Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

jadegegan1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2012
Like
26
Πόντοι
0
σήμερα πολύ αστυνομία νομίζω ότι την ψιλοέπεσαν στην Νίνα …. παντός η Γιαννιτσών ήταν πυκνοκατοικημένη Πίσω από των ΟΠΑΠ 4 κορμιά η μελαχρινή κατεβαίνοντας δέξια τη λέει…Παντος στην μπουγάτσα εχει γίνει στέκι Πρέπει να είδα και Ιωάννα η τις έμοιαζε με τα γυαλιά …

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
11.421
σήμερα πολύ αστυνομία νομίζω ότι την ψιλοέπεσαν στην Νίνα …. παντός η Γιαννιτσών ήταν πυκνοκατοικημένη Πίσω από των ΟΠΑΠ 4 κορμιά η μελαχρινή κατεβαίνοντας δέξια τη λέει…Παντος στην μπουγάτσα εχει γίνει στέκι Πρέπει να είδα και Ιωάννα η τις έμοιαζε με τα γυαλιά …
χάχα εννοείς  μου την έπεσαν για κους κους κανα 20 λεπτο !

godiner2

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
συναντηση σημερα με αμαντα μικρη..τωρα ειναι κρος,τρανς,ταβεστι,τρανσεξουαλ δεν ξερω..πολυ καυλα το μωρο φιλικη ευχαριστη πολυ θυληκη σε παθητικο ρολο αυτη για το ενεργητικο δεν ξερω δεν με αφορα..ιδια με τις φωτ στις αγγελιες με υποδεχτηκε φορωντας αυτα τα καυλωτικα τα ολοσωμα διχτυωτα τα προστυχα που μ αρεσουν..πιπα για σεμιναριο υπεροχη σε ηρεμο ρυθμο σε κοιταζει συνεχως στα ματια με βαθεια μπουκωματα και παρα το μεγαλο μεγεθος τον καταπινει..εχει αδυναμια στην πιπα και φαινεται οτι το γουσταρει..στην πορεια ειδε οτι μ αρεσει το σαλιο και μου τον εκανε μουσκεμα!!μετα πηρε το τζελ και μου τον εκανε ενα ωραιο μασαζ..στησιμο στα 4 λιγο φοβηθηκε το μεγεθος,ηταν πολυ στενη αλλα τον εφαγε ολο κανονικοτατα..δεν αργησε να ερθει το τελος μια που με ειχε κανα μισαωρο στην πιπα-μασαζ και ειχα πεθανει στην καυλα..στηθος καθολου δυστηχως,ειναι ψηλη με ωραια πιασιματα και ωραια κωλαρα..σιγουρα θα την ξαναδω αξιζει..50 ο μπιλ και αν την θελεις ενεργειακη που λεει και ο αλεφαντος +20
  φιλε να σε ρωτησω το εργαλειο της τι μεγεθος εχει??και απο στυση??

hotsexy_23

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Like
48
Πόντοι
0
Γεια σας μωρά από 31 έως 4 θα βρίσκομαι στην όμορφη Θεσσαλονίκη :)

Συνημμένα

• IMG_2756.JPG
    IMG_2756.JPG
    136,4 KB · Εμφανίσεις: 79

akongaoua

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Like
10
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα, ξέρω οτι αυτό που γράφω είναι για άλλο θρεντ αλλά δεν έχω πάρει καμία απάντηση και επειδή βλέπω ότι γενικά το βλέπουν και τα κορίτσια το συγκεκριμένο θρεντ θα ήθελα να ρωτήσω εάν καμία ενδιαφέρεται ( με το αζημίωτο) να έρθει Κοζάνη με ραντεβού. Και πάλι σορρυ που σας χαλάω το θρεντ αλλά καίγομαι και εδώ νερό δεν έχει!

zinentin

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2011
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
6
Παιδιά καλησπέρα, ξέρω οτι αυτό που γράφω είναι για άλλο θρεντ αλλά δεν έχω πάρει καμία απάντηση και επειδή βλέπω ότι γενικά το βλέπουν και τα κορίτσια το συγκεκριμένο θρεντ θα ήθελα να ρωτήσω εάν καμία ενδιαφέρεται ( με το αζημίωτο) να έρθει Κοζάνη με ραντεβού. Και πάλι σορρυ που σας χαλάω το θρεντ αλλά καίγομαι και εδώ νερό δεν έχει!
Ε αν δεν εχει εκει νερο φιλαρακι πηγαινε εσυ καλυτερα στην πηγη γιατι θα πας απο αφυδατωση στο τελος :grin: :hi:

• Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

Ckramer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2013
Κριτικές
25
Like
174
Πόντοι
290
Μια χαρά είναι το κορίτσι. Το σώμα είναι αυτό που βλέπεις, λίγο πιο τσουποτό. Βυζί πολύ μικρό ορμονούχο. Από πρόσωπο, γούστα είναι αυτά αλλά για εμένα προσωπικά είναι η πιο όμορφη τρανς που έχω δει. Εργαλείο χοντρούτσικο με τυπικό μήκος. Τώρα από υπηρεσίες εγώ πέρασα πάρα πολύ καλά, αλλά δεν έχω και πολύ εμπειρία με τρανς για να έχω κριτήριο. Είναι γενικά πολύ καλό τυπάκι και πολύ νέα. Αυτά. Από τιμές τα κλασσικά. Α και μόνο ενεργητική όπως λέει!

sortep

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
11
Like
276
Πόντοι
290
Φίλε έχει κάποιο προφιλ καπου η αμαντα;;;;

συναντηση σημερα με αμαντα μικρη..τωρα ειναι κρος,τρανς,ταβεστι,τρανσεξουαλ δεν ξερω..πολυ καυλα το μωρο φιλικη ευχαριστη πολυ θυληκη σε παθητικο ρολο αυτη για το ενεργητικο δεν ξερω δεν με αφορα..ιδια με τις φωτ στις αγγελιες με υποδεχτηκε φορωντας αυτα τα καυλωτικα τα ολοσωμα διχτυωτα τα προστυχα που μ αρεσουν..πιπα για σεμιναριο υπεροχη σε ηρεμο ρυθμο σε κοιταζει συνεχως στα ματια με βαθεια μπουκωματα και παρα το μεγαλο μεγεθος τον καταπινει..εχει αδυναμια στην πιπα και φαινεται οτι το γουσταρει..στην πορεια ειδε οτι μ αρεσει το σαλιο και μου τον εκανε μουσκεμα!!μετα πηρε το τζελ και μου τον εκανε ενα ωραιο μασαζ..στησιμο στα 4 λιγο φοβηθηκε το μεγεθος,ηταν πολυ στενη αλλα τον εφαγε ολο κανονικοτατα..δεν αργησε να ερθει το τελος μια που με ειχε κανα μισαωρο στην πιπα-μασαζ και ειχα πεθανει στην καυλα..στηθος καθολου δυστηχως,ειναι ψηλη με ωραια πιασιματα και ωραια κωλαρα..σιγουρα θα την ξαναδω αξιζει..50 ο μπιλ και αν την θελεις ενεργειακη που λεει και ο αλεφαντος +20

jadegegan1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2012
Like
26
Πόντοι
0
Περασμα προχθες απο κάτω τελικά η Φιόνα πρέπει να εχει βάλει μερικα κιλάκια….Σταματημα στην Νινα τελικα ειναι το καλυτερο  :pipa1: με διαφορά.Λεω να δοκιμάσω Αμαντα…η που να πάω…..

Ckramer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2013
Κριτικές
25
Like
174
Πόντοι
290
Συνάδελφε η κοπέλα που λες είναι Αθήνα όποτε δύσκολα σε βλέπω. Κι άμα κατέβεις Αθήνα έχει και τιμιοτερες επιλογές

jadegegan1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2012
Like
26
Πόντοι
0
Συνάδελφε η κοπέλα που λες είναι Αθήνα όποτε δύσκολα σε βλέπω. Κι άμα κατέβεις Αθήνα έχει και τιμιοτερες επιλογές

θεσσαλονικη λεει οτι ειναι τελος παντων αυτο τη να ειναι αραγε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom