Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
οξο ρε κουβα.καλημέρα, οποιος θελει ακολουθει τα παρακατω αχαστα <<<< γιουνγκ μποις-αποελ χ2, γκενκ-μπιλμπαο οβερ, αλκμααρ-μακαμπι οβερ καλη τυχη
Για σήμερα 4 Ημιχρονα/Τελικά.Όποιος θέλει τα παίζει σε σύστημα 2,3,4 με 2,75€.
Θα γράψω μόνο τους κωδικούς του ΟΠΑΠ επειδη πρέπει να φύγω.
1220 1/Χ
1223 2/Χ
1219 Χ/1
1218 2/Χ
σύστημα 2,3,4 με 2,75€
σημερα η μποτοζανι στην ρουμανια θα ερθει 0-0
Για σήμερα το παρακάτω σύστημα 4 αγώνων στην sportingbet
σε ακολούθησα και εγω φιλε...δίνε προγνωστικά όσο πιο συχνά μπορεις...και με χ, που παίζω πάντα...Δεν είμαι "ΘΕΟΣ".Παίζω στοίχημα για πλάκα,όχι για να πλουτίσω.Γι'αυτό έπαιξα 4 ευρώ και όχι 100...Θα μπορούσα να επιλέξω 2 αγώνες και να βάλω 100 ευρώ.Αλλά για μένα δεν έχει σημασία μόνο τι μπορώ να κερδίσω αλλά και πόσα μπορώ να χάσω.Επιλέγω τις ομάδες βάσει των στατιστικών τους και του ένστικτου.Σε πολλά ματς έχω πιάσει το τελικό σημείο αλλά έχω χάσει το ημίχρονο.Τα Η/Τ είναι σαν δύο στοιχήματα.Οπότε έχουν ρίσκο.Καλά έκανες και με ακολούθησες για τη φάση.Το πρόβλημα θα ήταν αν περίμενες να κερδίσεις για να πάρεις γάλα για το παιδί σου ή να πληρώσεις το λογαριασμό της ΔΕΗ ή κάτι άλλο.Το στοίχημα είναι για να περνάς καλά και να παίρνεις κανά ψιλό.Αν βέβαια κάτσει,30000 ευρώ είναι τρελό ποσό.ιδίως μέσα στη γαμωκρίση που βιώνουμε..
Με πρόλαβες.
Μια τετράδα με Χ σε σύστημα 3,4.Με συνολικό κόστος 2 ευρώ μπορεί να δώσει κάπου 109€.Μία ώρα με ένα call girl!!!Καθόλου άσχημα νομίζω!!
Και τελικα ποσο καθαρο ειναιΕχθές το τζόκερ έδινε 7.000.000€ και μου έκανε εντύπωση πως στα πρακτορεία που πέρασα με το αυτοκίνητο δεν είχαν κόσμο.Σε ένα είδα κάπου 8 άτομα.Στα άλλα 2-3 το πολύ...Άλλες εποχές θα είχε ουρά...Ο κόσμος δεν έχει ούτε όρεξη να ρίξει ένα δελτίο μισό ευρώ μήπως και πάρει κάτι φαίνεται...Τον έχει γαμήσει ο ΕΝΦΙΑ και οι φόροι...
Και τελικα ποσο καθαρο ειναι
Για σήμερα το παρακάτω σύστημα 4 αγώνων στην sportingbet