georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 236
- Πόντοι
- 26
Για οποιους αναζητουν μια πενταφιλια πανω σε ενα κολαρακι , επεστρεψε κολ 11 απογευμα
ποια ειναι αυτη;
αξιζει;
Για οποιους αναζητουν μια πενταφιλια πανω σε ενα κολαρακι , επεστρεψε κολ 11 απογευμα
"Πού σε ξέρω εσένα μωρό μου;" σιγοψιθύρισα μόλις την είδα. Κάπου στο βάθος του χρόνου την έχω αγαπήσει ξανά. Πιθανότατα στο Ιάσωνος 19 πάνω. Όμορφη αδύνατη λολίτα, εμφανίστηκε αθώα με σαγιονάρες και άβαφτα νύχια και τα μακριά λεπτά της δάχτυλα με καύλωσαν από το σαλόνι. "Εδώ θα με γαμήσεις" μου είπε δείχνοντάς μου το μουνί της καθώς τα μάτια μου είχαν καρφωθεί στα πατουσάκια της. "Ναι, το ξέρω" της απάντησα και της έδωσα τα 10 ευρώ.Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:
- Κολωνού 45 αριστερά - βάθος: Βίκυ, αδιάφορη για τα γούστα μου.
- Κολωνού 45 αριστερά - δεξιά: Μελίσα, μέτρια νεαρή ψηλή καστανή.
- Κολωνού 45 δεξιά: Κατερίνα, ενδιαφέρουσα gilf με όμορφο πρόσωπο. Όταν πάω 80 χρονών με τέτοιες θα πηγαίνω γιατί θα με σιχαίνονται οι μικρές. Προς το παρόν έχω πέραση και προτιμώ τις 20-χρονες πόρνες.
- Κολωνού 48: Μόνικα, μάλλον αδιάφορη νταρντάνα milf.
- Καλλέργη 33: Αντριάνα."Πού σε ξέρω εσένα μωρό μου;" σιγοψιθύρισα μόλις την είδα. Κάπου στο βάθος του χρόνου την έχω αγαπήσει ξανά. Πιθανότατα στο Ιάσωνος 19 πάνω. Όμορφη αδύνατη λολίτα, εμφανίστηκε αθώα με σαγιονάρες και άβαφτα νύχια και τα μακριά λεπτά της δάχτυλα με καύλωσαν από το σαλόνι. "Εδώ θα με γαμήσεις" μου είπε δείχνοντάς μου το μουνί της καθώς τα μάτια μου είχαν καρφωθεί στα πατουσάκια της. "Ναι, το ξέρω" της απάντησα και της έδωσα τα 10 ευρώ.
Το σημερινό μου γαμήσι είναι αφιερωμένο στην κωλάρα του Stekas72 που χωράει ολόκληρο το τρόπαιο του Μίστερ Μαλάκα που ετοιμάζεται και φέτος να μου δώσει. Βάλ' το καλύτερα στον κώλο σου ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ.![]()

έχει σταματήσει φίλε ...Καλησπέρα μάγκες.
Γνωρίζει κανείς, που έχει χαθεί η Τζασμίν, από Φυλής 65;
Ποια είναι η πιο συμβατικά ωραία κοπέλα (σε συνδυασμό πάντα με καλές υπηρεσίες) στη διδύμου και στα πέριξ αυτής;
Η Διδύμου δεν έχει κοπέλες φίλε, μόνο μεγαλοκοπέλες, αν θες τη γνώμη μου η πολύ καλή και στάνταρ σε υπηρεσίες χρόνια τώρα είναι η Χριστίνα στο υπόγειο Φωκαίας 27.... το μόνο που δεν έχει βυζάκι αλλά είναι καλή μέσα.Ποια είναι η πιο συμβατικά ωραία κοπέλα (σε συνδυασμό πάντα με καλές υπηρεσίες) στη διδύμου και στα πέριξ αυτής;
Ποια πορνη του 10ρικου η του 20ρικου θελετε να παω να ξεμουνιασω και να γραψω κριτικη ?
Σοβαρες προτασεις,δε γαμαω χοντρες .
Άννη από Φυλής 86, όροφος, για να περάσεις καλά!
κορίνα απο Φώκαιας 17!!!αδύνατη petite με απίστευτα στενό και ρηχό μουνακι!!!οτι πρεπει για ξεμουνιασμα!!!Ποια πορνη του 10ρικου η του 20ρικου θελετε να παω να ξεμουνιασω και να γραψω κριτικη ?
Σοβαρες προτασεις,δε γαμαω χοντρες .