Διαγραμμένο μέλος 89800
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 655
- Πόντοι
- 2.297
50e για μία εκτόνωση μου είπε, σε δικό της χώρο στα άνω πατήσσια
50e για μία εκτόνωση μου είπε, σε δικό της χώρο στα άνω πατήσσια
Η μικρη Μοσχα ειναι μια......τα άνω κάτω σκέτα πατήσια έχουν εξελιχθεί σε μεγάλη μουνοφωλιά
κοντεύουν σε δόξα την έτερη αλλά αρχαιότερη μουνοφωλιά, την Καλλι(φ)έα τη ρωσσομαζώχτρα
Ακριβώς το ίδιο σκηνικό βρήκα και εγώ, η μόνη διαφορά οτι εγώ έδωσα 60.κοιτα αυτη ηταν καθαρη...δεν μου μυρισε κατι...τωρα στο σπιτι της(σαλονι κατσαμε) ελαχιστα επιπλα κ 1 στρωμα η κατι τετοιο αν θυμαμαι σωστα ....δεν ηταν στη πεννα (υπηρχε ακομα το 50αρικο απο τον προηγουμενο)....αλλα οχι οτι ειδα βρωμια η κανενα αχουρι....σεξ εκανε πριν κ μετα...απλα λιγο ακαταστατα εκεινη τη στιγμη
σε έφαγε ο τιμάριθμοςΑκριβώς το ίδιο σκηνικό βρήκα και εγώ, η μόνη διαφορά οτι εγώ έδωσα 60.![]()
![]()
φαντάσου και να γυρίσουμε σε εθνικό νόμισμασε έφαγε ο τιμάριθμος
φαντάσου και να γυρίσουμε σε εθνικό νόμισμα![]()
![]()
αργησες να μας ενημερώσεις κύριε!βασικα υπαρχουν κριτικες στους διπλα η 1η δικια μου απο αυγουστο (προσωπικη ανακαλυψη)
σας εχει πλησιασει καμια μεσω facebook εμενα μια μου ζηταγε 200 ευρω την ωρα + το ταξι δεν παμε καλα :S :S :S
Την Α.Χ λες Συναγωνιστή?
αχαχαχαχα μαλλον ναι αυτην θα λεει!
Τι παιζει ρε παιδια με αυτη ? Και εμενα μου εστειλε .. χαχα ....Και το θεμα ειναι και απο που θα ερθει το ταξι,ελπιζω να μην ερθει απο ... Λαμια![]()
![]()
προφανως καποιος συναγωνιστης εχει αφησει και φαινονται οι φιλοι και εχει αρχισει να στελενει δεξια αριστερα η καποιος μας δινει στεγνα.....αχαχαχαχαχα
αργησες να μας ενημερώσεις κύριε!
Καλησπερα παιδια, οντας καπως καινουργιος στα χωρο θα θελα να ρωτησω αν ξερουμε τιποτα για αυτες.
Ολα τα ξερεις πονηρουλη1η γραφειο
2η νανσυ μασαζ στη συγγρου πολυ καλη για μιλφ
3η νομιζω κ εδω γραφειο....δεν βαζω το χερι μου στη φωτια...