Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.465
- Πόντοι
- 28.246
με είδες να αρπαχτηκα; Μία κουβέντα είπα.εσυ τι αρπαζεσε γιατι μυστικο ειναι οτι ειναι 30+???
με είδες να αρπαχτηκα; Μία κουβέντα είπα.εσυ τι αρπαζεσε γιατι μυστικο ειναι οτι ειναι 30+???
πυρφοροι γραφτό σωστά. Και αγαπούληδες επίσης μην μας κόβεις τίτλους. Δώσαμε αγώνες να τους κερδισουμεκαλα σας λενε πιρφορους![]()
λες και ειπα κατι !εγω αντιθετα ειπα οτι εχω ακουσει τα καλυτερα !
τωρα γιατι κολησατε στην ηλικια δικο σας θεμα ...
μιας και δεν γνωριζω στη 1 ωρα 160ε , ειναι μαζι με κωλο?γιατι δεν καταλαβα
καλα σας λενε πιρφορους![]()
λες και ειπα κατι !εγω αντιθετα ειπα οτι εχω ακουσει τα καλυτερα !
τωρα γιατι κολησατε στην ηλικια δικο σας θεμα ...
μιας και δεν γνωριζω στη 1 ωρα 160ε , ειναι μαζι με κωλο?γιατι δεν καταλαβα
Από πότε κάνει μονόωρα;
Εγώ κατάλαβα από κριτική, ότι σε συναγωνιστή ο οποίος έκλεισε κανονικά δίωρο, του έκατσε στραβή στη δουλειά
και έπρεππε να φύγει εκτάκτως, και αναγκαστηκε να διακόψει τη συνάντηση πάνω στην ώρα πληρώνοντας το ανάλογο ποσό
για την μπάλλα που παίχτηκε. Δεν νομίζω ότι παίζει μονόωρο σε κανονικές συνθήκες. Ας το διευκρινίσει αυτό ο συνάδελφος
που του έτυχε το συμβάν, ή η κοπέλα η ίδια. Τα υπόλοιπα είναι φιλολογίες.
ρε φιλε θα το πω για ακομα μια φορα... με οτι διαθεση διαβαζεις το φορουμ με αυτη την διαθεση μεταφραζεις αυτα που σου απανταει καποιος...
λες χωρις να την εχεις δει οτι ειναι 30 + .... ειδες την ταυτοτητα της η απλα σου εκανε για τοσο... ασε που δεν ειναι σωστο να λες για την ηλικια μιας γυναικας.... ασχετα με το ποια ειναι η τι δουλεια κανει....
και στο λεω ξανα υπαρχουν οπως ειπες πολλες επιλογες. βρες την επομενη καβλιτσα 19αρα μεσα απο ερευνα με 80 ευρω και κρατα την για παρτη σου . τι καθεσε και τρελενεσαι με την καθε Ναγια. αφου δεν σου κανει πας παρακατω απλα τα πραγματα.
εγω εχω γραψει και κριτικη πριν πεις για πυρφορους καλο ειναι να διαβαζεις...
ποιος σου ειπε οτι δεν μου κανει? μια απλη αναφορα εκανα, και κατα τα αλλα ειπα εχω ακουσει πολυ καλα σχολια!
σου χαλασα το εμπορευμα ρε τυπε που ανεφερα ηλικια και τρελενεσε τοσο??
μας δουλευεις ??μονη της στο προφιλ της γραφει πριν 1 χρονο οτι ηταν 29 ετων, αρα τωρα θα ειναι 30+,μονη της το γραφει !
απο ποτε ειναι κακο να ρωταω ενημερωνω για την ηλικια μιας εκδιδομενης ??που την αναφερει και η ιδια στο προφιλ της??
ετσι διαλεγουμε τυπε κοπελες γιαυτο βλεπουμε και ηλικιες υψος εθνικοτητα κτλπ για να επιλεγουμε,δεν ειναι το μυστικο του κρατους
ουτε θελω να την βγαλω γκομενα και θα θιχτει που αναφερω την ηλικια ημαρτον τι αλλο θα ακουσουμε
οσο για τα μονοωρα μολυς σας απαντησει σας στελνει τιμες για 1 κ για 2 κ γ 3 ωρες κτλπ αλλα λεει οτι προτιμα 2+ωρες
τα ασημαντα τα κανετε θεματα... κατι που ρωτησα με γραψατε
1ωρα 160
2ωρο 230 +50 κωλος
δεν εχω καταφερει να κλεισω για να εχω αποψη,
εχω ακουσει πολυ θετικα σχολια
το μονο που με προβληματιζει προσωπικα ειναι η ηλικια ..
αν ειναι 30+ γιατι να δωσω 160 1 ωρα?ενω με 80-130 το πολυ υπαρχουν πιπινια...
εκτος αν εχει και κωλο μεσα τοτε οκ ;)
Πραγματι ρωτάνε να μαθουν τι εκανε την Βαλερια τοσο δυνατη . Ειχε και εξαιρετικο χαρακτήρα. Προσφατα που ξαναρθε για μια εβδομαδα επικοινωνησαμε και μου ζητησε πολλες συγνωμες που αφυγε ξαφνικα. Κυρια, επαγγελματιας, και ομορφη. Συγνωμη μου τα γραφω αυτά σε ξενο θρεντ.Δυστυχώς όσοι πρόλαβαν:
Αλίκη (υπέρτατη καύλα) που με την τιμή των 80 καθόταν ανάλογα τον πελάτη και 2ωρο.
Βαλέρια που με 100 ευρώ δεν το πίστευες ότι αυτή η θεά ήταν στο δωμάτιό σου. (και δεν άλλαξε ποτέ τιμή)
Danni κορμάρα που με 100 ευρώ σου είχε μέσα και το δωμάτιο (incall)
Veronica (του) η γκέισα του σεξ με τα 120 μέσω γραφείου
(δεν θα αναφέρω άλλες γιατί αυτές οι 4 είναι χαρακτηριστικές και αποδεκτές από όλους σχεδόν)
θα θεωρούν ότι από εκεί και πέρα ότι κυκλοφορεί θα είναι πολύ λίγο γενικά και οι τιμές ακριβές. Νομίζω δεν θα ξαναϋπάρξουν τέτοιες περιπτώσεις. Αυτές έγραψαν ιστορία. Αυτή τη στιγμή οι καλύτερες που κυκλοφορούν ευρέως είναι ελάχιστες και είναι η Βερονικα και η Νάγια. Έχουν άλλες προσωπικότητες, άλλες απαιτήσεις και άλλες τακτικές. Αν τις συγκρίνεις με αυτές που πέρασαν το έχασες το παιχνίδι.
Υ.Γ.: Σε πολλά ραντεβού μου οι κοπέλες με ρωτάνε ακόμα για τη Βαλέρια. Δεν έκανε εντύπωση μόνο σε εμάς αλλά και σε αυτές ;)
πολυ σωστη τοποθετηση!!!οι 3 πρωτες ηταν απλα Α-Π-Ι-Α-Σ-Τ-Ε-Σ!!!!με Βαλερια να ξεχωριζει!!!τωρα η Βερονικα με τη Ναγια ειναι τελειως διαφορετικες μεταξυ τους αλλα μαζι θα κανουν θραυση!!!ετσι πιστευω!!!Δυστυχώς όσοι πρόλαβαν:
Αλίκη (υπέρτατη καύλα) που με την τιμή των 80 καθόταν ανάλογα τον πελάτη και 2ωρο.
Βαλέρια που με 100 ευρώ δεν το πίστευες ότι αυτή η θεά ήταν στο δωμάτιό σου. (και δεν άλλαξε ποτέ τιμή)
(δεν θα αναφέρω άλλες γιατί αυτές οι 4 είναι χαρακτηριστικές και αποδεκτές από όλους σχεδόν)
θα θεωρούν ότι από εκεί και πέρα ότι κυκλοφορεί θα είναι πολύ λίγο γενικά και οι τιμές ακριβές. Νομίζω δεν θα ξαναϋπάρξουν τέτοιες περιπτώσεις. Αυτές έγραψαν ιστορία. Αυτή τη στιγμή οι καλύτερες που κυκλοφορούν ευρέως είναι ελάχιστες και είναι η Βερονικα και η Νάγια. Έχουν άλλες προσωπικότητες, άλλες απαιτήσεις και άλλες τακτικές. Αν τις συγκρίνεις με αυτές που πέρασαν το έχασες το παιχνίδι.
Υ.Γ.: Σε πολλά ραντεβού μου οι κοπέλες με ρωτάνε ακόμα για τη Βαλέρια. Δεν έκανε εντύπωση μόνο σε εμάς αλλά και σε αυτές ;)
Teen temptation VS Absolute sex symbolτωρα η Βερονικα με τη Ναγια ειναι τελειως διαφορετικες μεταξυ τους αλλα μαζι θα κανουν θραυση!!!![]()
![]()
πολυ σωστη τοποθετηση!!!οι 3 πρωτες ηταν απλα Α-Π-Ι-Α-Σ-Τ-Ε-Σ!!!!με Βαλερια να ξεχωριζει!!!τωρα η Βερονικα με τη Ναγια ειναι τελειως διαφορετικες μεταξυ τους αλλα μαζι θα κανουν θραυση!!!ετσι πιστευω!!!![]()
![]()
Δυστυχώς όσοι πρόλαβαν:
Δυστυχώς όσοι πρόλαβαν:
δεν θα διαφωνήσω , αλλα οι τρεις πρωτες ήταν η μια πιο αλοπρόσαλη από την άλλη.
η τεταρτη δεν καταλαβα ποια είναι
δεν θα διαφωνήσω , αλλα οι τρεις πρωτες ήταν η μια πιο αλοπρόσαλη από την άλλη.
η τεταρτη δεν καταλαβα ποια είναι