Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ρωτα των ζαντρεν στειλτου πμας αφησω τα τοπ, για εμφανιση κανεις μπορει καποιος να γινει συγκεκριμενος παρακαλω πολυ?!
Οι φωτογραφίες δεν σε καλύπτουν?ας αφησω τα τοπ, για εμφανιση κανεις μπορει καποιος να γινει συγκεκριμενος παρακαλω πολυ?!
στειλε της μήνυμα στο viber και θα σου απαντήσει σίγουρα!Συνήθως προσπαθώ γύρω στις 12 - 1 το μεσημέρι, που θα πάει θα το πετύχω.
Οι φωτογραφίες δεν σε καλύπτουν?
Είναι 169.5 υψος, 56,8 κιλα, μελαχροινη προς καστανη, μιλαει ελληνικα με ξενικη προφορα, κανει μπανιο πριν , μετα και στο ενδιαμεσο, δεν καπνιζει αμα δεν θελεις. Οδηγει βεσπα Τι άλλο θελεις ?Αν εννοεις η μια φοτογραφια της αγγελιας με μισο μπουτι και η αλλη μια εδω με το αλλο μισο, οχι δεν με καλυπτουν, εσυ που την εχεις συναντησει απο το γραψεις αυτη την εξυπναδα, δεν μπορουσες σε αυτη τη γραμμη να πεις τιποτα χρησιμο?
αυτο θα πει λεπτομερεια..Είναι 169.5 υψος, 56,8 κιλα, μελαχροινη προς καστανη, μιλαει ελληνικα με ξενικη προφορα, κανει μπανιο πριν , μετα και στο ενδιαμεσο, δεν καπνιζει αμα δεν θελεις. Οδηγει βεσπα Τι άλλο θελεις ?
Αν εννοεις η μια φοτογραφια της αγγελιας με μισο μπουτι και η αλλη μια εδω με το αλλο μισο, οχι δεν με καλυπτουν, εσυ που την εχεις συναντησει απο το γραψεις αυτη την εξυπναδα, δεν μπορουσες σε αυτη τη γραμμη να πεις τιποτα χρησιμο?
Ψυχραιμία ρε παιδιά. Η Ίζα είναι εξαιρετική περίπτωση με απίστευτη ευγένια, καθαρότατη με πολύ ωραίο κωλαράκι για σφυροκόπημα, ψηλή με ωραίο πρόσωπο και μπαμπάτσικο σώμα (όχι χοντρή) αλλά με ωραία πιασήματα. Κάνει τα πάντα να σε ευχαριστήσει χωρίς να υπάρχει ρολόι!!! Μέχρι και ωραίο μασαζάκι μεταξύ των δύο γύρων. Τώρα εάν της ζητήσεις στο viber να σουστείλει και καμία άλλη φώτο, νομίζω ότι μάλλον θα σου στείλει. Για μένα είναι από τις καλύττερες περιπτώσεις στα 70 ευρώπουλα.Προς τι η επιθετικότητα?
Και απο που προκυπτει οτι εγω την εχω συναντησει?
Για μαζεψτε την τεστοστερονη σας εκτος φορουμ! Απλη ερωτηση εκανα!
Επι του πανελληνιου αιτήματος ν ανοιξει μεριδα της Ιζαμπελας , ξερει κανεις να μας πει που εχει κολλησει ? Γιατι το "Ελληνικο" οπου ναναι ξεκιναει
το bourdela είναι μαγαζί γωνία.
λες πράγματα τα οποία δεν ισχύουν.
δειξε και λιγο πισω συστημα..............
ok το περνω πισω παιδια και υποκλινομαι στην κολαρα αυτη.................Έχει δείξει
μαλλον δεν το εχετε ψαξει το νήμα καλα.
τι να ρωτησει ρε ο τυπος? εχουμε ανεβασει φωτο, εχει αγγελιες και ρωταει πως ειναι η εμφανιση....Αλλα για αλλα μιλαμε....ρωτα των ζαντρεν στειλτου πμ
ναι ρετι να ρωτησει ρε ο τυπος? εχουμε ανεβασει φωτο, εχει αγγελιες και ρωταει πως ειναι η εμφανιση....Αλλα για αλλα μιλαμε....
Αντε με τον καθε καθυστερημενο!
για αυτο στον εκανα πασα μπας και του ριξης κανενα μπινελικι

να σου πω εγω κατι χρησιμο λοιπον γιατι το παιζεις και αγιο πνευμα εδω μεσα...Αν εννοεις η μια φοτογραφια της αγγελιας με μισο μπουτι και η αλλη μια εδω με το αλλο μισο, οχι δεν με καλυπτουν, εσυ που την εχεις συναντησει απο το γραψεις αυτη την εξυπναδα, δεν μπορουσες σε αυτη τη γραμμη να πεις τιποτα χρησιμο?
ρε φιλε τι να πεις? Απο τη μια λεω να τους γραφω στα αρχιδια μου απο την αλλη λεω ασε να πω 2 λογια γιατι τα ρεστα δε μαζευονται με τα μαλακισμενα μυαλα που κουβαλανε!ναι ρε![]()
![]()
για αυτο στον εκανα πασα μπας και του ριξης κανενα μπινελικι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω στο ειπα υπαρχει πολλυ μαλακια το τελευταιο διαστημα δεν μπορω να μην τα ριχνω ωρες ωρεςρε φιλε τι να πεις? Απο τη μια λεω να τους γραφω στα αρχιδια μου απο την αλλη λεω ασε να πω 2 λογια γιατι τα ρεστα δε μαζευονται με τα μαλακισμενα μυαλα που κουβαλανε!