Ας και εγω την εμπειρια μ...συνηθως αραζω στο μεταξα και περνω την κορασιδα Ντινα γιατι οι αλλες η μεγαλων κυβικων ειναι η περασμενης ηλικιας...θα ελεγα με καλη εμπειρια στν
αλλα λιγο ακριβο σαν μαγαζι!!!ελπιζω να ικανοποιησα με την γνωμη μ!

Ευχαριστώ!Δεν λειτουργεί φίλε! Άλλαξε και τηλέφωνο και έδρα!
ι ιδια ομαδα που ειχε πριν τον δεκαπενταυγουστο .... σιλβυ , κατια , μαργαριτα , δεσποινα , και καποιες μερες ελενα και φυσικα η μαγκυ !!!!Καλημέρα παιδιά, μήπως γνωρίζει κανείς να μας πει ποια κορίτσια έχει η μάγκυ αυτήν την περίοδο?![]()
![]()
Λες να πέρασε τόσο άσχημα, που δεν θέλει καν να το αναφέρει;Μαλλον θα περιμενεις πολυ...
Οχι απλα ειναι παρτακιας...Λες να πέρασε τόσο άσχημα, που δεν θέλει καν να το αναφέρει;
Εχει πολλους τετοιουςΟχι απλα ειναι παρτακιας...
Προσεξε μη σε κανει αγαπουλη η ΣαντραΚαλησπέρα σε όλη την παρέα. Είχα ένα κενό στο πρόγραμμά μου σήμερα το μεσημέρι, και είπα να το καλύψω με έπίσκεψη στην Εβίτα (αν και ήθελα Εύη από Angels , αλλά δεν σηκώνανε το τηλέφωνο). Κινήθηκα στα γνωστά μου στάνταρ (πήρα την Σάντρα - έχω κάνει σεξ μαζί της περισσότερες φορές απ' ότι με πολλές σχέσεις μου). Η έκπληξη μεγάλη όταν , βγάινοντας από το δωμάτιο ακούω την Εβίτα να μιλάει στο τηλ με πελάτη, ο οποίος της είπε ότι τον συστήνω εγώ. Επειδή μόνο σε 3 άτομα έχω κάνει κονέ στην Εβίτα (ξέρουν αυτοί ποιοι είναι), παρέμεινα για να γνωρίσω τον συναγωνιστή, όπερ και εγένετο. Ο συναγωνιστής ήρθε με έναν φίλο του, που πέρασε με Σάντρα (αυτός πέρασε καλά σίγουρα) , ο ίδιος όμως πέρασε με μια καινούρια, η οποία μου φάνηκε λίγο μπάζο (ίσως φταίει και το ότι μόλις είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη από Αθήνα, όπως μας είπε η Εβίτα και ήταν κουρασμένη από το ταξίδι). Συναγωνιστή περιμένουμε ενημέρωση
Μετά τιμής
ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ
Εσύ τουλάχιστον φίλε δεν είσαι ένας από αυτούς. Πήρες κοπέλα και μετά ενημέρωσες. Μόνο έτσι γίνεται δουλειά....Εχει πολλους τετοιους
Όχι αδερφέ, δεν μπλέκουμε την ευχαρίστηση με τα προσωπικά μας ΠΟΤΕ....Προσεξε μη σε κανει αγαπουλη η Σαντρα![]()
Λεω να παρω και αυριο μια, ειδα οτι εφερε και τεταρτο κοριτσιΕσύ τουλάχιστον φίλε δεν είσαι ένας από αυτούς. Πήρες κοπέλα και μετά ενημέρωσες. Μόνο έτσι γίνεται δουλειά....
Αι ημέτεραι δυνάμεις θα αμυνθούν του πατρίου εδάφουςΠολεμικό ανακοινωθέν εξέδωσε ο Αιδοιολείχος, αναμένουμε την έκβαση της μάχης.
Είσαι πατριώτης!Τυφλα να χει ο Μel Gibson!Αι ημέτεραι δυνάμεις θα αμυνθούν του πατρίου εδάφους