baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.867
- Πόντοι
- 7.265
Κάτσε να σου βάλει φωτό ο Τζακομπς να σου πέσει το σαγόνι.τυπε 10 εκατομμυρια πλυθησμο εχει η Ελλαδα,οχι 10 :S :S :S

Κάτσε να σου βάλει φωτό ο Τζακομπς να σου πέσει το σαγόνι.τυπε 10 εκατομμυρια πλυθησμο εχει η Ελλαδα,οχι 10 :S :S :S

Παμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:

Εϊπα κ εγώ :S :S :Sοχι ρε τυπε,κραταμε και μια αξιοπρεπεια,λεμε τωρα :S :S :S
τι κανετε ρε λαμογια εκει περα,ομηρο τον κρατατεΚάτσε να σου βάλει φωτό ο Τζακομπς να σου πέσει το σαγόνι.![]()
τι αλλα τυπε :S :S :SΕϊπα κ εγώ :S :S :S
Τα ίδια man :S :S :Sτι αλλα τυπε :S :S :S
Καλώς τον[size=30pt]AAAAAAAAAAAAAAAAANAΦΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!![/size]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

τυπε αν δεν παρει την δευτερη θεση η βρωμουσα δεν ησυχαζω.αφου καποιοι βεβαια δεν την ψηφισαν,λεμε τωρα.. :S :S :SΣτην ψηφοφορία βλέπω "η δικιά σου" είναι πολύ μπροστά :S :S :S
παρων[size=30pt]AAAAAAAAAAAAAAAAANAΦΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!![/size]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

μαν εγω παρουσιαστηκα πριν αλλα[size=30pt]AAAAAAAAAAAAAAAAANAΦΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!![/size]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν γινεται τυπε,βλεπουμε σε επαναληψη τα αγωνισματα :S :S :SΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ ΕΠΑΝΑΜΗΨΗ ΣΤΟ Ε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παλιμαν εγω παρουσιαστηκα πριν αλλα
αιτουμαι 3ωρης αδειας εξοδου αυριο 8-5-2017 διοτι εις την εξοδο μου εις τας καβαλα θα βγω με μικροτερο12 χρονια γκομενακι!!!!!!!
σας ευχαριστω κε ναυαρχε εκ των προτερων

Ελά αφού την κρυφό έριξες.δεν γινεται τυπε,βλεπουμε σε επαναληψη τα αγωνισματα :S :S :S

Όλους τους ξεγέλεσε η βρωμούσα, αλλά κ τα τσακάλια του bou;;; Αυτό δεν το περίμενα με τίποτα :S :S :Sτυπε αν δεν παρει την δευτερη θεση η βρωμουσα δεν ησυχαζω.αφου καποιοι βεβαια δεν την ψηφισαν,λεμε τωρα.. :S :S :S
φανηκε μουνοτρυπιδιΕλά αφού την κρυφό έριξες.![]()