swadow
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 626
- Πόντοι
- 316
εσυ ποιοςΕισαι Ο ?????
εσυ ποιοςΕισαι Ο ?????
παρε ρεπο και ελα στο παρτυ ρε φιλε...αμαν πια!
Εισαι Ο ?????
Καποιος εφαγε φαπα από τον μααστορα του και ηρθε εδώ στο ανωνυμο να μας τα πρηξειδεν παιζεσται
ορεξη για φασαριες πρωινιατικα>
![]()
απο το πρωι ολο ψεματα λεω εγωτι να μην ξερω ρε ψευτακο
Εγω? Ουτε μια απο αυτες που εχω γραψει οτι το εκανα. Ελεγα ψεμματα καλε φιλε βουνισιε!τελικα θα μας πεις ποσες γαμισες γαμια![]()
![]()
Eσυ ποιος εισαι? τι ακριβως κανεις εδω ? ουτε εσυ καταλαβαινης τι θα γινη τωρα εδω θα βγαλουμε του καθενος τα απλυτα στην φορα ... στο ειπα απο χθες σταματηστε εδω το λεω και στον αλλο να το βλεπειαστον πανω μου....σε λιγο δεν θα ξερει!!!
Καποιος εφαγε φαπα από τον μααστορα του και ηρθε εδώ στο ανωνυμο να μας τα πρηξει
Φιλε, ανοιξε τις λιστες σου να ψωνισω....Δεκτη και ανταλλαγη!Άπλυτα δεν υπάρχουν αν δεν έχεις βρωμίσει κάπως.
Και δεν μιλάμε για βρώμα του στυλ "με ρώτησε το τηλ μου" ή κάτι τέτοιες παπαριες.
Μιλάμε για τον ρόλο που παίζει ο καθένας εδώ μέσα.
Προσωπικά μου αρέσουν τα άπλυτα από όπου και αν προέρχονται.
Και τα δικά μου επίσης - αν έχω - δεν έχω πρόβλημα.
Κάποια στιγμή θα είναι καλό να μιλάει ο καθένας καθαρά.
Έχουμε πήξει στα καρφιά και στα υπονοούμενα.
Προσωπικά μου αρέσουν τα άπλυτα από όπου και αν προέρχονται.
Και τα δικά μου επίσης - αν έχω - δεν έχω πρόβλημα.
Φιλε, ανοιξε τις λιστες σου να ψωνισω....Δεκτη και ανταλλαγη!![]()
Φίλε... έχω κάτι άπλυτα σώβρακα φορεμένα για 15 ημέρες σερί. Μιλάμε για πολύ βαρβατίλα.
Θα σε ενδιέφερε κάποια συναλλαγή πώλησης?![]()
![]()
![]()
Τα δικά σου έχουν γίνει viral ρε τύπε. Αυτά δεν είναι που έλεγες και στο νήμα της Βερόνικα και καιγόσουν που δεν στα έπλυνε ;
ηρθαμε για τις εκπτωσεις...τα σχολεια ανοιξαν!!Φιλε, ανοιξε τις λιστες σου να ψωνισω....Δεκτη και ανταλλαγη!![]()
δε δινει αυτος τιποτα....εχει λιστα οση η Αλεξανδρας και την κραταει για παρτη του....ηρθαμε για τις εκπτωσεις...τα σχολεια ανοιξαν!!