- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 499
- Like
- 43.747
- Πόντοι
- 127.197
τι καυλα η Κολιδα!!! 
την εχω πραγματικα μεγαλη αναγκη!

την εχω πραγματικα μεγαλη αναγκη!

Ο Μπο πάει κι ερχεται με την βενζινακατο, παρακολουθει τα αγωνισματα, τρωει απο τα επαθλα, κοιμαται, κλανει και ροχαλιζει, μιλαμε για ζωάρα.Με 3 ενεσεις παιζει η Αρχηγαρα...και απο τους διασημους, Μπο και Σπαλ γιωτα γιωτα ζωη και κοτα![]()
Καλα δεν πρεπει να γινεται ροτεϊσιον στα παιχνιδια ωστε να παιζουν ολοι?Ο Μπο πάει κι ερχεται με την βενζινακατο, παρακολουθει τα αγωνισματα, τρωει απο τα επαθλα, κοιμαται, κλανει και ροχαλιζει, μιλαμε για ζωάρα.
τι καυλα η Κολιδα!!!
την εχω πραγματικα μεγαλη αναγκη!![]()
Ετσι νομιζα κι εγω τύπε, αλλά ειδα οτι ο Μπο δεν επαιξε ούτε στο επαθλο φαγητού προχθες ούτε στην ασυλια τωρα.Καλα δεν πρεπει να γινεται ροτεϊσιον στα παιχνιδια ωστε να παιζουν ολοι?
τι καυλα η Κολιδα!!!

Επιτέλους ένα θρεντ που έχει πιο πολύ κόσμο από αυτό της Βερόνικα...
Ο Μπο πάει κι ερχεται με την βενζινακατο, παρακολουθει τα αγωνισματα, τρωει απο τα επαθλα, κοιμαται, κλανει και ροχαλιζει, μιλαμε για ζωάρα.
Ετσι ελεγε κι αυτος που την γκαστρωσε τύπε και ακομη την πληρωνειτι καυλα η Κολιδα!!!
Θα ειναι "τραυματιας" και αυτος οπως η ΛαουραΕτσι νομιζα κι εγω τύπε, αλλά ειδα οτι ο Μπο δεν επαιξε ούτε στο επαθλο φαγητού προχθες ούτε στην ασυλια τωρα.
Πρεπει να μας κερασει ενα γαμησακι η διοικηση για την τηλεθεαση που κανουμε!Τύποι εγω πιστευω οτι σε λιγο καιρο οταν θα εχει survivor θα βλεπουμε πανω απο 500 επισκεπτες εδω μεσα.
Ο Μπο πάει κι ερχεται με την βενζινακατο, παρακολουθει τα αγωνισματα, τρωει απο τα επαθλα, κοιμαται, κλανει και ροχαλιζει, μιλαμε για ζωάρα.