εχθες στις 10παρα
Φυλλης 84 Σονια
ειναι το πιπινι σαλοναρισμα με τα βυζακια της οξω ωραια ρογα ρε παιδια ,δυνατο κορμι ελ στοματικο τελειωτικο
μετα...
τριτη βαρδυα
(μεταξυ 1παρα με 2παρα)
Φ67 το γνωστο ντουετο χθες η ξανθια ειχε κατι σημαιακια στις ρογες σαν αυτα που βαζαν στα περιοδικα τη δεκαετια του 80 για να τα καλυπτουν,παρεα μαζι της το αλλο στυλιαρι που κατεβαζει το στριγκακι της και σου γυρναει κωλο να πιασεις,εχει ασχημο προσωπο
Φ65β ισογειο η Μονικα ξανθια κοπελα γλυκια ωραιο σωμα
το πανω ηταν κλειστο
απεναντι στο
84α μας εφυγε η καυλοπιπινα Σονια και τη θεση της πηρε η νταρντανα μαυρουλα Μπιουτυ
Φ61 δυο κοπελες δεν μπηκα αλλα συναγωνιστης μου ειπε η μια λεγοταν αλεξια οπωτε μιλαμε για την γνωστη φολιτσα Ανκα
Φ59 ηταν ανοικτα και τα δυο
στο πανω μια αδιαφορη και ενα δυνατο τουμπανο ονοματι Αλισια σε απλο
κατω η μιλφ ξανθια και η αλβανιδα με το φουλ Νικη η Αννα το ονομα
Φ74 στο πρωτο οπως μπαινεις η Κασσανδρα σε φουλ,η κοπελα ηταν στο δωματιο απο αλλη φορα που εχω δει ψιλοαδιαφορη
τα υπολοιπα στη Φυλλης απο γωνια Φωκαιας και μετα ηταν κλειστα εκτος απο το
Φ54β που δουλευε η μικρη μας η Ορορα με το ναζι και το μπριο
στη Φωκαιας τωρα
στο 7 κατω το πρωτο που συναντας δουλευε μια καινουργια κοπελα κατα δηλωση της υπηρεσιας ,μια συμπαθητικη γλυκια και ευγενικη κοπελα λιγο συνεσταλμενη λιγο γεματουλα πολυ χαμογελαστη και γλυκια με ελ στοματικο
πιο κατω
στο 17β πανω η γνωστη Μπιανκα με τα ωραια βυζια οξω ειναι μια καλη επιλογη ,τιμια
στο 27
υπογα η σοφι εκφυλλο ξανθο μιλφ νομιζω με φουλ δεν ειμαι σιγουρος
στο ισογειο η γνωστη μουναρα Αλεξια με το επιθετικο σαλοναρισμα ,μεσα μετρια πραγματα
στον οροφο μια μικρουλα μικροσκοπικη στα ορια της ανορεξιας ,ενα παιδακι θα ελεγα ισως με λιγο νανισμο ,αδιαφορη
απεναντι στο 24 μια νταρντανα μιλφ ξανθια με γυαλια που το παιζει μαγκακι,κλαιν μαιν
αυτα
μετεωρολογικα
απο καιρο ειχε πολυ κρυο και στην ατμοσφαιρα επικρατουσα αιθαιλομιχλη που το εβλεπες και στη βικτωρια ολα αυτα φυσικα ειναι πολυ ρομαντικα για τσαρκα
απο αποψη κοσμου πολυς λιγος ησυχια επικρατουσε
υγ. φιλιπιδου ηταν ανοικτο μονο το πρωτο πανω και δουλευε η σαρα