anal-lytis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 287
- Πόντοι
- 281
Καινούριο αιμα βλέπω... Σκυλί μαύρο φαινεται θα τιμηθεί δεοντος και θα ανεβασω κριτική
http://www.*****.com/lady/5215
δεν θα γυρισει ποτε..μου ειπε τελος..τωρα αν ερθει για κανενα εξτραδακι παιζεται.αλλα και παλι δυσκολο το κοβωποτε γυρναει η βικτωρια ξερεις κανεις μαγκες μονο που την σκοεφτομαι καυλωνω....
φιλε λοκω.....Η θεία μονικα τώρα δουλεύει? Την καρλα θέλω και γω μια φορά να την παρω
δεν θα γυρισει ποτε..μου ειπε τελος..τωρα αν ερθει για κανενα εξτραδακι παιζεται.αλλα και παλι δυσκολο το κοβω
σχεδον οτι βλεπεις στις φοτο της! Μυριζομαι μεγαλη φολα ομως...βαριοτανε να χαιρετησει στο σαλονι!Οι φωτος της παντως ξαναμπηκανε στο σιτε οποτε γινεται αυτο σημαινει οτι καποια μερσ θα δουλεψει. Την Αισα την ειδε κανεις απο κοντα? Φαινεται δυνατο μωρο.
ερχεται λεει ξανα...χαχα..τελειωσε το μπαγιοκο...!!...δεν αντεχει χωρις τις ψωλες μας το γιαβρι!!σχεδον οτι βλεπεις στις φοτο της! Μυριζομαι μεγαλη φολα ομως...βαριοτανε να χαιρετησει στο σαλονι!
Οσο για την Βικυ , ηδη ξαναμπηκε στο προγραμμα!![]()
και εγω ψηθηκα για αισα..αλλα την πειρα σου την εστερνιζομαι κι εγω..σχεδον οτι βλεπεις στις φοτο της! Μυριζομαι μεγαλη φολα ομως...βαριοτανε να χαιρετησει στο σαλονι!
κοβει η πουτανα το γαμησι;;;;;σχεδον οτι βλεπεις στις φοτο της! Μυριζομαι μεγαλη φολα ομως...βαριοτανε να χαιρετησει στο σαλονι!
εντωμεταξυ δευτερη φορα που λεει σταματαω και το αναιρει...κοβει η πουτανα το γαμησι;;;;;
εντωμεταξυ δευτερη φορα που λεει σταματαω και το αναιρει...
και ξανα....κοβει η πουτανα το γαμησι;;;;;εντωμεταξυ δευτερη φορα που λεει σταματαω και το αναιρει...
ποτεεεεεεεεεεεεεεεε!!και ξανα....κοβει η πουτανα το γαμησι;;;;;
που θα βρουν αλλου τετοια μεροκαματα τα μπαζακια μας?και ξανα....κοβει η πουτανα το γαμησι;;;;;
μονο αν παψει να περναει η μπογια της ...ή βρει καλο ''χορηγο''...απλα τοτε θα κοψει το φουλ επαγγελματικο ...ποτεεεεεεεεεεεεεεεε!!