blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 49
- Like
- 34.161
- Πόντοι
- 29.086
Παραθέτω το εξαιρετικό ανάγνωσμα από θήλυ
" Ξενέρωτες: "Μήπως όλοι οι άντρες γίνατε φλώροι?" "
Προτείνω το επόμενο θέμα ψηφοφορίας να είναι "Ο αγοραίος έρωτας αμβλύνει ή οξύνει την αίσθηση του κυνηγού στα αρσενικά?"
Πηγή :
Δεν θα το διαβάσω το συγκεκριμένο ανάγνωσμα αλλά από τον τίτλο καταλαβαίνω ότι είναι ένα ακόμα που κράζει τους άντρες...
Λογικά αυτή που το έγραψε θα έχει δει και τις ψηφοφορίες που ανεβάζει ο νηματοθέτης στο thread!
Μας έχει ξεφτυλίσει...
Σκέπτομαι η επόμενη ψηφοφορία να έχει θέμα την μαγειρικήν!
Δεν αναφέρομαι στα θέματα των ψηφοφοριών αλλά στις προτεινόμενες απαντήσεις...
Στο Λονδίνο, του τον γνώρισε η τροφός του.Κάτι μου λέει ότι με τον Κάρολο θα είχατε κάνει καλή παρέα στο στο γυμνάσιο των Ιησουιτών στο Τριρ, όπου σπουδάζατε μαζί.
Κάτι μου λέει ότι με τον Κάρολο θα είχατε κάνει καλή παρέα στο στο γυμνάσιο των Ιησουιτών στο Τριρ, όπου σπουδάζατε μαζί.
Είμαι πολύ φορτωμένος συναισθηματικά για τον Κο Αιδειόλειχο.He is my kind of man, ;) Η κατάθεση ψυχής με βρίσκει ταυτιζόμενο όσο δεν πάει.

O Αριστοτέλης υπήρξε μαθητής μου, κύριε.
Ουδεμία σχέση με μειράκια ως ο Κάρολος.![]()
Στο Λονδίνο, του τον γνώρισε η τροφός του.
Όσοι μεγαλώσαμε με Αγόρι,Μπλέκ κλπ είμαστε τυχεροί,οι νέοι σήμερα δεν έχουν παιδική ηλικία, είναι λυπηρό,δεν θα έχουν τίποτε να θυμούνται... :SΚαλημέρα στα νιάτα της 4ης ηλικίας
Στην κριτική του Κου Αδειλολείχου παρατέθει το εξής σχόλιο
"Η Μαριλού είναι δύναμη και εγγύηση για να περάσεις καλά
. Το γλεντήσατε ... "Εύγε"
![]()
. Η τελευταία δε εκλογίκευση της τιμής (προσωρινή?) δεν νομίζω ότι θα της μειώσει την ποιότητα της πελατείας της.
Θα ήθελα να επισημάνωτην παράλειψη αναφοράς της DC comics διότι νεότης χωρίς superman, batman, flash, wonderwoman δεν νοείται
Η ΜΗ (πλέον) ανάγνωση των πορνοεξορμήσεών σας θα κάνει το Μπου και το νήμα φτωχότερο και λιγότερο απολαυστκό, διότι τη συνέχισή τους τη θεωρώ δεδομένη
"
Ο φιλόσοφος Καρλ Μαρξ σπούδασε στη Γερμανία και έχει επίσης ζήσει στη Γαλλία, Βέλγιο και Αγγλία όπου και πέθανε. Ενταφιάστηκε σε αριστοκρατικό κοιμητήριο του Λονδίνου, πλησίον του συνεργάτη του στις φιλοσοφικές του απόψεις Φρίντιχ Ένγκελς. Στην καπιταλιστική ελευθερία και δημιουργικότητα των χωρών αυτών, βρήκε πρόσφορο έδαφος για την απρόσκοπτη ανάπτυξη της φιλοσοφίας του.Εκεί άλλωστε ανέπτυξε ο Κάρολος τις θεωρίες του!
Τυχαίο? Δεν νομίζω...
Μεγάλη αλήθεια...Ας είναι καλά σε ό,τι αποφάσισε ή του έτυχε του ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΥ. Η ζωή είναι μεγάλος φαρσέρ και μπορεί κάπου να μας στριμώξει πάλι...