχει πτησει παενε ελα με 170 ευρο το ακριβοτερο.τι λεωφορεια θελει και ταλαιπωρια.μεσο βαρσοβιας εχει,μεσο αθηνας ακομα εβλεπα γιατι ηθελα απο βελιγραδι στο βελιγραδι να παω.
απο πτησεις ολα καθε μερα ψαχνω για μενα

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
δεν πα να εισε 20 με εμφανιση σακη ρουβα θα παρεις αρχιδια.παμε στοιχημα?
σου ειπα δεν εχεις ιδεα τι παιζει.δεν σε ξερω αλλα εισαι ενας απο τους χιλιαδες που ειδα και βλεπω.
με τους ουκρανους καθονται μονο τζαμπα.ουτε τα μπαζα μαζι σου δεν θα πανε,δυστυχος ετσι ειναι.
αν θες να βρεθουμε ουκρανια που δεν νομιζω θα ερθεις ποτε να σε δω να γελασω με τις επιτυχιες που θα εχεις. αν βρεις γκομενα εστω και βιζιτα θα σου δωσω οτι θελεις,ισχυει το στοιχημα?αλλοι που παλη τα ιδια ελεγαν και ακουγαν αλλους που πηγαν και ειδαν δεν θελουν να ασχολουνται.
Να πάω με εσένα να χτυπήσω γκόμενα ?  Ευχαριστώ για τη προσφορά αλλά  
δεν ταιριάζουν οι απόψεις μας όπως βλέπεις και αυτό δεν εφάπτεται μόνο στην Ουκρανία αλλά και σε οποιαδήποτε χώρα... Δεν χαλάω το χρόνο μου μου ανθρώπους που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν και να αποδεχθούν κάτι άλλο εκτός από τη γνώμη τους... Και ένα άλλο... Σου τη είπα εγώ ? Δεν ασχολήθηκα καν μαζί σου ..είπα ποια είναι η γνώμη που απ' ότι είδα την έχουν κι άλλοι εδώ μέσα , και εσύ επιτίθεσαι σε όποιον εκφέρει αντίθετη γνώμη.... Εμένα η τον target 600... Θες να πληρώσεις  καλά κανεις , δεν είναι δικά μου φράγκα, μακάρι να έχεις πάντα αρκετό χρήμα και να έχεις 10 αρια... εμένα δεν με απασχολεί τι κάνεις .... Εδώ είναι κοινότητα αν ξέρεις τη σημασία του όρου και όχι χώρος προώθησης ιδεων 

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.176
Πόντοι
456
Αρα λοιπον εισαι ενας ασχετος απο καμακι, ανσφαλης, αχρηστος αντρας με μηδενικο θαρρος ο οποιος απλα πληρωνει επι πεντε τις υπηρεσιες των γυναικων που πωλουνται

Αυτο δε λεμε κι εμεις τοσο καιρο?

νομιζεις με το να βαζεις μεσα σαλτσες για πολεμικες επιχειρησεις και βαλκανικες υπεροχες (αληθεια ειναι υπεροχη να πληρωνεις μια πουτανα στο πενταπλασιο ή μηπως σε περνανε για τελειως μαλακα?) οτι δηθεν φιαχνεις προφιλ γαμικουλα.

Τελος επιβεβαιωνεται αυτο που ελεγε ο δημητρακης και ο memosan, οτι στα ταξιδια δε πηγανεις μονος σου αλλα σε στελνει η δουλεια σου για μια μονο διανυκτερευση απο τις ιδιες σου τις δηλωσεις οτι θα πας Κιεβο μονο για μια μερα!

βεβαια δε κανω καν αναφορα στις πιπες και τα ψεμματα που αραδιαζεις στους χιστες του σαη περι καμακιου, περι χαρακτηρα γυναικων και περι αντιληψηςτου χωροχρονου στους σεξοπροορισμους καθως οπωςο ιδιος παραδεχεσαι δεν εχεις την παραμικρη σχεση με ολα αυτα! Εσυ μονο πληρωνεις και το μονο που σε νοιαζει ειναι να πληρωσεις μονο επι πεντε αντι για επι δεκα επειδη ετσι πιστευεις μεσα στο αρρωστο μυαλο σου οτι σε περνανε για μπρουκλη και οχι για θυμα.
να σου φιλε συμφωνω με τον αρχοντα και αν στον χλευαζετε μερικοι.
επιδει καπιοι δεν μπρουν να μπουν στον ανταγωνισμο της προσφορας και της ζητησης σπονσορετων
φταιει ο κμαν που δινει 200?για δοκιμαστε να αντιπροτεινετε οπως σωστα λεει ο αρχοντας
100 ευρο να δουμε αν θα δεκτουνε.αλλοι λενε μαλακιες αν σε γουσταρει σοθ κανει εκπτωση η ακομα τσαμπα η λιγοτερα χαχχαχαχα.δεν τιθετε θεμα μειωσης τιμων.οι ιδιες σου λενε 200.
δεν θες?τραβα σε πουτανα τον 1000 γριβνα το ακουσα απο δεκαδες να με στελνουν εκει.
ακομα και οταν γινετε μειωση πετρελεου στις βενζινες δεν κατεβαζουν τις τιμες.
οι τιμες του μουνιου ανεβενουν στην διεθνη χριματαγορα λεει και ο δασκαλος.
προσφορα-ζυτηση χαχαχαχαχ.αλλιως μποτα απο σαλαχι,φανελακι τιγρη η γινεσε πολιτικο

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.176
Πόντοι
456
Βλακάκο, ή μάλλον νούμερο, σου εξήγησα και στο άλλο ποστ, ότι ο λόγος που θα μπω με λεοφωρείο είναι επειδή αν για κάποιο λόγο ακυρώσει η σταθερη μου στην Πολωνία, να μπω αμεσα στο Κιεβο με night bus απο το να κλείσω αεροπορικα και να εγκλωβιστω 2 μερες στην καμμενη Βαρσοβια. Και δεν εχω ορεξη να πληρωσω flexible ticket διπλη τιμη κ αν θα εχει κ availability για οταν θελω last minute. Κ να φτασω κ μετα τα μεσανυχτα κιεβο κομματια. Με night bus καθαρισες 30 ευρω κ εχεις φτασει ξημερωματα την αλλη μερα κ την εχεις ολη δικη σου κ γλυτωνεις κ μια μερα διαμονη. Κοροιδο μενεις μονιμα Ουκρανια και πληρωνεις ποσά κμαν, αυτο δειχνει ποσο τελειωμενος εισαι.
θα περιμενω να σε δω ουκρανια να μαθω απο τις τεχνικες σου.μολδαβια δεν πιανουν
για να δουμε κιεβο χαχαχα μπες στο παμε διακοπες.μην πας πολωνια καμια δεν σε περιμενει
αφου και ο ιδιος το ξερεις χχαχαχαχαχ.πολωνια 2 μερες χοτελ απο 50 ευρο το πιο φτηνο και διαμερισμα τοσα εχει.παρε παενε ελα κιεβο.θα με κανεις να ερθω κιεβ γαμωτω χαχαχαχ.ασε να δω γιατι περιμενω επισκεψη απο δασκαλο στην οδυσσο

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.116
Πόντοι
456
να σου φιλε συμφωνω με τον αρχοντα και αν στον χλευαζετε μερικοι.
επιδει καπιοι δεν μπρουν να μπουν στον ανταγωνισμο της προσφορας και της ζητησης σπονσορετων
φταιει ο κμαν που δινει 200?για δοκιμαστε να αντιπροτεινετε οπως σωστα λεει ο αρχοντας
100 ευρο να δουμε αν θα δεκτουνε.αλλοι λενε μαλακιες αν σε γουσταρει σοθ κανει εκπτωση η ακομα τσαμπα η λιγοτερα χαχχαχαχα.δεν τιθετε θεμα μειωσης τιμων.οι ιδιες σου λενε 200.
δεν θες?τραβα σε πουτανα τον 1000 γριβνα το ακουσα απο δεκαδες να με στελνουν εκει.
ακομα και οταν γινετε μειωση πετρελεου στις βενζινες δεν κατεβαζουν τις τιμες.
οι τιμες του μουνιου ανεβενουν στην διεθνη χριματαγορα λεει και ο δασκαλος.
προσφορα-ζυτηση χαχαχαχαχ.αλλιως μποτα απο σαλαχι,φανελακι τιγρη η γινεσε πολιτικο
τυπε αμα ειναι να σκασεις μια διακοσαρου για ενα γαμησι, καθεσαι εδω, παιρνεις ενα απο τα αστερακια που κανουν city tour στα μπανερακια δεξια και αριστερα και γλιτωνεις και την πεντακοσαρου στα εισητηρια και παγια.

η ιδεα του σεξοτουρισμου δεν ειναι για να πηγαινεις να γαμας πουτανες σε αλλες χωρες, ειναι για να βρεις οτι πιο κοντα σε γκομενα με το λιγοτερο δυνατο λειτουργικο κοστος.

αμα εισαι τοσο μπρουκλης και χαλας δεκαχιλιαρα (οπως μας κοκορευεται ο κμαν) για να γαμησεις μια ξεβρακωτη ουκρανη που εκτος απο τα δωρα που της εχουνε κανει οι πιρφοροι δεν εχει ουτε να φαει, παλι σε πιανουνε μαλακα γιατι με αυτα τα λεφτα μπορεις να γαμας διασημες πορνοσταρ και να σου κανουνε διαστημικα γαμησια και να εχεις να λες και στα δισεγγονα σου για το παλμαρε σου. Αν εχεις να χαλασεις τοσα λεφτα για μουνι σε οποιαδηποτε δυτικη χωρα, γαμας μοντελα, τηλεπερσονες και μορφωμενες και πιο ομορφες και διασημες και γινεσαι και φιρμα στα media,οχι να τα πετας σε ξεβρακωτες ασημαντες βιζιτες του πενηνταρικου, καταλαβες τυπε τη διαφορα?

Σε καθε περιπτωση αυτο που κανει ο Κμαν ειναι λαθος και παραδειγμα προς αποφυγην, το μονο που τον "δικαιολογει" ειναι οτι σας λεει παραμυθια και δεν τα κανει ουτε στα ονειρα του γιατι ειναι ενας φτωχομπινες εργατης που περιμενει να τον στειλει η εταιρεια που δουλευει κανα ημερησιο ταξιδακι στις ανατολικες χωρες για να γαμησει καμια πουτανα του πενηνταρικου και να ερθει εδω να σας το παιξει υπεργαμιας.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.176
Πόντοι
456
Να πάω με εσένα να χτυπήσω γκόμενα ?  Ευχαριστώ για τη προσφορά αλλά  
δεν ταιριάζουν οι απόψεις μας όπως βλέπεις και αυτό δεν εφάπτεται μόνο στην Ουκρανία αλλά και σε οποιαδήποτε χώρα... Δεν χαλάω το χρόνο μου μου ανθρώπους που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν και να αποδεχθούν κάτι άλλο εκτός από τη γνώμη τους... Και ένα άλλο... Σου τη είπα εγώ ? Δεν ασχολήθηκα καν μαζί σου ..είπα ποια είναι η γνώμη που απ' ότι είδα την έχουν κι άλλοι εδώ μέσα , και εσύ επιτίθεσαι σε όποιον εκφέρει αντίθετη γνώμη.... Εμένα η τον target 600... Θες να πληρώσεις  καλά κανεις , δεν είναι δικά μου φράγκα, μακάρι να έχεις πάντα αρκετό χρήμα και να έχεις 10 αρια... εμένα δεν με απασχολεί τι κάνεις .... Εδώ είναι κοινότητα αν ξέρεις τη σημασία του όρου και όχι χώρος προώθησης ιδεων  
απολογουμε,λαθος.αλλος με προσβαλε οτι ειμε μονιμος και τα σπρωχνω χαχαχαχ.
εσενα ειπα εχεις λαθος για κμαν.οτι ισχυει σε αλλες ευροπαικες χωρες δεν ισχυει ουκρανια.
αν εισε ο μπρατ πιτ απο ελλαδα δεν την ενδιαφερει,θα προτιμησει τον βρωμιαρη ουκρανο.
ειναι κατι επιστημονικα ανεξηγητο.δεν επιτυθωμε στην αντιθετη αποψη.
διαφωνω  με οσους σας λενε παπαριες η αμφισβητουν ανθρωπους που τα ζουνε ολη μερα.
αν σου πω ιστοριες που ακουσα απο 65 ετψν λειψανα που μου ελεγαν για ουκρανια χωρις να ξερουν
τι σχεση μου με την χωρα.με συναντησαν στο αεροπλανο και ειπαν λαιβ τις παπαριες τους.τους εκραξα στο πρωσωπο και ρεζιλεψα.δεν δικαιολογηθηκαν ποτε κανενας ουτε με αμφισβητησαν οταν καταλαβαν μαζι
μου δεν πιανουν ιστοριες για το χωριο.αν ηταν αληθεια θα συνεχιζαν να με αντικρουουν οταν γελουσα και τους ειπα τι πραγματικα εγινε βγαζωντας τισ σαλτσες.τα ιδια ελεγε και ο δασκαλος οταν συναντουσε μαλακες στα πρωτα του ταξιδια στην ουκρανια και του ελεγαν παπαριες.ξανα σου απολογουμε.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Καθήστε Ελλάδα να κυνηγάτε τις Θεσσαλονικίες όπως ειπε ο Χάρης..Με τους χιλλίαδες κακομοίρηδες θαυμαστές και πυρφόρους που αναμενουν να βαρεσουν like στο instagram και να γραφουν ποιήματα μήπως και γαμήσουν.
Αν και οι Ελληνες ειναι ευνουχισμένοι αυτά περι Βαλκάνιων γαμάδιων ειναι φαντασιώσεις kman..Τρεχουν οι τελειωμενοι Αραβες Τούρκοι Ανατολικη Ευρώπη και οι Ελληνες στους 5 πιο όμορφους αντρες στον πλανήτη παρακαλάνε τις χοντρες!!!
Εμεις παλέψαμε να τους ξυπνήσουμε μηπως και στρωσει και λίγο η Ελλάδα μετα αλλά ειναι καταδικασμένοι στον μικρόκοσμο τους..Παμε για like στην χοντρη στο instagram τωρα..Πάμε να δώσουμε αξια όλοι μαζί!!

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
απολογουμε,λαθος.αλλος με προσβαλε οτι ειμε μονιμος και τα σπρωχνω χαχαχαχ.
εσενα ειπα εχεις λαθος για κμαν.οτι ισχυει σε αλλες ευροπαικες χωρες δεν ισχυει ουκρανια.
αν εισε ο μπρατ πιτ απο ελλαδα δεν την ενδιαφερει,θα προτιμησει τον βρωμιαρη ουκρανο.
ειναι κατι επιστημονικα ανεξηγητο.δεν επιτυθωμε στην αντιθετη αποψη.
διαφωνω  με οσους σας λενε παπαριες η αμφισβητουν ανθρωπους που τα ζουνε ολη μερα.
αν σου πω ιστοριες που ακουσα απο 65 ετψν λειψανα που μου ελεγαν για ουκρανια χωρις να ξερουν
τι σχεση μου με την χωρα.με συναντησαν στο αεροπλανο και ειπαν λαιβ τις παπαριες τους.τους εκραξα στο πρωσωπο και ρεζιλεψα.δεν δικαιολογηθηκαν ποτε κανενας ουτε με αμφισβητησαν οταν καταλαβαν μαζι
μου δεν πιανουν ιστοριες για το χωριο.αν ηταν αληθεια θα συνεχιζαν να με αντικρουουν οταν γελουσα και τους ειπα τι πραγματικα εγινε βγαζωντας τισ σαλτσες.τα ιδια ελεγε και ο δασκαλος οταν συναντουσε μαλακες στα πρωτα του ταξιδια στην ουκρανια και του ελεγαν παπαριες.ξανα σου απολογουμε.
Δεν έχω πρόβλημα με εσένα και με κανέναν εδώ μέσα... Θες να πληρώσεις πλήρωσε ούτε με ενοχλεί ούτε τρως από τα δικά μου .... Ο καθένας μας έχει άλλο τρόπο , όπως και στις γκόμενες μια που εσένα σου πέφτουν τα σαγόνια εμένα μπορεί μην μου αρέσει καθόλου ή και το αντίθετο..  Ο τρόπος για να φτάσεις στο στόχο και τα γούστα είναι υποκειμενικά και αλλάζουν από άνθρωπο σε άνθρωπο
.Πόσο βαρετό θα ήταν αν είχαμε όλοι τα ίδια γούστα και τους ίδιους τρόπους?

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.176
Πόντοι
456
Καθήστε Ελλάδα να κυνηγάτε τις Θεσσαλονικίες όπως ειπε ο Χάρης..Με τους χιλλίαδες κακομοίρηδες θαυμαστές και πυρφόρους που αναμενουν να βαρεσουν like στο instagram και να γραφουν ποιήματα μήπως και γαμήσουν.
Αν και οι Ελληνες ειναι ευνουχισμένοι αυτά περι Βαλκάνιων γαμάδιων ειναι φαντασιώσεις kman..Τρεχουν οι τελειωμενοι Αραβες Τούρκοι Ανατολικη Ευρώπη και οι Ελληνες στους 5 πιο όμορφους αντρες στον πλανήτη παρακαλάνε τις χοντρες!!!
Εμεις παλέψαμε να τους ξυπνήσουμε μηπως και στρωσει και λίγο η Ελλάδα μετα αλλά ειναι καταδικασμένοι στον μικρόκοσμο τους..Παμε για like στην χοντρη στο instagram τωρα..Πάμε να δώσουμε αξια όλοι μαζί!!
ναι σωστα.οπως και αδικα λενε για τις διακοσαρες του κμαν.οταν δεν ξερεις την νοοτοοεια.
τροπο σκεψης στο κιεβ.μιλαμε για τα απολυτα αρπακτικα.ολες λενε ακομα και τα μπαζα ειμασται οι πιο
ομορφες γυναικες του κοσμου και εχουμε αξια.το πιστευουν.
ποσα επαθα απο τετειες μαλακισμενες που οταν ακουω για ελληνιδες γελαω.αρνακια ειναι οι ελληνιδες
μπροστα τους.για ελληνες παντα λεω σοφια πορνοτουρισμο.περασα τελεια και οικονομικα εκει.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
ναι σωστα.οπως και αδικα λενε για τις διακοσαρες του κμαν.οταν δεν ξερεις την νοοτοοεια.
τροπο σκεψης στο κιεβ.μιλαμε για τα απολυτα αρπακτικα.ολες λενε ακομα και τα μπαζα ειμασται οι πιο
ομορφες γυναικες του κοσμου και εχουμε αξια.το πιστευουν.
ποσα επαθα απο τετειες μαλακισμενες που οταν ακουω για ελληνιδες γελαω.αρνακια ειναι οι ελληνιδες
μπροστα τους.για ελληνες παντα λεω σοφια πορνοτουρισμο.περασα τελεια και οικονομικα εκει.
Κουμπαρε ασε τα λογια και ελα κιεβο...
οι ερωτοτουριστες μαζευτηκαμε και ετοιμασαμε ομαδα..Ελα να μας δεις και να σε δουμε
Γιατι αλλο θεωρια και αλλο πραξη
Και επειδη ολα στην πραξη γινονται εκει θα δουμε ποιοι αξιζουν και ποιοι οχι και θελουν μαθηματα.
Ο λογος που πηδιουνται με τους πανασχημους πανβλακες ουκρανους ειναι γιατι θελουν καποιον μονιμο εκει καθε μερα να του λενε τις μαλακιες τους και δεν θελουν να τις λενε απο αποσταση οπως και το να εχουν σεξ καθε μερα...
Τελος ενω δεν δεχεσε κριτικη στο κμαν που δεν κανει κατι το φοβερο να πληρωνει για να γαμαει την λες σε παικτες οπως πχ ο target 600 που ο ανθρωπος ιδρωνει την φανελα και βγαζει αποτελεσμα...
Λοιπον οσοι πιστοι προσελθετε στο γηπεδο καλες οι θεωριες αλλα το γκολ ειναι αυτο που μετραει και για να μπει γκολ πρεπει να δουμε ποιος εφαρμοζει τις θεωριες γιατι εγω ξερω και πολλους που πολλα λενε και τιποτα δεν κανουν....
φιλια σε ολους
και καλα βαρεματα ο καθενας οπου του αρεσει...Θεσσαλονικη Θεσσαλονικη..Ετσι και αλλιως και στην συγγρου εχει κατι πανχοντρες που παντα αναρωτιομουν ποιος τις παιρνει αφου εχει και αλλες μουναρες οπως και στα στριπ πως παιρνουν καρτες οι πατσαβουρες...Καποιοι εδω μεσα μου δωσατε την απαντηση...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Θα το πούμε 200 φορές?Εγώ μιλάω για σπόνσορινγκ.Στο σπόνσορινγκ είναι όπως τα περιγράφω.
Πάτε να πουλήσετε παραμύθια για έρωτες κτλ και δείτε τι απίδια θα πιάσετε.Πανω απο εξαρι δε θα πάτε και θα χάσετε και χρόνο.
Δεν είναι αν με γουστάρει λίγο κάνω ένα δώρο 50 ευρώ και με γουστάρει πολύ.
Αν δώσεις 50 ευρώ θα πει πήγαινε στις πουτάνες,αυτές σου αξίζουν.Εγω είμαι ωραία κοπέλα,θέλω ο άντρας να με φροντίζει και να μου παρέχει οικονομικά.Αν δεν έχεις να μου δώσεις 200 ευρώ βρες μια πουτάνα.

dragcrx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Like
2.080
Πόντοι
446
Εγω μόνο για ένα κατηγορω τον kman σε όλα τα άλλα ειναι επιλογές του.
Οτι προσπαθει να βγάλει άντρες 40 χρονων ξοφλημένους με μόνη επιλογή το πληρωμένο..
Αυτο ειναι απλά για γέλια..
Εγω είμαι κοντα στα 40 και έχω τις διπλές κατακτήσεις απο όταν ήμουν 30..Αφενός μεν λογω μεγαλύτερης εμπειρίας και αφετέρου λόγω καλύτερη οικονομικής κατάστασης.

Εδω έγραφε παλιά αν περασεις λεει τα 35 τελειωσες..Ουτε στην Ελλαδα δεν γίνονται αυτα ποσο μάλλον στην Ανατολικη Ευρώπη.Αυτά τα διαβάζει ο κόσμος και γελάει..Απλά kman δεξου πως δεν σου αρέσει να κανεις καμάκι..Λόγω χρόνου λόγω επιλογών κλπ..Δικαιωμά σου..Αλλά μην προσπαθείς να μηδενίσεις του μαχητές επειδη απλά επειδη δεν το κάνεις εσυ..
Ακόμα και 50 να ειναι καποιος αν παραμένει ενεργός με λίγο γυμανστικη, δεν κανει υπερβολες όπως φαί και πολύ ποτό άνετα βρισκει 35-37 χρονων γκόμενες κουκλάρες. Εγω αυτόυς θεωρω ανώτερους Βαλκάνιους!!

Οι γκόμενες που έχω ποστάρει ειναι άνετα στο 6,5 απλά απο κακία και ζήλια τις βγάζουν κάποιοι 5αρια..Να λέμε αλήθειες..Και κάποτε πρεπει να καταλάβουμε την διαφορά του κάνω sex με πουτάνα με το ρολόι με το κάνω έρωτα με γυναίκα όλη την νύχτα!!
Drlove το τελευταιο που λες ειναι το μεγαλο προβλημα και συνχρονος το μεγαλο μυστικο των σεξοτουριστων...Αυτοι κανουν σεξ με ρολοι ενω καποιοι αλλοι κανουν ερωτα....Ποια ειναι οι διαφορα δεν θα την πω γιατι δεν θα θελουν να την καταλαβουν γιατι τους χαλας το ονειρο..Ολα τα βαρεματα ειναι καλα απλα δεν ειναι ολα ιδια γιατι αλλα τα ματια του λαγου και αλλα της κουκουβαγιας...

Hellenes

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
135
Πόντοι
6
Θα το πούμε 200 φορές?Εγώ μιλάω για σπόνσορινγκ.Στο σπόνσορινγκ είναι όπως τα περιγράφω.
Πάτε να πουλήσετε παραμύθια για έρωτες κτλ και δείτε τι απίδια θα πιάσετε.Πανω απο εξαρι δε θα πάτε και θα χάσετε και χρόνο.
Δεν είναι αν με γουστάρει λίγο κάνω ένα δώρο 50 ευρώ και με γουστάρει πολύ.
Αν δώσεις 50 ευρώ θα πει πήγαινε στις πουτάνες,αυτές σου αξίζουν.Εγω είμαι ωραία κοπέλα,θέλω ο άντρας να με φροντίζει και να μου παρέχει οικονομικά.Αν δεν έχεις να μου δώσεις 200 ευρώ βρες μια πουτάνα.

Δεν το λες σπονσοριγκ αλλα o Sugar Daddy βρηκε το Sugar Baby ....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Εγω μόνο για ένα κατηγορω τον kman σε όλα τα άλλα ειναι επιλογές του.
Οτι προσπαθει να βγάλει άντρες 40 χρονων ξοφλημένους με μόνη επιλογή το πληρωμένο..
Αυτο ειναι απλά για γέλια..
Εγω είμαι κοντα στα 40 και έχω τις διπλές κατακτήσεις απο όταν ήμουν 30..Αφενός μεν λογω μεγαλύτερης εμπειρίας και αφετέρου λόγω καλύτερη οικονομικής κατάστασης.

Εδω έγραφε παλιά αν περασεις λεει τα 35 τελειωσες..Ουτε στην Ελλαδα δεν γίνονται αυτα ποσο μάλλον στην Ανατολικη Ευρώπη.Αυτά τα διαβάζει ο κόσμος και γελάει..Απλά kman δεξου πως δεν σου αρέσει να κανεις καμάκι..Λόγω χρόνου λόγω επιλογών κλπ..Δικαιωμά σου..Αλλά μην προσπαθείς να μηδενίσεις του μαχητές επειδη απλά επειδη δεν το κάνεις εσυ..
Ακόμα και 50 να ειναι καποιος αν παραμένει ενεργός με λίγο γυμανστικη, δεν κανει υπερβολες όπως φαί και πολύ ποτό άνετα βρισκει 35-37 χρονων γκόμενες κουκλάρες. Εγω αυτόυς θεωρω ανώτερους Βαλκάνιους!!

Οι γκόμενες που έχω ποστάρει ειναι άνετα στο 6,5 απλά απο κακία και ζήλια τις βγάζουν κάποιοι 5αρια..Να λέμε αλήθειες..Και κάποτε πρεπει να καταλάβουμε την διαφορά του κάνω sex με πουτάνα με το ρολόι με το κάνω έρωτα με γυναίκα όλη την νύχτα!!

Πότε έγραψα ότι ο σαραντάρης είναι τελειωμένος?Ίσα ίσα έγραψα ότι ο σαραντάρης έχει τρομερή δύναμη Ουκρανία σε σχέση με τον τριανταρη που θεωρείται ασοβαρος και άφραγκος.Οτι ο σαρανταπενταρης ρίχνει στα αυτιά στο σαραντάρη κτλ.
Απλώς μετά τα 40 ζητάνε όλες δώρα,θεωρείται δεδομένο ότι παρέχεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Δεν το λες σπονσοριγκ αλλα o Sugar Daddy βρηκε το Sugar Baby ....

Sugar Daddy είναι άλλο όνομα για το σπόνσορας.Παπαρια sugar είσαι δηλαδή.Σπονσορας είσαι.Και sugar baby είναι η σπονσορετ.(δεν είναι και τόσο γλυκιες) απλά γλυκαίνουν με το χρήμα.
Τα οχτάρια και πάνω ξέρουν την αξία τους και ψάχνουν για χρηματοδότη ή αγοραστή ή ενοικιαστή.Ουσιαστικα νοικιάζεις το μουνί της άλλης για ένα διάστημα.
Αν κάποιος είναι της γνώμης ότι μπορείς να νοικιάσεις οχτάρι και πάνω Ουκρανία με 50 ευρώ πουλώντας και ολίγον έρωτα ας το ακούσουμε.Αλλα προτείνω να μην το δοκιμάσετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom