Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
δηλαδη???πας στο στουντιο & λες το νικνειμ σου για να το παρεις???Βγήκανε καινούρια μπλουζάκια (t-shirts) και θα τα βρείτε προς το παρόν στο Studio Paradise (Αγίου Μελετίου 37) και στο Studio Έρως (Δροσοπούλου 95) άνευ κόστους, για τα επίτιμα μέλη μας.
Στις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν και σε άλλα studio (θα ενημερώσω).
Ο καθένας μπορεί να πάρει από 1 μπλουζάκι.
Μέσα στο χειμώνα θα βγάλουμε μάλλον και γαμάτα ζεστά footer, με τον γλομπέο σε μικρογραφία σαν μάρκα![]()
δηλαδη???πας στο στουντιο & λες το νικνειμ σου για να το παρεις???
δηλαδη???πας στο στουντιο & λες το νικνειμ σου για να το παρεις???
Και μετα μπαινει στο σαιτ η τσατσα , βλεπει αν οντως εισαι επιτιμο μελος και οχι για παραδειγμα , Μαλαμα ή Ειδημων και στο δινειδηλαδη???πας στο στουντιο & λες το νικνειμ σου για να το παρεις???

χα,χα,χα..ειδικά για σένα πλέζουρα το βγάλανε σε έκδοση καλτσόν..

...Η ιδέα του string υπάρχει και θα το κοιτάξω να γίνει...

τα επιτιμα μελοι εχουν παρει ιδι μπλουζακια αρχοντα αλεξ!!!Βγήκανε καινούρια μπλουζάκια (t-shirts) και θα τα βρείτε προς το παρόν στο Studio Paradise (Αγίου Μελετίου 37) και στο Studio Έρως (Δροσοπούλου 95) άνευ κόστους, για τα επίτιμα μέλη μας.
Μέσα στο χειμώνα θα βγάλουμε μάλλον και γαμάτα ζεστά footer, με τον γλομπέο σε μικρογραφία σαν μάρκα![]()
μα ο αλεξ ειπε οτι οποιος το ζητησει, του το δινουν.Ρε παιδια,μην με αρχισετε σε κανα τρελλο κραξιμο(αν το κανετε με χιουμορ,δεκτωτατο)αλλα,εγω δεν εχω σχεση με το αθλημα!Υπαρχει καποιος τροπος να προμηθευτω και εγω ενα,και αν ναι,ποιος?Μην το πληρωσω ενα γαμησι λεφτα,δηλαδη!
Βγήκανε καινούρια μπλουζάκια (t-shirts) και θα τα βρείτε προς το παρόν στο Studio Paradise (Αγίου Μελετίου 37) και στο Studio Έρως (Δροσοπούλου 95) άνευ κόστους, για τα επίτιμα μέλη μας.

θα παρω εγω & για εσενα αλλα θα με πας μια λουτρακι απο αττικη οδο..Ρε παιδια,μην με αρχισετε σε κανα τρελλο κραξιμο(αν το κανετε με χιουμορ,δεκτωτατο)αλλα,εγω δεν εχω σχεση με το αθλημα!Υπαρχει καποιος τροπος να προμηθευτω και εγω ενα,και αν ναι,ποιος?Μην το πληρωσω ενα γαμησι λεφτα,δηλαδη!
βρε σκατοπαπα παλι μου κανεις χαλαστρα???μα ο αλεξ ειπε οτι οποιος το ζητησει, του το δινουν.
δεν ανεφερε τιποτε για απαραιτητη προυποθεση την καταθεση.
εξαλλου τα t-shirt αυτα δινονται δωρεαν.
θα παρω εγω & για εσενα αλλα θα με πας μια λουτρακι απο αττικη οδο..
χου ρε στράκι. αποσυρομαι αφου γουσταρεις αγορακια..βρε σκατοπαπα παλι μου κανεις χαλαστρα???