xoxoxo123
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.458
- Πόντοι
- 1.336
Πρέπει να είναι μεγάλη η λίστα αναμονής απο ότι φαίνεται!!!
αστο φίλε ουτε για να παντρευτείς στον Αγ. Κων/νο στην Γλυφάδα τέτοια λίστα ...... βοήθειά μας
Πρέπει να είναι μεγάλη η λίστα αναμονής απο ότι φαίνεται!!!
Σε ποια ουρα είστε?
Αυτη για να παρετε τηλεφωνο ή αυτη για να απαντησει σε τηλεφωνο?
τουγκεδερ φορ εβερΑς μπω στη λίστα αναμονής.. αν και απ ότι κατάλαβα θα περιμένω πολύ καιρό.. ίσως και για πάντα![]()
Φίλτατε μόλις πέσει αναδουλειά θα σε θυμηθεί σχεδόν όλες τα ίδια κάνουν....Εγω πάντως έφαγα μπλοκ..τόλμησα να ακυρώσω ραντεβού (10 λεπτά αφού το είχα κλείσει) εν ολίγοις δεν της δημιούργησα κανένα πρόβλημα! Εν τω μεταξύ είχα ακυρώσει και πάλι ραντεβού πριν κανα 2-3μηνο αλλα είχε ακυρωθεί την ίδια μέρα πρωί -πρωί!
Η απάντηση ήταν ότι το έχω κάνει πολλές φορές,τέλος πάντων καλή καρδία!!
Εννοείται ότι ζήτησα συγνώμη και δεν θα ξαναέκλεινα αν δεν ήμουν 1000% σίγουρος ότι μπορώ.
Προφανώς και η δουλειά του καθενός είναι πάνω από όλα και δυστυχώς δεν μπορώ να προγραμματίσω κάποια πράγματα.
ΜΕΓΑΛΗ αληθεια αυτο τυπε!!!Οι πελατες είμαστε "αναλώσιμοι" για τις εργαζόμενες.
Φύγε εσύ έλα συ.
Τόσο απλα.
Εγω πάντως έφαγα μπλοκ..τόλμησα να ακυρώσω ραντεβού (10 λεπτά αφού το είχα κλείσει) εν ολίγοις δεν της δημιούργησα κανένα πρόβλημα! Εν τω μεταξύ είχα ακυρώσει και πάλι ραντεβού πριν κανα 2-3μηνο αλλα είχε ακυρωθεί την ίδια μέρα πρωί -πρωί!
Η απάντηση ήταν ότι το έχω κάνει πολλές φορές,τέλος πάντων καλή καρδία!!
Εννοείται ότι ζήτησα συγνώμη και δεν θα ξαναέκλεινα αν δεν ήμουν 1000% σίγουρος ότι μπορώ.
Προφανώς και η δουλειά του καθενός είναι πάνω από όλα και δυστυχώς δεν μπορώ να προγραμματίσω κάποια πράγματα.
Η κοπελα εχει σιγουρα προβλημα. εγω που ζητησα ραντεβου για πρωτη φορα μαζι της και ενω μιλησαμε και ειπαμε να κανονισουμε την επομενη μερα για αγνωστο λογω με εχει μπλοκαρει.Το να ακυρώνεις ραντεβουδάκι είναι ανθρώπινο,κάτι μπορεί να τύχει ή να σου συμβεί...Αν γίνεται όμως πάνω από μία δύο φορές χάνεις την εμπιστοσύνη της κοπέλας.
Η κοπελα εχει σιγουρα προβλημα. εγω που ζητησα ραντεβου για πρωτη φορα μαζι της και ενω μιλησαμε και ειπαμε να κανονισουμε την επομενη μερα για αγνωστο λογω με εχει μπλοκαρει.
Μπορει και ετσι να έιναι,αλλα δεν το πιστευω γιατι η συγκεκριμενη δινει τηλ οπου θελει μονο αυτη. επιλεκτικα. κανονιζω με αλλες κοπελες που το εχουν φορα παρτιδα και ποτε δεν ειχα προβλημα .Όχι βρε πρόβλημα δεν έχει την έχω συναντήσει κομπλέ είναι.Απλά ίσως να δέχεται από πολλούς μήνυματα και η διαχείριση όλων αυτών να είναι κάπως δύσκολη.
Μπορει και ετσι να έιναι,αλλα δεν το πιστευω γιατι η συγκεκριμενη δινει τηλ οπου θελει μονο αυτη. επιλεκτικα. κανονιζω με αλλες κοπελες που το εχουν φορα παρτιδα και ποτε δεν ειχα προβλημα .
Αρα μαλλον εχει προβλημα .