Νέα

Ποιό δίσκο/τραγούδι των Metallica γουστάρετε περισσότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα katalanos3
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

katalanos3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
1.420
Πόντοι
206
Δίσκος : ...And justice for all
Τραγούδι : Fade to black

ConanTheBarb

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2016
Like
1
Πόντοι
0
Δισκος:Ολα αν και ολα μεχρι το Load τα αγαπω εξισου...
Τραγουδι:Ποτε δεν μπορω να αποφασισω αναμεσα σε For Whom the Bell Tolls και Harvester.

vangelisf

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
1
Δισκος : KILL EM ALL
Τραγουδι  : SEEK AND DESTROY :rockon:

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Orion και για όσους θυμούνται το so what :-P

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
36.476
Πόντοι
28.246

Επισκέπτης
Αλμπουμ, θα με πειτε φλωρο, αλλα το ομωνυμο(μπλακ). Ισως γιατι αυτο επεσε στα χερια μου πιτσιρικας και το χω ακουσει τοσο πολυ

Τραγουδια πολλα, δε μπορω να ξεχωρισω ενα...

Μαστερ οφ παπετς,seek and destroy, enter the sandman

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Ακόμα εξαργυρώνουν αυτούς τους δίσκους, ό,τι έβγαλαν μετά ήταν ο ένας χειρότερος από τους άλλους, ειδικά οι 3-4 τελευταίοι, αν τους είχε βγάλει κανένα πρωτοεμφανιζόμενο ή άγνωστο γκρουπ,θα είχαν αλλάξει επάγγελμα τα μέλη του . Φαίνεται οτι ο Burton έκανε τη διαφορά σ αυτό το γκρουπ

συμφωνώ απολύτως.
μετά το Black Album μείωσα αισθητά τις ακροάσεις μου, χωρίς να το καταλάβω τοτε, και μετά το Load έκανα κάτι χρόνια να τους ξανακούσω.
αραιά και που...
καταλαβαίνω βέβαια διάφορα που λένε περί ωρίμανσης κλπ αλλά στα 30 σου να κάνεις τέτοιες στροφές είναι απαράδεκτο.
σε πιο μεγάλη ηλικία, ναι. αλλά φαίνεται ότι ωρίμασαν ... πρόωρα... ;)

antifa

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
23
Like
381
Πόντοι
2.272
Οι τέσσερις πρώτοι δίσκοι γαμάνε. Μετά η φάση ήταν απλά αρπαχτή...

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
συμφωνώ απολύτως.
μετά το Black Album μείωσα αισθητά τις ακροάσεις μου, χωρίς να το καταλάβω τοτε, και μετά το Load έκανα κάτι χρόνια να τους ξανακούσω.
αραιά και που...
καταλαβαίνω βέβαια διάφορα που λένε περί ωρίμανσης κλπ αλλά στα 30 σου να κάνεις τέτοιες στροφές είναι απαράδεκτο.
σε πιο μεγάλη ηλικία, ναι. αλλά φαίνεται ότι ωρίμασαν ... πρόωρα... ;)

Αυτο που λες ειναι φυσιολογικο...δεν μπορει ενας καλιτεχνης η ομαδα καλιτεχνων(συγκροτημα)να δημιουργει παντα αριστουργηματα...θα υπαρχουν και κομματια που θα ειναι μετρια ..κι αυτο δεν εχει απολυτα σχεση μονο με το γεγονος οτι ωριμασανε ..αλλα και το οτι αλλαξανε οι εποχες...Τι σχεση εχει η σημερινη εποχη με τηνν εποχη που ανθισαν οι metallica κι ολα τα υπολοιπα κλασσικα πλεον ροκ συγκροτηματα...ολα εχουν αλλαξει ριζικα...επομενως αλλαζουν κι οι καλιτεχνες ..

Αλλο ενα αγαπημενο μου συγκροτημα οι Νightwish με ξενερωσε απιστευτα οταν εφυγε η Tarja turrunen....απιστευτη γυναικαρα με πολυ ωραια σκηνικη παρουσια και φωναρα απο αλλο πλανητη...οσες συμμετειχαν στο σχημα μετα την Ταρια ηταν απλα γατακια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom