jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
τυπε δεν εθιξα τον ανδρισμο του μενιου για ποιον με περασες για τον πατερα τουοκ γιατι να ξερεις οτι ο μενιος μας φοραει ΣΩΒΡΑΚΑ!!!!! αερατα αλεξισφαιρα αντιανεμικα![]()
![]()
![]()
τυπε δεν εθιξα τον ανδρισμο του μενιου για ποιον με περασες για τον πατερα τουοκ γιατι να ξερεις οτι ο μενιος μας φοραει ΣΩΒΡΑΚΑ!!!!! αερατα αλεξισφαιρα αντιανεμικα![]()
![]()
![]()
λαθος καταλαβα τυπε....αλλα ο μενιος ειναι η αδερφη μας τσιτωσατυπε δεν εθιξα τον ανδρισμο του μενιου για ποιον με περασες για τον πατερα του
οκ τυπε δεν συνεχιζωλαθος καταλαβα τυπε....αλλα ο μενιος ειναι η αδερφη μας τσιτωσα
μην βριζουμε οικογενειες οκ? την εχουμε σαν αδερφη μας εμεις και αλλοι 8754677 τηλεθεατες...αν δεν σου αρεσει αποχωραοκ τυπε δεν συνεχιζω
τοση ωρα συνεχιζα γιατι δεν μου εβγαιναν αυτοι οι 77 τωρα σταματαωμην βριζουμε οικογενειες οκ? την εχουμε σαν αδερφη μας εμεις και αλλοι 8754677 τηλεθεατες...αν δεν σου αρεσει αποχωρα
τοση ωρα συνεχιζα γιατι δεν μου εβγαιναν αυτοι οι 77 τωρα σταματαω

μου φαινεται οτι εχετε βρει τροπο να προσηλιτισμου![]()
![]()
78 με εσενα τωρα αδερφι
ειμαστε ολοι ενας εισαι ενας απο εμαςμου φαινεται οτι εχετε βρει τροπο να προσηλιτισμου
ΣΕ 30'.....
[size=30pt]ΑΑΑΑΑΑΝΑΦΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!![/size]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειμαστε ολοι ενας εισαι ενας απο εμας

τυπε απο νωρις εδω,ετοιμοι να τραμπουκισετε ειστε :S :S :S
:S :S :Sευτυχως οσο ετρωγα δεν εδειξε την Μογγολα dykeΤυπε Εγω Δεν Εγραψα Τπτ...Να Ειμαστε Τιμιοι !!!:S :S :S

ειμαστε ολοι ενας εισαι ενας απο εμας

γαμηστε την βρωμιαραΣιγα μην παιξουνε και μονοπολη μωρη ξεκωλιαρα για να παιξεις και συ