AIRONAUT
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2015
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
καλημερα ακαρναν κατα διαστηματα παει στην αθηνα αλα η βαση τησ ειναι θεσσαλονικη αποτη εχο καταλαβηΗ αγγελία είναι για την Αθήνα!!!!!!????
καλημερα ακαρναν κατα διαστηματα παει στην αθηνα αλα η βαση τησ ειναι θεσσαλονικη αποτη εχο καταλαβηΗ αγγελία είναι για την Αθήνα!!!!!!????
καλησπέρα στους απανταχού έλαιομασάζομαχητές συνεχίζω να μοιράζομαι μαζί σας τις περιπέτειες μου και τις εμπειρίες μου προς όφελος και πληροφόρηση των αγαπητών συναθλητών μεγαλοκοπέλα εν ονόματι μαρία ψάχνοντας πάλι τις γνωστές αγγελίες βρήκα την αγγελία της μαρίας όπως γράφει και στην αγκeλιά που θα σας τη δείξω πιο κάτω ένα σκέτο μαρία έτσι απλά συνεννόηση στο τηλέφωνο και αυτή η κοπέλα πάρα πολύ ευγενικοί όπως και οι προηγούμενες μου είπε ότι κάνει μασάζ χαλαρό αισθησιακό ότι είναι 50 χρονών και κάνω και άλλα με πήsε στο τηλέφωνο και συνάντηση έγινε ο χορος της μεγάλοκοπέλας κοντά στην πλατεία συνδίκα οδός σόλωνος διαμέρισμα πάρα πολύ μικρό και παλιό δεν θυμάμαι όροφο και η κοπέλα σίγουρα πάνω από 50 ίσως να ήταν και 55 το πρόσωπο της αρκετά σπασμένο μαύρα μαλλιά το σώμα της λίγο πλαδαρό αδύνατη i κοπέλα τα χρόνια φαινόντουσαν δεν μπορούσαν να κρυφτούνε από πάνω της έκανα το μπανάκι μου και ήμουνα έτοιμος για το μασαζάκι μου ξάπλωσα μπρούμυτα και η μεγάλοσιτεμένη κοπέλα ξεκίνησε την τριβή μασάζ τύπου σε χαϊδεύω χαλαρά και απαλά φυσικά η κοπέλα δεν είχε σχέση με το άθλημα κάτι πασαλείμματα και κάτι χαδάκια του κώλου και κείνη τη στιγμή σκεφτόμουνα ότι το πενηντάρικο θα το έκλαιγα μετά από ένα τεταρτάκι περίπου χαδίων με γύρισε ανάσκελα συνέχισε πάλι τα απαλά χαδάκια και εγώ συνέχιζα να κλαίω το πενηντάρικο και επιτέλους άρχισε να ασχολείται με το γεννητικό μου όργανο σε εκείνο το σημείο άρχισα να παίρνω τα πάνω μου η μαρία η πενηντάρα ήξερε να το ρουφάει πολύ καλά το πουλί ασχολήθηκε πάρα πολύ και με τα μπαλάκια πολύ ωραία απαλή και βαθιά πίπα και φανταστικά κόλπα με τη γλώσσα της σε σημείο που με ξάφνιασε και εκείνη τη στιγμή άρχισα να πιστεύω ότι δεν θα το κλάψω το πενηντάρικο πίπα βαθιά πολύ βαθιά και υγρή η πενηντάρα το είχε και στο τέλος το κερασάκι στην τούρτα η κατάποση του γεννητικού υλικού μέσα στο γέρικο στόμα της στα αρνητικά τώρα η μαρία η πενηντάρα δεν έχει ιδέα από μασάζ είναι μεγάλη σε ηλικία 50 με 55 σπασμένο πρόσωπο πλαδαρό κορμί επίσης τα 50 ευρώ ήταν πάρα πολλά στα θετικά τώρα πολύ καλή πίπα ασχολήθηκε και περιποιήθηκε πάρα πολύ ώρα και έγλυφε τους όρχεις και φυσικά η κατάποση του σπέρματος που δεν το περίμενα με τίποτα δεν μπορώ να πω ότι δεν πέρασα καλά η συνεδρία ήταν πολύ κάτω του μετρίου έως χάλια αλλά στο τέλος την έσωσε την παρτίδα δυστυχώς ή ευτυχώς εγώ δεν πέρασα όσο καλά θα ήθελα η πενηντάρα είναι για μερακλήδες πού γουστάρουν τέτοιες φάσεις γούστα είναι αυτά ελπίζω η μάσαζωαθλητές να πήραν μία πρώτη αναλυτική γνώμη η αγγελία της εν λόγω πενηντάραs μαρίας Να υγιαίνουμε και να μασαζοχαλαρώνουμε συναθλητές
αγαπητέ συναθλητή ikonst αν πρόσεξες την περίληψη που έκανα για τη συγκεκριμένη κοπέλα sτο τέλος της γράφω ότι είναι για μερακλήδες που γουστάρουν τέτοιου είδους φάσεις ας όψεται η ανάγκη που ήτανε δεκαπενταύγουστος και είχα ξεμείνει στην πόλη και έπρεπε να αδειάσω kι ήταν οι μόνh που δουλεύει εκείνες τις μέρες όταν την είδα ήταν αργά να κάνω πίσω και λέω δεν γαμιέται ας δοκιμάσωο χωρος τρισαθλιος η μεγαλοκοπελα δεν βλεποταν....μονο αν με πληρωνε θα πηγαινα......μακρια λοιπον και ας υπηρχε καταπωση
καμια σχεση με αυτη που λες αλλη ειναιΕννοείς την παλιά(δούλεψε κάποιους μήνες φέτος αρχές του έτους) μελαχροινή αδύνατη Ελληνίδα?Αυτή έφυγε νομίζω και ήταν πολύ καλή.
Μάλλον καινούρια θα είναι με ίδιο όνομα.
Τι παιζει με την εν λογο τυπε?καλημερα ακαρναν κατα διαστηματα παει στην αθηνα αλα η βαση τησ ειναι θεσσαλονικη αποτη εχο καταλαβη
χαχαχχαχ καλημερα συναθλητη εγω εκανα ψεματα πως δεχτηκα ενα τηλεφωνημα και εφυγα....ετσι την απεφυγααγαπητέ συναθλητή ikonst αν πρόσεξες την περίληψη που έκανα για τη συγκεκριμένη κοπέλα sτο τέλος της γράφω ότι είναι για μερακλήδες που γουστάρουν τέτοιου είδους φάσεις ας όψεται η ανάγκη που ήτανε δεκαπενταύγουστος και είχα ξεμείνει στην πόλη και έπρεπε να αδειάσω kι ήταν οι μόνh που δουλεύει εκείνες τις μέρες όταν την είδα ήταν αργά να κάνω πίσω και λέω δεν γαμιέται ας δοκιμάσω
αγαπητε φιλε ραπτορα γραφο πιο πανω για την εν λογο κορασιδαΤι παιζει με την εν λογο τυπε?
καμια σχεση με αυτη που λες αλλη ειναι
αν ξερει κανεις που ειναι η κατερινα που ηταν πριν μηνες στη μαριαννα
(19χρονη λεπτη κ πολυ σφιχτο ...νακι)
θα του ημουν υποχρεος να μου το ελεγε
αυτη κ δαφνη ολα τα λεφτα![]()
δυστυχως ειναι πριβε φιλε μου....πρεπει να σε παει καποιος με το χερι για να γινει η συσταση....αυτη ειναι η πραγματικοτηταΚαλησπέρα παιδιά πώς μπορεί να πάει κάποιος στην Μαριάννα? Δεν είμαι και δεν μένω Θεσσαλονίκη αλλά όταν ανεβαίνω γουστάρω φάση
Πας δεν πας αλλού εσύ φίλε μου, η Μάγγυ τους έχει τους πελάτες της γιατί απλά, κατά τη γνώμη μου, είναι η καλύτερη στην πόλη. Και ευτυχώς που είναι πριβέ το μαγαζί γιατί άμα ήταν ελεύθερο και το ήξερε πολύς κόσμος θα έκαναν οι πελάτες ουρά από δω μέχρι τα Γιάννενα. Όντως η Συλβί είναι εξαιρετική. Έκανα κι εγώ πριν λίγο καιρό.
[/μπράβο στην συλβι quote]
Τι πριβε ρε μεγαλε?Αυτες ειναι ικανες να σου πουν τα προγραμματα απο το θυρετηλεφωνο!Πας δεν πας αλλού εσύ φίλε μου, η Μάγγυ τους έχει τους πελάτες της γιατί απλά, κατά τη γνώμη μου, είναι η καλύτερη στην πόλη. Και ευτυχώς που είναι πριβέ το μαγαζί γιατί άμα ήταν ελεύθερο και το ήξερε πολύς κόσμος θα έκαναν οι πελάτες ουρά από δω μέχρι τα Γιάννενα. Όντως η Συλβί είναι εξαιρετική. Έκανα κι εγώ πριν λίγο καιρό.
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ AGNIUS !!! ΑΚΟΥ PRIVEΤι πριβε ρε μεγαλε?Αυτες ειναι ικανες να σου πουν τα προγραμματα απο το θυρετηλεφωνο!
Μεγαλε,ιδεα δεν εχεις απο μαγαζια και πουλας και πνευμα.Για να το τελειωνουμε λοιπον,πριβε ειναι το μαγαζι που δουλευει αποκλειστικα με δικους του πελατες,σε κλειστο κυκλο και ΔΕΝ δεχεται επουδενι ατομα αγνωστα.Και για να πας αγνωστος πρεπει να πας με τον "κηδεμονα " σου.Ολα τα υπολοιπα ειναι ανοικτα στο ευρυ κοινο.Το μονο που θελει ειναι να πας και οταν σε ρωτησουν αν ερχεσαι πρωτη φορα,να πεις πως εχεις ξαναρθει πιο παλια.Ετσι εστειλα 3 δικους μου,χωρις κανενα προβλημα,ουτε συστασεις και μαλακιες.Αν δεν γνωριζεις τι εστι πριβε μην παραπληροφορεις...Καταρχήν να λείπουν τα emoticons με τις "χειροτεχνίες", δε χρειάζεται να μας δείχνεις τι κάνεις 3 φορές την ημέρα, κράτα το για τον εαυτό σου.
Πριβέ εννοούμε ότι δεν υπάρχει ούτε αγγελία σε εφημερίδα ούτε ταμπέλα έξω από το μαγαζί. Γκέγκε; Ωραία.
Αν πάρεις τηλ για πρώτη φορά θα σε ρωτήσει ποιος είσαι και πού βρήκες το τηλέφωνο. Αν της πεις ποιος σε στέλνει και την πείσεις ότι είσαι της εμπιστοσύνης τότε θα σου πει να περάσεις από εκεί. Δεν θα σου πει τα προγράμματα ούτε από το τηλέφωνο, ούτε από το Skype, πόσο μάλλον από το θηροτηλέφωνο εξυπνάκια AGNIUS.
Ε τώρα αν για σένα πριβέ είναι κάτι διαφορετικό, πχ μια φάση σε στυλ Μάτια Ερμητικά Κλειστά, λυπάμαι χάσατε, αυτά γίνονται μόνο σε υψηλά στρώματα με υψηλά κασέ.
Άντε γεια μας!
Που εβρισα ρε φιλε?Εσυ με αποκαλεσες εξυπνακια,εγω χιουμορ εκανα για να καταδειξω ποσο πριβε ειναι το συγκεκριμενο,ουτε ειπα κατι για το επιπεδο σου,δεν ειναι προσωπικο το ζητημα,ελπιζω να επιασες το πνευμα...Εντάξει ρε μεγάλε, μας έπεισες και μας έδειξες και το επίπεδό σου. Πριβέ είναι αυτό που σε πάει ο άλλος απ'το χεράκι και ανοιχτό στο ευρύ κοινό είναι αυτό που τον στέλνεις τον άλλο μόνο του και μπαίνει άνετα...οκ μάστορα, δε θα θα χαλάσουμε χατίρια τώρα. Αυτό πάντως που γίνεται στο συγκεκριμένο site όταν θέλει να εξηγήσει κάτι κάποιος θα πρέπει να το κάνει μέ καυγά, ειρωνεία και βρισιές, άραγε έχει να κάνει με τα σεξουαλικά απωθημένα του ή είναι τυχαίο? (Δε νομίζω...)
Ειλικρινά χέστηκα αν το οποιοδήποτε μασατζίδικο είναι πριβέ ή διαφημίζεται από τηλεοπτικά κανάλια... Ούτε δικό μας να ήτανε δε θα κάναμε έτσι.