dimitriseas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 78
- Πόντοι
- 1
ναι ξερω οτι δεν εχει πιατσες εδω για Θεσσαλονικη ρωταω. και αν ξερει κανεις καμια παρανομη ιστορια απ αυτα τα μερη
Τι εννοείς. ?ναι ξερω οτι δεν εχει πιατσες εδω για Θεσσαλονικη ρωταω. και αν ξερει κανεις καμια που να παρανομη ιστορια απ αυτα τα μερη
καλα ντε μη βαραςΔεν την εξετασαμε ρε μποτοφιλε για να ξερουμε αν κουβαλαει τιποτα πανω της:-ppp Μαλλον τρανς θα ηταν..οι τιμες ειναι περιεργες.η κανα πρεζονι τελέιωμενο.
Εγω ανταλλαζω το δικο σου τηλεφωνο με ενα πιτογυρο,οποιος το θελει ας στειλει πρωτα το πιτογυρο και μετα το π.μ![]()
![]()
Αυτην που καθετε με το νταβα της διπλα στο αυτοκινητο δε λες?Το Σάββατο 21:00 με 22:00 είχε αρκετές στην πιάτσα αλλά καμιά αξιόλογη, μετά από καιρό είδα και την Μαρία να περπατάει πάνω - κάτω. Κατέληξα με την ξανθιά αδύνατη με τα ωραία μάτια γύρο στα 22 που αναφέρει το όνομα Ελένη, θέλω να ρωτήσω την γνώμη σας για την συγκεκριμένη. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι από τις ποιο ωραίες εμφανισιακά αλλά από υπηρεσίες είναι με τις μέρες της ή με τους πελάτες καλύτερα να πω.
Δε νομίζω, αυτή που λέω την βρίσκεις στην Χαλκίδος με Γιαννιτσών και σπάνια στην Κωλέτη.Αυτην που καθετε με το νταβα της διπλα στο αυτοκινητο δε λες?
Tην ιδια λεμε αλλες φορες ειναι και μετα την κωλετη εχει και δικο της χωρο νομιζω στην πιψουΔε νομίζω, αυτή που λέω την βρίσκεις στην Χαλκίδος με Γιαννιτσών και σπάνια στην Κωλέτη.
Μια ξανθιά όπως λες την έχω πάρει μετά την Κωλέτη ο νταβας της μου την έφερε και ήταν ποιο πίσω με το αμάξι του ως ότου τελειώσουμε, και φυσικά ξενέρωσα με το όλο σκηνικό άσε που έκανε και χάλια πίπα.
Δε λετε την ιδια....αυτη που λεει ο παιχτης ειναι οντως οπως τα περιγραφει, ωραια αλλα μετρια σε υπηρεσιες. Η αλλη ειναι το χαζοκοριτσο με το νταβα που ειναι μετα το one.Tην ιδια λεμε αλλες φορες ειναι και μετα την κωλετη εχει και δικο της χωρο νομιζω στην πιψου
Η μονη ξανθια που εχω δει Γιαννιτσων με χαλκιδος ειναι η Ρια που συγκατοικει η συγκατοικουσε με ενα τραβελι και δεν εχει κανεναν νταβα οσο πιατσαρει τουλαχιστον πολλη καλη φαινετε αν και δε την εχω φορτωσει αλλη ξανθια δεν εχω δει εκειΔε λετε την ιδια....αυτη που λεει ο παιχτης ειναι οντως οπως τα περιγραφει, ωραια αλλα μετρια σε υπηρεσιες. Η αλλη ειναι το χαζοκοριτσο με το νταβα που ειναι μετα το one.
Γιαννιτσων πειρα αφησα ομως Μοναστηριου εξω απο το hotelκαλημέρα που την ψώνησες Μοναστηρίου? Κράτησες κανένα τηλ?