Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
υπάρχει αγγελία της κάπου η μόνο πριβέ???
δεν υπαρχει αγγελια... υπαρχει θεμα απλως οτι την ξερουν 2 ομαδες οι χαζοι και οι εξυπνοι.... αν θελεις φιλε εγω ειμαι στους χαζους με 100 ;)ελα μου ντε
νομιζω πριβε φιλε τζιμμη.ελα μου ντε
την εχω κ εγω ρε φαγώθηκες κ σ λεω που είναι το κακό απο την στιγμή που πληρώνει κάποιος δίνει όσα θέλει οκ αν ο άλλος δεν θέλει οκ τι να σ πό άλλο εγω.soxoviz
την συνομοιλια που σ είπα την έχω εγώ και κάποια άλλα άτομα εδώ μέσα [αξιόπιστα]...
τα λεφτά δικά σου είναι και τα κάνεις οτι θέλεις ...
και καλό είναι ν απαντάς σε όλους σε οτι σε ρωτάνε.
παιδια αστε τους τσακωμους
να πηδηκουμε θελουμε![]()
εγω πληροφορια στο ειπα και πριν εχω απο την ομαδα των χαζων αν θελεις πες μουπαιδια αστε τους τσακωμους
να πηδηκουμε θελουμε![]()
φιλε τασο δεν εισαι στους χαζους,το εχουμε παθει ολοι οι τιμες των κοριτσιων είναι ενδεικτικες. πολες φορες μιλαμε παντα για ανεξάρτητες εκτος γραφειων και εκπτωση κανουνε και σκοντο και περισσοτερο κάθονται οπου τις πετυχεις είναι.δεν υπαρχει αγγελια... υπαρχει θεμα απλως οτι την ξερουν 2 ομαδες οι χαζοι και οι εξυπνοι.... αν θελεις φιλε εγω ειμαι στους χαζους με 100 ;)
είναι άνανδρο να ζητάς καλύτερη τιμή για να γράψεις καλή κριτική...την εχω κ εγω ρε φαγώθηκες κ σ λεω που είναι το κακό απο την στιγμή που πληρώνει κάποιος δίνει όσα θέλει οκ αν ο άλλος δεν θέλει οκ τι να σ πό άλλο εγω.
εγω πληροφορια στο ειπα και πριν εχω απο την ομαδα των χαζων αν θελεις πες μου
δωρακι φιλε tzimmy εγω δεν..... πμ απο εμενα οτι θελειςοποιος δωκει ινφο δωρακι 50![]()

Παραθεση στον εαυτο μου....ναι, η κολλητη σου και κολλητη της Μπελας....
Ξερεις , αυτη που με πηρε απογευματιατικα να την παω στο χοτελι για φωτογραφηση.....
Σεριφη που εισαι να τα πεις για μενα????????? Α χα χα χα χα χα χα...........
Ε, ρε να μην ανοιξω το στοματακι μου αλλο......Θα φανει οτι παιρνω "δουλειες" απο επιδοξους προμοτορες και δεν θελω πρωι πρωι....Να μη με τσιγκλισουν μονο....Τπτ αλλο....
καλά εδω της είπα για 2500ε κ μετα της ειπα 1500ε σε χοτελ 5 αστέρων κ εσύ μου λες αλλά αντέ παω για μπάνιο τώρα τα λέμεείναι άνανδρο να ζητάς καλύτερη τιμή για να γράψεις καλή κριτική...
να στο πω ποιο απλά λέγετε απειλή...
το καταλάβαμε όλοι το μάθημα αυτό ...σωστά;
καλά εδω της είπα για 2500ε κ μετα της ειπα 1500ε σε χοτελ 5 αστέρων κ εσύ μου λες αλλά αντέ παω για μπάνιο τώρα τα λέμε
στην θαλλασα? δεν πειραζη καταλαβαμε δεν απαντησες σε κανεναν τιποτακαλά εδω της είπα για 2500ε κ μετα της ειπα 1500ε σε χοτελ 5 αστέρων κ εσύ μου λες αλλά αντέ παω για μπάνιο τώρα τα λέμε
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η Ευα30Τελικά ποια ειναι αυτη η Ευα????
Αγαπητε, απο εσενα περιμενω να ξεκαθαρισεις ακομα για ποια κολλητη μιλας...ολα τα αλλα δεν με ενδιαφερουν. να το επαναλαβω? Σταματησα να ψωνιζω απο αυτο εδω το μαγαζι... γιαυτο και οι μαζεμενες κριτικες για καποιους που ηδονιζονται να διαβαζουν.