Άκης012345
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2015
- Like
- 44
- Πόντοι
- 16
Μέθοδοι Σιχαμένιου, τύπε.ρε κοιτα τα διπλανα τα φιδια τι σκαρφιστηκαν μας πασαρουν τις ελλεεινηδες με σκοπο να ξεκινησουμε να βλεπουμε το κατα αλλα ποιοτικο σοου τους τι να πω.
Μέθοδοι Σιχαμένιου, τύπε.ρε κοιτα τα διπλανα τα φιδια τι σκαρφιστηκαν μας πασαρουν τις ελλεεινηδες με σκοπο να ξεκινησουμε να βλεπουμε το κατα αλλα ποιοτικο σοου τους τι να πω.
ειμαστε πολλοι,ειμαστε δυνατοι αν και το πουστροκαναλο προσπαθει να μας ξενερωσει με τις πουστικες μεθοδευσεις ψηφοφοριας.Βλέπω να ορφανεύει το θέμα "Survivor Ελλάδα 2017"... :S :S :S
και για να μην ξεχνιομαστε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για το αποτελεσμα τις τελευταιας ψηφοφοριας
τυπε εσυ βλεπεις και συμμετασχεις ενεργα στην ακαδημια,εγω τι δουλεια εχω :S :S :S
:S :S :Sρε κοιτα τα διπλανα τα φιδια τι σκαρφιστηκαν μας πασαρουν τις ελλεεινηδες με σκοπο να ξεκινησουμε να βλεπουμε το κατα αλλα ποιοτικο σοου τους τι να πω.
και για να μην ξεχνιομαστε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για το αποτελεσμα τις τελευταιας ψηφοφοριας
για πες:S :S :S
Τυπε στο περιπτερο τη γνωρισα οταν πηγα να παρω Espresso θα ανεβασω φωτογραφικο υλικο σε ξεχωριστο thread... :S :S :S
man στο φωτογραφικό υλικό να βάλεις κ το μανταλάκι στο thread που θα ανοίξεις, υπάρχουν κ δύσπιστοι μην το ξεχνάς :S :S :S
Τυπε εχω προνοησει...μεχρι και απλωστρα εχω παρει. :S :S :S
:S :S :S ΗACKO αυτους εκει στο ακαντεμυ ας τους πανω μου!!τους εροιμαζω μεγαλο χουνερι στον τελικο του!!-αν γινει ποτε και ο τελικος τους φυσικαο giatioxi μονιμα στην ακαδημια.δεν αποτελει πλεον νεο :S :S :S
τυπε το περιμενες απο τον giatioxiΗACKO αυτους εκει στο ακαντεμυ ας τους πανω μου!!τους εροιμαζω μεγαλο χουνερι στον τελικο του!!-αν γινει ποτε και ο τελικος τους φυσικα
man οι προδοτες ζουν αναμεσα μαςτυπε το περιμενες απο τον giatioxi:S :S :S
ας πουμε οτι παρασυρθηκε τυπε,ειναι καλο παιδι :S :S :Sman οι προδοτες ζουν αναμεσα μας
τυπε το περιμενες απο τον giatioxi:S :S :S
:S :S :Sας πουμε οτι παρασυρθηκε τυπε,ειναι καλο παιδι :S :S :S

φοβασαι μην βρεις γκομενα τυπε![]()

ας πουμε οτι παρασυρθηκε τυπε,ειναι καλο παιδι :S :S :S