Snoop321Dog
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια σας παιδιά... συστημένα ανεξάρτητα call Girl ; Υπάρχουν εδώ ονόματα η προφίλ ; καινούργιες ευχαριστώ
Ένα από τα πιο σωστσ post....
Ποιες ειναι αυτες συναδελφε;Κάποιες απόχτησαν νήμα, ενώ θα έπρεπε να τους απαγορευτεί η είσοδος.
Ο καθενας με το δικό του μυαλο....μπορει να τις καταλαβει.Ποιες ειναι αυτες συναδελφε;
αν σε γαμίσει ο τρανς ζήτα τα λεφτά σου πίσω τουλάχιστοναυτή η τύπισσα όμορφη μου φαίνεται και μου είπε 50 € στο χώρο της. με γαμάει και ο τρανς ή υπάρχει περίπτωση διαφυγής;
καλησπέρα, έχει δοκιμαστεί πρόσφατα?
Μία φορά που τη συνάντησα, έχω καλές αναμνήσεις και επειδή υπάρχει και οικονομική στενότης, έλεγα να ξαναδοκιμα΄σω
Φιλε άκουσε με . Όχι όχι όχι . Δεν αξίζει, έχει αφεθεί πολύ βάλε κάτι παραπάνω και πήγαινε για άλλου .καλησπέρα, έχει δοκιμαστεί πρόσφατα?
Φιλε μην κανεις το λαθος που εκανα εγω εχει παχυνει ασχημα. δεν ηθελε να κανει μπονιο όταν ηρθε λεγοντας ότι εκανε φευγωντας από το σπιτι, και δεν εκανε ουτε μετα αφου την ειχα χύσει στο σωμα. Μεινει με τις αναμνήσεις καλυτερα!καλησπέρα, έχει δοκιμαστεί πρόσφατα?
Διάβασε την πρωτη κριτική της κοπέλας'Έχει κάποιος τηλέφωνο για Vika95 ρε παιδιά? Δεν το βρίσκω πουθενά. Thanks!
Izabella + Δαναη στα 160Παιδες καλησπερα, εχοντας γυρισει πληρως ανανεωμενος (και γκαβλωμενος) απο τις διακοπες μου και εχοντας δει τοσους κολους να πηγαινοερχονται στας παραλιας, και δεδομενου οτι δεν εχω κανει ποτε, μου εχει ερθει μια καβλα για τριο (εγω και 2 κοπελες). Ψαχνοτας στα φορουμ του site επεσα πανω στο duo Adelina/Marina το οποιο χαρακτηζετε και VFM. Ωραια λεω, εμπαινε γιουτσο. Περνοντας τηλ την Μαρινα (αυτηνης το τηλ βρηκα) με ενημερωσε οτι η Adelina εχει αναχωρησει για διακοπες στην χωρα της ως τον Νοεμβριο. Ξενερα μεγαλη... Εχει κανεις κανα αλλο duo να προτεινει (χωρις να ξεφευγει η τιμη πχ ως 200αρικο)?
Ευχαριστω για τον χρονο σας.
ζεις και εσυ το δραμα σου!Please try again. If you come back to this error screen, report the error to an administrator.
Δεν μπορώ να στείλω ΠΜ ούτε να σχολιάσω στα νήματα!!!!!!
Μπας και το δει κανένας administrator 《《《《
ΜΗ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑΡΑ ΤΩΡΑ.....