iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.831
- Πόντοι
- 2.606
μια φορα να μην εισαι προκατειλλημενος τυπε :S :S :S

μια φορα να μην εισαι προκατειλλημενος τυπε :S :S :S

![]()
αλοπερντιν θέλει αυτός
Ένα καλό κοκτέϊλ θέλει μπας κ την ακούσει :S :S :S![]()
αλοπερντιν θέλει αυτός
αντε γεια σουΜε λιγα λογια, μού λες οτι οσοι ειναι πιο δραστηριοι προκαλουν την αντιπαθεια του κοσμου και εξοντωνονται, ενω οσοι ειναι ανυπαρκτοι, μυρωδιαδες, χαμηλων τονων, δεν προκαλούν τιποτα, και αθορυβα επιβιωνουν και τα καταφερνουν καλυτερα για τους ιδιους.
ειδικα με μπαρμπα στην κορωνη ζαχαρη η ζωη σου και ασε τους αλλους να παλευουν με τα θηρια.τα παραδειγματα πολλα οι εξαιρεσεις λιγεςΧαχα,έτσι θα γλιστράει καλύτερα.Δικιο έχειςΤυπε εχουμε περασει τη φαση του Αλοπεριντιν απο το προηγουμενο επεισοδιο...πλεον μονο το ηλεκτροσοκ και το κλυσμα χωρις gel μπορει να δωσει καποια λυση.
Τυπε κατι μου λεει οτι για εικοστή τηλεοπτική χρονια θα εχει θεμα τα στημενα του ελληνικου ποδοσφαιρου.
:S :S :S
Hρθε η ωρα ο Κυριακος να ασχοληθει με την υποπτη ψηφοφορια που οδηγησε στην αποχωρηση του Μεγαλου ΜανατζερΤυπε κατι μου λεει οτι για εικοστή τηλεοπτική χρονια θα εχει θεμα τα στημενα του ελληνικου ποδοσφαιρου.
:S :S :S
Πρεπει να διδαχτεις την κινεζικη αφαιρετικη μεθοδο,και θα εισαι ατρωτος![]()

Hρθε η ωρα ο Κυριακος να ασχοληθει με την υποπτη ψηφοφορια που οδηγησε στην αποχωρηση του Μεγαλου Μανατζερ
Hρθε η ωρα ο Κυριακος να ασχοληθει με την υποπτη ψηφοφορια που οδηγησε στην αποχωρηση του Μεγαλου Μανατζερ

μου ήρθε φλασιά έτσι που βλέπω το Μπο μες τις λάσπες...λέτε το μπο να βγαίνει από το Ράμπο?
![]()
καλα αν δεν φυγει μια απο τις δυο σαυρες και μεινει ειδικα η λαουρα μετα για να κερδισουν οι διασημοι αγωνισμα θα πρεπει να ειναι κουτσομπολιο κομμωτηριου
Χαραλαμπος Ξενιδης λεγεται.μου ήρθε φλασιά έτσι που βλέπω το Μπο μες τις λάσπες...λέτε το μπο να βγαίνει από το Ράμπο?
![]()
χαλαρα πρωτη η dyke