Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (0 μέλη και 61 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.059
Κριτικές
52
Like
16.761
Πόντοι
10.686
Σεβασμος και παλι σεβασμος για την τερατωδη ενημερωση. Να προθεσω κι εγω δυο λογια για το Κωλονου 30. Σημερα πηγα και γαμησα τη Ντανα τη νταρντανα την καυλοπουτανα  :tits2:
Χορτασα πατσοκοιλο αλλα ανταμοιφθηκα στο καρεκλατο σεξακι. Λιγο ηθελε και θα εσπαγε η καρεκλα.
Σημερα ηταν και το βλαχαδερο η Νατασα γι καποιον που ρωτησε. Τοσος ντορος ρε μαγκες για το αερικο. Ξυπνατε ρε! Γυναικα χωρις πιασιματα = σουβλακι χωρις τζατζικι.
Είμαι πελάτης και των δύο.Όσον αφορά τα πιασίματα της Νατάσας,δεν τη λες και στυλιάρι,κανονικό γυναικείο κορμί έχει,"τόσο όσο! "
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
Kαλησπέρα σας,
Ενημέρωση σε μία άδεια πιάτσα λόγω τριημέρου αλλά και λόγω της θερινής ραστώνης.Η ενημέρωση αφορά την πρωινή βάρδια.


Καλό τριήμερο και καλές διακοπές σε όσους κάνουν ή δεν πήγαν ακόμα!

Συγχαρητήρια!
Πολύ καλή -όπως πάντοτε άλλωστε- η ενημέρωσή σου Προφέσορα!  :hi:
 

poutanolatris

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Μηνύματα
115
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Συναγωνιστές περίπου στις 9 το βράδυ στο σπιτάκι της Εξηκίου 20 ήταν μια παχουλή ονόματι Άννα. Ξέρουμε το βάρδιες δουλεύει και αν τιμαει το 20αρι? Χοντρή αλλά καυλα!
ΥΓ. Κριτικές έχει από πολύ παλιά!
 

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Μηνύματα
409
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281
Kαλησπέρα σας,
Ενημέρωση σε μία άδεια πιάτσα λόγω τριημέρου αλλά και λόγω της θερινής ραστώνης.Η ενημέρωση αφορά την πρωινή βάρδια.
Ξεκίνημα απο το Μεταξουργείο.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15 ήταν η Καίτη μιλφ,ψηλή,νταρντάνα,με πιασίματα και κοντά ξανθά μαλλιά σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 σε ντουέτο η Ρωξάνη με την Φωτεινή Γκμοχ. Η Ρωξάνη μιλφ,κοντή,κανονικών κιλών με λίγα πιασίματα και ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Η Φωτεινή με μαύρα μαλλιά και σώμα με πιασίματα.Και οι δύο σε ελεύθερο στοματικό.
Στον όροφο του 22 ήταν η ώριμη Βικτώρια,υπέρβαρη, με ξανθά μαλλιά σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κώλο.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 στο δεξιό όπως ανεβαίνουμε μαγαζί ήταν η μιλφ Κάρμεν.Αθίγγανη,με κοντά μαύρα μαλλιά,σώμα κανονικών κιλών με φαρδιους γλουτούς.Κανονικό στα 10 ευρώ και με κώλο στα 15. Στο αριστερό ήταν η Σοφία,ώριμη,σώμα με πιασίματα αρμονικά κατανεμημένα,λίγη κοιλίτσα λόγω ηλικίας,μεγαλές βυζάρες τριαμισάρες κρεμάστες,κοντά καστανόξανθα μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιό καινούρια κοπέλα,κανονικών κιλών με ωραίο σώμα και μαύρα μακριά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Κανονικό πρόγραμμα.Ξινισμένο σαλονάρισμα.Ενδιαφέρουσα περίπτωση πάντως.
Στο Ιάσωνος 44 στο αριστερό ήταν η Μαρία η "φυλακόβια".Σε γυμνό τσιμπούκι και κώλο.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο ήταν δύο κοπέλες Ρωσόφωνες.Η πρώτη ήταν μιλφ υπέρβαρη με κοντά ξανθά μαλλιά και μεγάλες βυζάρες.Σε ισπανικό τελειωτικό.Η δεύτερη ήταν η Κατερίνα πρώην Λολίτα απο Ιάσωνος 1. Μιλφ,με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,γεροδεμένη,με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά και μαύρο ολόσωμο για ευνόητους λόγους. Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο μαγαζί τον τελευταίο καιρό εργάζεται η Σόνια.Πρόκειται για μιλφ,με μελαμψό δέρμα,γεματούλα,με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σχετικά καινούρια με ξεκίνημα απο Αλκιβιάδου 16Β.Γυμνό τσιμπούκι με τελείωμα στο σώμα και κώλος στο δεκάρικο.
Στο Ιάσωνος 46 στο αριστερό ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα,με μακριά μαύρα μαλλιά,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,βυζιά τριάρια στρογγυλά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κωλοκυνθούς 63 ευθεία μπροστά ήταν η ώριμη Ελένη απο Λευκορωσία.Κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Πολύ καλή περίπτωση.Πρώτη επιλογη στο στανταράκι αυτό.
Στο Κολωνού 47 στον όροφο ήταν η μιλφ Μόνικα Ρωσόφωνη, γεματούλα,με βυζάρες και ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό.
Τα Κολωνού 43 τα καινούρια μαγαζιά κλειστά.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο η Κατερίνα,μιλφ,κοντή,κανονικών κιλών προς το γεματό,με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων,αδιάφορη.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Πολύ καλή δουλεία έχει κάνει το μαγαζί  αυτό τον τελευταίο καιρό φέρνοντας μεγαλοκοπέλες που καλύπτουν και τα γούστα των πιο απαιτητικών.Λύδια,Αλίσια,Κατερίνα και φυσικά στην κορυφή η Φωτεινή.
Στο Κολωνού 23 στο υπόγειο κοπέλα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και λευκό ολόσωμο,μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 23 στον ημιόροφο κοπέλα κανονικών κιλών με πιασιματάκια και καστανόξανθα μαλλιά μακριά,αδιάφορη σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 11 στον όροφο τον τελευταίο καιρό εργάζεται μία κοπέλα υπέρβαρη,με κοντά καστανόξανθα μαλλιά.Προσφέρει και ελεύθερο στοματικό.
Στο Ιάσωνος 2 στο ισόγειο ήταν η ώριμη και πρώην υπηρεσία του μαγαζιού Αλεξάνδρα,Κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια που κρύβει επιμελώς με ολόσωμο,μακριά ξανθά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Ιάσωνος 2 στον όροφο η σχετικά καινούρια ώριμη Ουκρανή Κατερίνα,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και αυτή,αρκετά σπασμένο πρόσωπο,ξανθά μαλλιά σχετικά κοντά.Σε γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και αυταρχικό.Για όποιον μπορεί να ξεπεράσει την εμφάνιση είναι αρκετά πολύ δυνατή σε υπηρεσίες.
Στο Ιάσωνος 1 στο ισόγειο ήταν η μιλφ Μαρίνα,αρκετά λεπτή,με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά.Ανακοίνωσε κανονικό πρόγραμμα μπροστά στους Πακιστανούς αλλά κάνει και γυμνό τσιμπούκι και παλιά έδινε και κώλο.Μαζί της μία κοπέλα κανοικών κιλών με πιασιματάκια,φορούσε ολόσωμο,μαλλιά καστανόξανθά μακριά σε πλεξούδα.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 1 μεσαίος οίκος στο μαγαζί δεξιά ήταν η Καρίνα,κοπέλα γεματούλα με αρμονικά κατανεμημένα κιλά και βυζάρες,καστανόμαυρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Κανονικό πρόγραμμα.Στο αριστερό μαγαζί επίσης τον τελευταίο καιρό εργάζεται και μία άλλη κοπέλα στο ίδιο σουλούπι με την Καρίνα ακριβώς η οποία και ήταν εκεί. Προσοχή στα σκαλοπάτια του οίκου τα οποία είναι σιδερένια,μικρά και ολισθηρά και εύκολα κάποιος μπορεί να γκρεμοτσακιστεί.Προσωπικά μέχρι σήμερα κόντεψα να την πάθω ήδη δύο φορές.
Στο Ιάσωνος 1 δεξιός οίκος,κοπέλα κοντούλα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και ολόσωμο και μαύρα μακριά μαλλιά σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 19 στο ισόγειο κοπέλα γεματούλα με ξανθά μαλλιά μακριά σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 19 στον όροφο ήταν η Λώρα απο Μολδαβία,κοπέλα λεπτή,με ξανθά μαλλιά μακριά πιασμένα αλογοουρά και βυζάρες.Κανονικό πρόγραμμα στα 15 όμως ευρώ.
Στο Ιάσωνος 20 στο ισόγειο με τον ανελκυστήρα,δεν θυμάμαι όνομα παρόλο που ανακοινώθηκε,ήταν κοπέλα ψηλή,κανονικών κιλών με πιασιμάτάκια όμορφα κατανεμημένα και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 20 στο μεσαίο αν θυμάμαι καλά εργαζόταν μία Ελένη,κοντή,με ξανθά μαλλιά στο ύψος των ώμων της και σώμα με πιασιματάκια.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Λεωνίδου 27 στο ισόγειο έχουμε καινούρια κοπέλα την Λουτσία, λεπτή,με τραχύ πρόσωπο,μαλλιά καστανομελί στο ύψος των ώμων της.Σε κανονικό πρόγραμμα.Ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Στο Ιάσωνος 31 στο υπόγειο ήταν κλασσικά η Μανταλένα.Αδιάφορη μιλφ,κοντή,ελαφρώς γεματούλα με σχετικά κοντά ξανθά μαλλιά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 31 στο βάθος δεξιά ήταν η Άννα απο Αλβανία,λεπτή,με κοντά καστανόμαυρα μαλλιά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 31 στο χόστελ ,δηλαδή στο υπόγειο που βρίσκεται μέσα στους βάθος για τους πιο νέους φίλους στην παρέα μας,ήταν μίλφ μάλλον απο Βραζιλία,ψηλή,με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της,μεγάλες τεχνητές βλεφαρίδες,σώμα κανονικών κιλών με πιασιματάκια όμορφα κατανεμημένα,βυζάρες.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 30 ήταν δύο κοπέλες την πρώτη δεν την θυμάμαι καθόλου η δεύτερη η οποία και έκανε ελεύθερο στοματικό πρέπει να την λένε Χριστίνα,ήταν νοστιμούλα σχετικά,κανονικών κιλών,με μακριά καστανά μαλλιά.
Αλλαγή περιοχής.
Στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν η Σύλβια, παλιά καραβάνα με μεγάλη ιστορική διαδρομή απο τις πιάτσες της Αθήνας,στο Κωλοκυνθούς 38,έπειτα στο Διδύμου 18 υπόγειο,κατόπιν στο Αλκιβιάδου 16Β,έπειτα ξανά στις πιάτσες στον Κηφισό και τέλος πάλι εδώ.Κοντή,με σώμα με πιασιματάκια,ξανθά πλατινέ μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κώλο.
Στο Διδυμου 27 με την καινούρια νεαρή όμορφη υπηρεσία ήταν η μιλφ Φωτεινή.Ψηλή,κανονικών κιλών με πιασιματάκια όμορφα κατανεμημένα και μαύρα μαλλιά στο ύψος περίπου των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Διδύμου 20 ήταν καινούρια κοπέλα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,μαύρα μακριά μαλλιά και βυζάρες.Ανακοινώθηκε κανονικό πρόγραμμα κάτι που αντιβαίνει με τις υπηρεσίες του ελεύθερου στοματικού που προσφέρει ο οίκος αυτός.
Στο Διδύμου 18 στο ισόγειο ήταν η γκράνυ Ελένη με φουλ πρόγραμμα,λεπτή με κοντά ξανθά μαλλιά.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο ήταν η Αλίνα,γεματούλα μιλφ με βυζάρες και μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό.Η Αλίνα είναι κυρίως γνωστή απο τα Ιάσωνος 44& 46, Κωλοκυνθούς 38,63 του Μεταξουργείου.Και έχει εργαστεί και στα Διδύμου 18 και Έλλης 3.
Στο Φυλής 40 η σχετικά καινούρια Λίζα,ψηλή,με μαύρα μακριά μαλλιά κάτω απο τους ώμους της,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και βυζάρες.Σε ελεύθερο στοματικό.Την είχα πάρει προσφάτως με μέτριες εντυπώσεις.
Στο Φυλής 17 στο ισόγειο η Μπιάνκα,κοπέλα κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια, με βυζάρες, καστανόξανθα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Χάνει στο πρόσωπο.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 19 η Τζοάνα απο "Πορτογαλία" όπως την ξέρουμε οι πιο παλιοί,λεπτή κοπέλα,μουνάρα,με μακριά ξανθά μαλλιά και τατού στο σώμα.Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό.Η κοπέλα αυτή μετά απο μακρά απουσία είχε επισημανθεί σε ενημέρωση μου προσφάτως όταν και την είχα πετύχει στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28.Παλιότερα εργαζόταν στο Μ.Α 28,στα Κολωνού 23,στο Κολωνού 32Γ και στο Ιάσωνος 20Β.Οι υπηρεσίες της κορασίδας κυμαίνονται σε μέτριο επίπεδο.Αν της βελτιώσει σίγουρα θα κάνει θραύση.
Το Φωκαίας 25 στον όροφο κλειστό.
Στο Φωκαίας 27 στο υπόγειο ήταν η Βιολέτα με φουλ πρόγραμμα η οποία και ήταν δωμάτιο και δεν είδα αν έχει κάνει κάποια αλλαγή εμφανισιακά.
Στο Φωκαίας 27 στο ισόγειο ήταν η Σιμόνα,νόστιμη κοπέλα η οποία δυστυχώς παρέχει μέτριες υπηρεσίες χωρίς να κάνει την υπέρβαση.Λεπτή με μαύρα μακριά μαλλιά.Ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα.
Στο Φωκαίας 27 στον όροφο ήταν η Καμέλια.Με φουλ πρόγραμμα.
Στο Φωκαίας 24 σε ντουέτο η Ελένη,κοντή,με ξανθά πλατινέ μαλλιά κάτω απο τους ώμους,τραχύ πρόσωπο και φαρδύ κώλο και μία καινούρια γυφτορουμάνα την οποία και παρουσίασαν σαν Βραζιλιάνα.Πρόκειται για πιπίνι,λεπτή,με μελαμψό δέρμα,μικρά στήθη με σκούρες θηλές και άλω και καστανά μαλλιά προς το καρέ περίπου.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό αμφότερες και κώλος για την Έλενα.Νοστιμούλα η καινούρια την είχα σαν στόχο αλλά στην πορεία παρεκτράπηκα.Όποιος την δοκιμάσει ας ενημερώσει.
Στο Φυλής 74 υπόγειο,ανοιχτό το αριστερό μαγαζί με την Βανέσα,μιλφ,κανονικών κιλών με λίγα πιασιμάτα και μαύρα μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φωκαίας 9 στο ισόγειο δεξιά, ήταν η Ναταλύ,λεπτή,με καστανόξανθα μαλλιά ίσια λίγο πιο πάνω απο τους ώμους.Με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.Η Ναταλύ εργάζεται και στο διπλανό υπόγειο στο Φωκαίας 7.
Στο Φωκαίας 9 στο ισόγειο αριστερά ήταν καινούρια κοπέλα η Κλαούντια με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.Γεματούλα,με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά και βυζάρες.
Στο Φωκαίας 7 στο υπόγειο ανοιχτό ήταν το δεξιό μαγαζί όπου και κλασσικά ήταν η Μόνικα,γεματούλα με καστανά μαλλιά σγουρά στο ύψος των ώμων της και βυζάρές της οποίες και είχε ακάλυπτες.Η Μόνικα έχει εργαστεί και Ιάσωνος 2 στον όροφο.
Στο Αγκύρας 12 δεξιά σε ντουέτο η Σούζυ και η Ελένη.Η Σούζυ λεπτή με ξανθά καρέ μαλλιά και η Ελένη,κοντούλα,γεματούλα,με ξανθά πιασμένα αλογοουρά.Σε ελεύθερο στοματικό αμφότερες.
Το Αγκύρας 12 αριστερά κλειστό.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο ήταν η Ειρήνη, κοντή,με ξανθά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,ελαφρώς γεματούλα.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 84 στο ισόγειο ήταν η Βαλεντίνα η οποία απογεύματα εργάζεται στο Διδύμου 18 υπόγειο.Πρόκειται για μιλφ απο Ουκρανία,κανονικών κιλών με ελάχιστα πιασίματα,μαλλιά ξανθά σγουρά στο ύψος των ώμων της.Ανοιχτούς οφθαλμούς.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Η δεύτερη συνεύρεση της ημέρας έγινε εδώ.Παραμένει σε καλά επίπεδα αν και κάπως βιαστική και έχοντας πέσει σε επιδόσεις.
Στο Φυλής 109 στο ισόγειο ήταν κλασσικά η Βίκη απο Διδυμου 27,Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 και τελευταία και Ιάσωνος 46 στον όροφο στην τρίτη βάρδια.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Μιλφ,με πιασιματάκια,βυζάρες και κοντά καστανά μαλλιά.
Στο Ρεμούνδου 21 στο ισόγειο ήταν η ώριμη Ελένη,Ελληνίδα,κανονικών κιλών,με καστανόμαυρα σγουρά μαλλιά στο ύψος των ώμων της,μπάσα φωνή.Έχει βελτιωθεί εμφανισιακά και κόντεψα να την μην την γνωρίσω.Πρόκειται για την κοπέλα που εργαζόταν πριν κάτι μήνες στην τρίτη βάρδια στον όροφο του Ιάσωνος 46 και στα Ιάσωνος 44.Εδώ πιο αδυνατισμένη αλλά και πιο σουλουπωμένη.Σε ελεύθερο στοματικό.Σαλονάρισμα κάπως νωθρό και αρκετά υποτονικό.
Καλό τριήμερο και καλές διακοπές σε όσους κάνουν ή δεν πήγαν ακόμα!


  Καλημερα σε ολους.
 Σε μεταμεσονυκτια βολτα στο  σπιτακι που αναφερει ο ΑΨΟΓΟΣ στην ενημερωση συναγωνιστης,
παρατηρησα  οτι  η  τσατσα του συγκεκριμενου οικου  διαβαζει το site  και εχει βαλει σκοπο
να στειλει στο ΚΑΤ με  καταγματα  οσους περισσοτερους μπορει απο εμας.
 Αυτο, γιατι δεν  μπορει να  εξηγηθει  αλλιως  το γεγονος  οτι , ωρα  01:05  η συγκεκριμενη  κυρια
αποφασισε  να πλυνει  τα  συγκεκριμενα σιδερενια σκαλοπατια ριχνοντας κουβαδες νερο.
 Συναγωνιστη  professorx να προσεχεις, μπορει να σε εχουν βαλει στο ματι  στο συγκεκριμενο οικο!!!
 Κατα τ' αλλα να  περνατε  καλα.
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.152
Κριτικές
1.245
Like
194.778
Πόντοι
45.465
τα ξημερώματα στην βόλτα που έκανα στην 3η βαρδια της μεταξουπολης τιμήθηκε η γιαγιά Αντριανα στο Κολωνου 23β θα ακολουθήσει κριτική και φωτός του δωματίου.
 

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Μηνύματα
242
Κριτικές
45
Like
3.409
Πόντοι
1.431
Εάν ειναι η παλιά Αννα , γύρω στα  40+ γεμάτη με μαστάρια , κοντό μαλλί καστανό είναι δυνατή στο γυμνό τσιμπούκι .
Εάν δε είσαι πελάτης της μπορείς να αγγίξεις τον ....ρομαντισμό μαζί της .
Εν θυμάμαι καλά δήλωνε Πολωνία  μεριά .

Πρυτανης
 
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Μηνύματα
11
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι πελάτης και των δύο.Όσον αφορά τα πιασίματα της Νατάσας,δεν τη λες και στυλιάρι,κανονικό γυναικείο κορμί έχει,"τόσο όσο! "
Τί να την κανεις τη γυναικα δεν εχει χειρολαβες απο το λιπος στα 4; Η Ευα απο μεγαλου Αλεξανδρου 15 με τη βασιλικη σοβιετικη τσιμπουκαρα που χαθηκε?
Αυτη ειναι μια πραγματικη γυναικα!
 

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Μηνύματα
7.452
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Η τελευταια τσαρκα που ειχα κανει στην φυλης
ηταν το 2009...
Σημερα το πρωι ειπα να κανω μια επιδρομη
Καμια σχεση με το 09
Σε 6-7 τσαρδια που μπηκα δεν ειδα κατι πολυ καλο..
Ισως να ηταν και η μερα
Το 09 ειχα ζαλιστει
 

Kargas14

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Μηνύματα
22
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
0
Φίλε άστα έχει χαλάσει πολύ, πουθενά τα καλά κομμάτια που υπήρχαν τότε το 2009, μοντέλα που ψοφάγανε για πούτσα. Πρέπει να ψάχνεις ώρα τα σπιτάκια,παντού ψόφιες
 

kayliaris_antras

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2014
Μηνύματα
146
Like
42
Πόντοι
1
Καλησπερα στην τρελοπαρεα.παιδια ξερετε που θα βρω κανα γριαδι τωρα να το σκισω???
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
Αν δεν βρεις τη γιαγιά Ελένη στη Διδύμου,όλο και κάτι παίζει από "νιάτο" στη Λιοσίων-ειδικά στη Τροφωνίου.
 

Επισκέπτης
Φίλε άστα έχει χαλάσει πολύ, πουθενά τα καλά κομμάτια που υπήρχαν τότε το 2009, μοντέλα που ψοφάγανε για πούτσα. Πρέπει να ψάχνεις ώρα τα σπιτάκια,παντού ψόφιες
ποια μοντελα ειχε ρε μαγκες το 9 δλδη;

Ιδιο επιπεδο μου φαινεται εμενα το 9 και τωρα

Το 9 ηταν η μονικα με τ αστερακια, η νελλυ, η βικυ η πολωνεζα η βυζαρου, η κατερινα ο νανος, η μαρια η λιθουανη η κλειτοριδικη με τα πολυ γαλαζια ματια στο φ84α, η ναταλι η πουτσοφαγος κτλ

Εχει και τωρα τετοια μουνια...
 

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Μηνύματα
710
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
ποια μοντελα ειχε ρε μαγκες το 9 δλδη;

Ιδιο επιπεδο μου φαινεται εμενα το 9 και τωρα

Το 9 ηταν η μονικα με τ αστερακια, η νελλυ, η βικυ η πολωνεζα η βυζαρου, η κατερινα ο νανος, η μαρια η λιθουανη η κλειτοριδικη με τα πολυ γαλαζια ματια στο φ84α, η ναταλι η πουτσοφαγος κτλ

Εχει και τωρα τετοια μουνια...

χεχεχεχε Πορνε μου, θυμήθηκα που ένας έψαχνε τη ναταλι την
πουτσοφαγο και έλεγε ότι ψάχνει το σκυλί του που δαγκώνει
και ακούει στο όνομα ναταλι... μπουαχαχαχα.
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.196
Κριτικές
496
Like
62.771
Πόντοι
39.662
εμενα θα μου μεινει αξεχαστη εκεινη η Σαμπιρνα η ρουμανα στο Φυλης 59 ισογειο.... αχ ποσα 100ρικα ειχα φαει για παρτη της !!!!
 

Επισκέπτης
χεχεχεχε Πορνε μου, θυμήθηκα που ένας έψαχνε τη ναταλι την
πουτσοφαγο και έλεγε ότι ψάχνει το σκυλί του που δαγκώνει
και ακούει στο όνομα ναταλι... μπουαχαχαχα.
εγω θυμαμαι τον προφεσορα που ελεγε οτι προκειται περι ψυχοπαθους

Ειχε πετσοκοψει κοσμο παντως
 

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Μηνύματα
710
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
εγω θυμαμαι τον προφεσορα που ελεγε οτι προκειται περι ψυχοπαθους

Ειχε πετσοκοψει κοσμο παντως

Εγω 2 φορές είχα τολμήσει να την πηδησω,
με δαγκασε η καργιολα, αλλά τη δεύτερη φορά τιμωρήθηκε
γιατί στο μέσα έξω την χτύπησε άθελά μου δυνατά η πουτσα μου
στην κλειτοριδα της και πεθανε στον πόνο... χεχεχε

Θα της είχε προφητεψει καμμια μάγισσα στη στεππα ότι
θα παντρευτεί το παλικάρι με τη σιδερενια πουτσα
γι αυτό τις δοκιμαζε στα δόντια της για να τον βρει... μπουαχαχαχα
 

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Μηνύματα
710
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
εμενα θα μου μεινει αξεχαστη εκεινη η Σαμπιρνα η ρουμανα στο Φυλης 59 ισογειο.... αχ ποσα 100ρικα ειχα φαει για παρτη της !!!!

Πορνε μου την ξανθιά με τα πλούσια μαλλιά και το σαπιο
λόγω γεννας βυζι λες ? κάτι πολύ ρομαντικό μου μυρίζει εδώ... χεχεχε
έλα μολογατα όλα, εγώ παρ όλο που με γούσταρε δεν είχα το
μυαλό τότε να της προτείνω ρομαντισμους.

υγ. με αυτή και την Αλεξάνδρα τη 'σερβα'(το τσουτσουνι)απ το
    Κόσοβο είχα κάνει την πρώτη μου παρτουζα... χεχεχε
    και μετά μυησα την Αλεξάνδρα στον ρομαντισμό για
    πρακτικους λόγους, γιατί τότε ήταν τόσο στενή που
    η πουτσα με την καποτα δεν έμπαινε μέσα της... χεχεχε
 

Disilverdi

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2016
Μηνύματα
22
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες ξέρετε αν αύριο απογευματόβραδο θα είναι ανοιχτό τίποτα ή τζάμπα θα κατέβουμε και θα πάμε μόνο για πατσαδάκι?Σήμερα λόγω δουλειάς και κούρασης δεν έγινε καταδρομική.Ελπίζω αύριο.
 
Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Μηνύματα
915
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Παίδες, μια Κατερίνα που δουλεύει Κων/πολες 166 (στο αριστερά) συνήθως απογεύματα, την ξέρει κανείς να μας πει καμιά εντύπωση?
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom