Ο μονος λογος που εβαλα αυτη την αγγελια ειναι για να μην κανει καποιος που δεν την ξερει το εγκλημα να την συναντησει..
Εχω την εντυπωση πως καποια παιδια ειχαν γραψει και παλαιοτερα ασχημα πραγματα γι αυτην αλλα δεν ημουν και σιγουρος.Ειδα 2 καλες κριτικες σε αλλο σαιτ που διαφημιζεται πλεον σαν Ζωη και επειδη δεν ειχα πολυ χρονο μετα το ακυρο της τελευταιας στιγμης απο την Μαρια την Μολδαβη την πηρα τηλ να ρωτησω τι και πως καθως στις αγγελιες της και στις κριτικες που βρηκα δεν αναφερονταν λεπτομειες..Στο τηλ λοιπον μου λεει οτι ειναι στα 80 ευρω και ερχεται σπιτι(αλλιως δεν θα εκανα το λαθος να κλεισω το ραντεβου)..συν 20 ειναι το πρωκτικο που ηταν το μονο που ηξερα απο πριν..Την ρωταω αν στα 80 ειναι 2 εκτονωσεις που ειναι και το συνηθες,μου απαντα θα τα πουμε και απο κοντα τα υπολοιπα,της ξαναλεω οτι πρεπει να ξερω γιατι συνηθως τελειωνω σχετικα γρηγορα την πρωτη φορα και χαμογελαει καθησυχαστικα δινοντας μου την εντυπωση οτι ισχυει αυτο..
Ερχεται στην ωρα της και απορησα με τις διθυραμβικες κριτικες αλλα δεν ειχα χρονο για να την στειλω και να παρω αλλη..Προσωπο επιεικως μετριο και βλαχοκουτοπονηρο στυλ Κατερινας 20 αλλα χειροτερο και πιο ασχημο..Σωμα και βυζι κανονικο..Ζητησε κατευθειαν το 80αρι καθως το σχεδιο ειναι γνωστο..Μολις ξεντυθηκε αρχισε τα 'μην με ακουμπας στην πλατη γιατι ειναι κρυα τα χερια σου' και αλλες βλακειες..Πιπα πηρε με προφυλακτικο που δυστυχως δεν το ηξερα,φιλια εννοειται καθολου αλλα κι εγω δεν θα επεδιωκα..Μετα την μονολεπτη πιπα σταματησε και ηθελε να ανεβω πανω της(ε για να μην κουραστει κιολας)..Τεσπα,τελειωσα σε αυτη την σταση και αφου καναμε μπανιο αρχισε να ντυνεται!!!Οχι οτι με καυλωνε ιδιαιτερα αλλα την ρωτησα τι κανει και οτι στο τηλ δεν μου ειπε οτι τα 80 ειναι για μια φορα και της επανελαβα επι λεξη τι την ρωτησα επανειλημμενως στο τηλ..Οπως και να εχει αρχισε να λεει οτι μονο τα 25 ειναι δικα της απο τα 80 και λοιπες πιπες λες και μιλαγε σε κανα χθεσινο στον χωρο..Αφου της εδωσα να καταλαβει οτι ειχα δικιο δεν φανηκε να αγχωνεται και ιδιαιτερα να επιστρεψει εστω κατι και σηκωθηκε και εφυγε..Εγω δεν το συνεχισα χειροτερα γιατι ημουν και σπιτι μου και δεν ξερεις τι μπορει να γινει..
Εχω παρει ισως και εκατονταδες cg αλλα τετοια συμπεριφορα ποτέ δεν εχω συναντησει..Σε οποια αγγελια και να την βλεπετε μακρια..