alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.317
- Πόντοι
- 8.006
Κι αυτη τα ιδια ειναι.Κριμα για τη Σαρα γιατι φαινεται καλο κοριτσι, ολες οι αλλες να τις βαλες τις μουρες στην αμμο
Κι αυτη τα ιδια ειναι.Κριμα για τη Σαρα γιατι φαινεται καλο κοριτσι, ολες οι αλλες να τις βαλες τις μουρες στην αμμο

Μπα κρεμεται απο τις μουνοτριχες της μανταμ αυτοςΑπολυτη αναγκη ο μισθοφορος να τα βρει με τον Πανάρα αμεσως.
Απολυτη αναγκη ο μισθοφορος να τα βρει με τον Πανάρα αμεσως.
Η λυση ειναι να παρουν ασυλια ο Πανος ή ο Τσανγκ και να βγαλουν στον τακο μια απο την ελεεινιδοκλίκα.Μπα κρεμεται απο τις μουνοτριχες της μανταμ αυτος
κανε καμια μαλακια......εγω θελω να φυγει ο βλαξ ο τσαγκΗ λυση ειναι να παρουν ασυλια ο Πανος ή ο Τσανγκ και να βγαλουν στον τακο μια απο την ελεεινιδοκλίκα.
Και μετα θα αναλαβουμε εμεις με την ψηφο να τις στειλουμε.
Απολυτη αναγκη ο μισθοφορος να τα βρει με τον Πανάρα αμεσως.
Πάλι κλαίγεται ο μουνοΠανος
Το μιλφ θα τον κανει μια χαψιά
Και Πανος και Τσανγκ(η εστω ο τουμπανος),να βγαλουνε 2 στο τακο ,και μια απο ψηφοφορια 3 ,να παθουνε νευρικο κλονισμο οι καριολεςΗ λυση ειναι να παρουν ασυλια ο Πανος ή ο Τσανγκ και να βγαλουν στον τακο μια απο την ελεεινιδοκλίκα.
Να σεβεσαι.Ο Πάνος ειναι ρουφης
Σιχαθηκα την ίδια και τα μουνόχειλα της με αυτά που ειπεφανηκαν τα μουνοχειλα του μιλφ :S :S :S
ναι,τι εγινεΤι λεει η συμπαντική? Τι εγινε και το χασαμε?
Και Πανος και Τσανγκ(η εστω ο τουμπανος),να βγαλουνε 2 στο τακο ,και μια απο ψηφοφορια 3 ,να παθουνε νευρικο κλονισμο οι καριολες

Τι λεει η συμπαντική? Τι εγινε και το χασαμε?
Εσύ άραγε το πτυχίο της νομικής με βύσμα το πήρες?Η λυση ειναι να παρουν ασυλια ο Πανος ή ο Τσανγκ και να βγαλουν στον τακο μια απο την ελεεινιδοκλίκα.

Ειμαι πολυπράγμων τύπε.Εσύ άραγε το πτυχίο της νομικής με βύσμα το πήρες?![]()
Εσύ άραγε το πτυχίο της νομικής με βύσμα το πήρες?![]()
απο κωλο τοτε τυπε,και εγω ετσι το σκεφτομαι πλεον :S :S :SΣιχαθηκα την ίδια και τα μουνόχειλα της με αυτά που ειπε