tzutzukos 36
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 453
- Πόντοι
- 291
Οταν συμπληρωσης 5 μηνυματα θα γινεις κανονικο μελος και δε θα χρειαζεται εγκρισηΓτ δεν εγκρινονται οι απαντήσεις μου
Οταν συμπληρωσης 5 μηνυματα θα γινεις κανονικο μελος και δε θα χρειαζεται εγκρισηΓτ δεν εγκρινονται οι απαντήσεις μου
Δεν έγραψα γτ χθες δημιούργησα λογαριασμό εδώ.ξεκολληστε λίγο όλοι σας.απο τα μούτρα με πήρατε.ψαχνω εδώ κ τρεις μέρες κατάστημα αλλά με διωχνουν.πηγα angels μου λέει κανονικό μασάζ κύριε γτ μας περάσατε?πήρα κ εγώ εφημερίδα.Πηγα σε δύο πάνω στην Εγνατία κ μου λένε κανονικό μασάζ κύριε.μετα πήγα μεταξα αλλά δεν πέρασα εγώ.μια κοντή χοντρουλη με φουλ κυτταρίτιδα.μακαρι να βοηθηθουμε από εδώ που δεν το κόβω...
ποσα ξερεις ποσα ξερεις
υγ i hope next time ;)
.πηγα angels μου λέει κανονικό μασάζ κύριε γτ μας περάσατε?
πανε στο aqua spa...δε θα σε διωξουν...θα σου παρουν 50 αρχικα και μετα 80 σαν εκλεκτο πελατη για προγραμμα 2Γειά σας παιδιά.Νεος στη παρέα.καμια σύσταση για μασαζακι στην ολγας?
αποχη εδω και αρκετο καιρο...
... πριν 2-3 βδομαδες επισκεψη στο Dames με διπλο κατι νταρντανες... τιποτα το ιδιαιτερο (ουτε καν ονοματα δεν θυμαμαι), εκλαψα τα 120 που εδωσα για το χρονομετρημενο 30λεπτο με![]()
Φαντάρος πήγες έτσι, αν ναι είναι περίπου η ίδια ιεροτελεστία, πρέπει να δείξεις την πρέπουσα διαγωγή για να αποκτήσεις το μονό κρεβάτι...
Φίλε κάνεις λάθος.΅Εγώ , τουλάχιστον, (για άλλους δεν μπορώ να μιλήσω παρά μόνο για μένα) ποτέ δεν αρνήθηκα τηλέφωνο σε κανέναν. Όσοι μου έστειλαν πμ , εξυπηρετήθηκαν όλοι. Για κανέναν όμως , που δεν τον ξέρω προσωπικά δεν μπορώ να εγγυηθώ σε μαγαζί που με γνωρίζουν και με εμπιστεύονται, με κίνδυνο να είναι κάποιος "περίεργος" και να εκτεθώ. Πιστεύω πως όλοι εδώ μέσα κάπως έτσι σκέφτονται, γι αυτό διαπιστώνεις κι εσύ τέτοια καχυποψία.Συν τοις αλλοις φιλε ΣΚΑΝΙΑ εδω μην περιμενεις πολλα πολλα ...και δεν εχει και πολλα να πουνε αλλα και τα πιο πολλα τα λενε συνθηματικα μην χασουν τις παρθενες...
Κοιτα τυπε ειναι καποιοι απο εμας τους παλιους οπως εγω που με τα Μσατζιδικα δεν οποτε αν θελω να ξεκινησω λογικο να ζητησω τα φωτα σου και κανα κονε οπως θα μπορουσα να βοηθησω στις πιατσες η στα δελα εγωΦίλε κάνεις λάθος.΅Εγώ , τουλάχιστον, (για άλλους δεν μπορώ να μιλήσω παρά μόνο για μένα) ποτέ δεν αρνήθηκα τηλέφωνο σε κανέναν. Όσοι μου έστειλαν πμ , εξυπηρετήθηκαν όλοι. Για κανέναν όμως , που δεν τον ξέρω προσωπικά δεν μπορώ να εγγυηθώ σε μαγαζί που με γνωρίζουν και με εμπιστεύονται, με κίνδυνο να είναι κάποιος "περίεργος" και να εκτεθώ. Πιστεύω πως όλοι εδώ μέσα κάπως έτσι σκέφτονται, γι αυτό διαπιστώνεις κι εσύ τέτοια καχυποψία.
Κάποιος μπορεί να βοηθήσει με το τηλέφωνο από αυτή την Εύα με το πολύ καλό τσιμπούκι (Anges spa);
Το νόημα είναι να βοηθάμε κόσμο που δίνει πίσω στην κοινότητα.
Ακόμα περιμένω το τηλ που θα μου έδινες για την τύπισσα που λέγαμε..