Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μάγκας ο Glock! Πάντως ρωσίδα μόνη της σε ελληνικό νησί να του έδωσε τον αριθμό της και να μην ήθελε να γαμηθεί πολύ τραβηγμένο μου φαίνεται.  :headbang:
Μιλαει η εμπειρια,εσυ σε ποσες χιλιαδες γκομενες μιλας για να πηδηξεις μια  :think:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.985
Πόντοι
6.765
Μιλαει η εμπειρια,εσυ σε ποσες χιλιαδες γκομενες μιλας για να πηδηξεις μια  :think:
Εγώ βγαίνω και γαμάω από το ίντερνετ, τύπε. Σε τουρίστρια δε την έχω πέσει, η αλήθεια είναι, οπότε δεν έχω εμπειρία, αλλά τόσες ιστορίες έχω ακούσει από τουρίστριες μόνες στα ελληνικά νησιά που ψάχνουν πούτσο. Δεν καταλαβαίνω προς τι η προσωπική επίθεση.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Οι γκομενες γι αυτα μιλανε αφου δε τις ενδιαφερει το σεξ,γιατι να σε γκαυλωσει αυτη ηθελε να μιλησει για την ελλαδα με εναν ροδιτη και μετα να παει σπιτι και να κοιμηθει,εγω απλα δινω τα παραδειγματα μου στο κοσμο γιατι η πλειοψηφια ζει σε ληθαργο και ονειρευονται μουναρες γκαυλωμενες συνεχεια.
Αυτα  θα τα βρουν μονο στις παραισθησεις του κμαν
Το αν αξιζε να την αφησεις να παει με ταξι δε το γνωριζω αν ηταν σωστο η οχι,γιατι δεν γνωριζω τι σου ειπε για να νευριασεις,το οτι δε σου εκατσσε σιγουρα δεν ηταν λογος για να μη τη πας σπιτι,εγω δε θα το εκανα

φιλε χαλας την πιατσα.. αν σου κατσει βλεπουμε αν θα τν πας σπιτι (δε βλεπω το λογο - αν θελει ας κοιμηθει μαζι σου)

αλλα αν δε σου κατσει γιατι να την πας σπιτι??? τι εισαι ταριφας? ο αντρας φροντιζει μονο τις γυναικες που τον φροντιζουν και ΑΝ και αυτες, μια και υπαρχει πλεον ισοτητα και φεμινισμος (λεμε τωρα) και οι γυναικες ειναι ικανες να φροντισουν μονες τους τον εαυτο τους οπως να βρουν τροπο να γυρισουν σπιτι του μεσ στη νυχτα ασφαλεις

σιγουρα αν τους κανεις τα χατιρια εχεις καλυτερα ποσοστα και δε χρειαζεται να μιλησεις σε χιλιαδες για να πηδηξεις μια αλλα ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ (δικαιωμα σου φυσικα αλλα μη περιμενεις και μπραβο)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
219
Πόντοι
1.390
Δεν εχω αναγκη τυπε να γαμησω οπως δεν εχει αναγκη η μουναρα να γαμηθει,εφοσον εχω παρεα να βγω και ξερω οτι οποτε και να βγω μπορω να παιξω καποιο μουνι δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα,εσυ κοιταξε να βρεις καμια να παντρευτεις γιατι φανταζομαι οταν βγαινεις εξω  στο μουνι τους θα σε γραφουν ολες  :2funny: :2funny:
Παλι καλα που εχει τις μαυρες στη θεσσαλονικη και ξεδινεις  :rockon:  αλλιως σε κανα ψυχιατρειο θα κατεληγες απο την αγαμια

ασε ρε τυπε εδω οι φτωχες μολδαβες σε εκλασαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τωρα Ελλαδα δεν βγαινω με σκοπο το καμακι μονο για χαλαρο καφεδακι , οι πιρφοροι μπορει να σε κυνηγανε μετα  :jerking: :jerking: :2funny: : επειδη πειραξες την Θεα της παρεας τους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
φιλε χαλας την πιατσα.. αν σου κατσει βλεπουμε αν θα τν πας σπιτι (δε βλεπω το λογο - αν θελει ας κοιμηθει μαζι σου)

αλλα αν δε σου κατσει γιατι να την πας σπιτι??? τι εισαι ταριφας? ο αντρας φροντιζει μονο τις γυναικες που τον φροντιζουν και ΑΝ και αυτες, μια και υπαρχει πλεον ισοτητα και φεμινισμος (λεμε τωρα) και οι γυναικες ειναι ικανες να φροντισουν μονες τους τον εαυτο τους οπως να βρουν τροπο να γυρισουν σπιτι του μεσ στη νυχτα ασφαλεις

σιγουρα αν τους κανεις τα χατιρια εχεις καλυτερα ποσοστα και δε χρειαζεται να μιλησεις σε χιλιαδες για να πηδηξεις μια αλλα ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ (δικαιωμα σου φυσικα αλλα μη περιμενεις και μπραβο)
Ποια ειναι η πιατσα?ρε πιρφοριδη,τι πεταγεσαι εσυ σα τη τσουτσου που θα την πηγαινες 25 βολτες σε ολη τη ροδο μπας και γαμησεις,χεσε μας απο δω  :uglystupid:,να μη τη πας σπιτι αν ειναι κοντα το σπιτι της αν την πηρες με το αμαξι να την πας στου διαολου τη μανα εχεις την υποχρεωση να τη πας σπιτι της,εκτος αν προσπαθησε να σε εκμεταλευτει με καποιο τροπο.

Γιατι συμβολαιο σου εκανε οτι θα σου κατσει μολις βγειτε?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οι γκομενες γι αυτα μιλανε αφου δε τις ενδιαφερει το σεξ,γιατι να σε γκαυλωσει αυτη ηθελε να μιλησει για την ελλαδα με εναν ροδιτη και μετα να παει σπιτι και να κοιμηθει,εγω απλα δινω τα παραδειγματα μου στο κοσμο γιατι η πλειοψηφια ζει σε ληθαργο και ονειρευονται μουναρες γκαυλωμενες συνεχεια.
Αυτα  θα τα βρουν μονο στις παραισθησεις του κμαν
Το αν αξιζε να την αφησεις να παει με ταξι δε το γνωριζω αν ηταν σωστο η οχι,γιατι δεν γνωριζω τι σου ειπε για να νευριασεις,το οτι δε σου εκατσσε σιγουρα δεν ηταν λογος για να μη τη πας σπιτι,εγω δε θα το εκανα
Κατα ένα μεγάλο μέρος της την είχα στημένη απο πριν για τα ψέματα και τη ξινίλα που με είχε φορτώσει τις 2 μέρες που με απέφευγε ...
Στο σχέδιο ήταν να κάνω τον μαλάκα, να την πάω μακρυά και να τη στείλω με ταξί αν δεν ήταν μίνιμουμ θετική! Όταν άρχιςε το ξίνιςμα πάλι και δεν πέραςε τα τεςτ "ετοιμότητας" έκανα αυτό που κάθε σεβόμενος τον εαυτό του άντρας πρέπει να κάνει!Στο παρελθόν ξινές γκόμενες τις έχω πετάξει και έξω απο το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου..

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ασε ρε τυπε εδω οι φτωχες μολδαβες σε εκλασαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τωρα Ελλαδα δεν βγαινω με σκοπο το καμακι μονο για χαλαρο καφεδακι , οι πιρφοροι μπορει να σε κυνηγανε μετα  :jerking: :jerking: :2funny: : επειδη πειραξες την Θεα της παρεας τους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Για νεο μας το πες,τι να βγεις να κανεις να σε ξεφτυλισουν οι γκομενες απο τα κλασιματα  :2funny: :2funny:,
Ξερεις οτι δε βγαινεις γιατι δεν εχεις καμια ελπιδα με τις ελληνιδες γιατι χωρις οικονομικο οφελος δε προκειται να πηδηξεις ουτε καμπια

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.985
Πόντοι
6.765
Κατα ένα μεγάλο μέρος της την είχα στημένη απο πριν για τα ψέματα και τη ξινίλα που με είχε φορτώσει τις 2 μέρες που με απέφευγε ...
Στο σχέδιο ήταν να κάνω τον μαλάκα, να την πάω μακρυά και να τη στείλω με ταξί αν δεν ήταν μίνιμουμ θετική! Όταν άρχιςε το ξίνιςμα πάλι και δεν πέραςε τα τεςτ "ετοιμότητας" έκανα αυτό που κάθε σεβόμενος τον εαυτό του άντρας πρέπει να κάνει!Στο παρελθόν ξινές γκόμενες τις έχω πετάξει και έξω απο το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου..
Πολύ σωστός. Όπως η άλλη δεν ήταν υποχρεωμένη να σου κάτσει, έτσι κι εσύ δεν ήσουν υποχρεωμένος να ανεχτείς την ξινίλα της και τις ιδιοτροπίες της. Τουλάχιστον παίχτηκε φάση με καμιά άλλη τουρίστρια στη Ρόδο;

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Ποια ειναι η πιατσα?ρε πιρφοριδη,τι πεταγεσαι εσυ σα τη τσουτσου που θα την πηγαινες 25 βολτες σε ολη τη ροδο μπας και γαμησεις,χεσε μας απο δω  :uglystupid:,να μη τη πας σπιτι αν ειναι κοντα το σπιτι της αν την πηρες με το αμαξι να την πας στου διαολου τη μανα εχεις την υποχρεωση να τη πας σπιτι της,εκτος αν προσπαθησε να σε εκμεταλευτει με καποιο τροπο.

Γιατι συμβολαιο σου εκανε οτι θα σου κατσει μολις βγειτε?

Μια και μιλας για εμενα κυιολεκτικα ΟΥΤΕ ΜΙΑ γκομενα στη ζωη μου ελληνιδα η ξενη δεν εχει μπει στο αμαξι μου αν δε την εχω πηδηξει πρωτα. δεν ειμαι ουτε ξεναγος ουτε ταριφας ουτε διασκεδαστης τους. αν καποια συναντιεται μαζι μου θεωρω ως δεδομενο οτι συναντιομαστε με απωτερο σκοπο τον πουτσο εκτως αν εχουμε ξεκαθαρισει οτι δε παιζει τετοιο θεμα και συνεχισω να θελω την παρεα της

η πιατσα ειναι ολοι εμεις που θελουμε ομορφες γυναικες με μινιμουμ κοστος. υπαρχουμε και εμεισ κ γαμαμε που κ που

αυτος ο ψευτο ιπποτισμος (δινω πραγματα στις γυναικες για να την ελπιδα να μου δωσουν το μουνι τους) ειναι ανατολιτικο κολπο και πρεπει σιγα σιγα να το αποβαλλουμε.. 200 χρονια περασαν φτανει πια

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Με τις φιλες της βγηκε οχι με αντρες δε χρειαζεται να εισαι τοσο μνησικακος,ουτε σου ειπε οτι αν βγειτε θα τη γαμησεις,δεν ειναι συμπεριφορα αυτη

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
219
Πόντοι
1.390
Για νεο μας το πες,τι να βγεις να κανεις να σε ξεφτυλισουν οι γκομενες απο τα κλασιματα  :2funny: :2funny:,
Ξερεις οτι δε βγαινεις γιατι δεν εχεις καμια ελπιδα με τις ελληνιδες γιατι χωρις οικονομικο οφελος δε προκειται να πηδηξεις ουτε καμπια

Εμενα ελληνιδες με κερνουσαν και τις πηδουσα μετα ,αλλα για εσενα ουτε το σαλιο τους δεν ξοδευουνε για να σε φτυσουν  :2funny: :2funny:

αντε συρε αυτοκτονα ναυαγιο που κανεις και τον ταριφα αφου σε κλανουνε οι γκομενες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μια και μιλας για εμενα κυιολεκτικα ΟΥΤΕ ΜΙΑ γκομενα στη ζωη μου ελληνιδα η ξενη δεν εχει μπει στο αμαξι μου αν δε την εχω πηδηξει πρωτα. δεν ειμαι ουτε ξεναγος ουτε ταριφας ουτε διασκεδαστης τους. αν καποια συναντιεται μαζι μου θεωρω ως δεδομενο οτι συναντιομαστε με απωτερο σκοπο τον πουτσο εκτως αν εχουμε ξεκαθαρισει οτι δε παιζει τετοιο θεμα και συνεχισω να θελω την παρεα της

η πιατσα ειναι ολοι εμεις που θελουμε ομορφες γυναικες με μινιμουμ κοστος. υπαρχουμε και εμεισ κ γαμαμε που κ που

αυτος ο ψευτο ιπποτισμος (δινω πραγματα στις γυναικες για να την ελπιδα να μου δωσουν το μουνι τους) ειναι ανατολιτικο κολπο και πρεπει σιγα σιγα να το αποβαλλουμε.. 200 χρονια περασαν φτανει πια
Πιστευεις οτι υπαρχει κανεις εδω μεσα που πιστευει τις μαλακιες που λες?
Εσυ δεν εισαι που ελεγες σε ενα ποστ αν σου επιτεθει ενας πολωνος να του κερασεις ποτο μπας και σου γνωρισει γκομενα  :2funny: :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εμενα ελληνιδες με κερνουσαν και τις πηδουσα μετα ,αλλα για εσενα ουτε το σαλιο τους δεν ξοδευουνε για να σε φτυσουν  :2funny: :2funny:

αντε συρε αυτοκτονα ναυαγιο που κανεις και τον ταριφα αφου σε κλανουνε οι γκομενες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εννοειται οτι θα σε κερασουν  :2funny: :2funny:,μηπως δουλευεις και σα ζιγκολο στα κρυφα  :jerking: :jerking:
Το μονο που μενει να κανεις τωρα ειναι να μας δειξεις και συ τη φοτο σου να δουν ολοι ποσο αναπηρος εισαι  :2funny: :2funny:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Πιστευεις οτι υπαρχει κανεις εδω μεσα που πιστευει τις μαλακιες που λες?
Εσυ δεν εισαι που ελεγες σε ενα ποστ αν σου επιτεθει ενας πολωνος να του κερασεις ποτο μπας και σου γνωρισει γκομενα  :2funny: :2funny:

τον πολωνο. στην πολωνια. για να με διευκολυνει. μπυρα οχι ποτο. (2.5 ευρω υποθεση, οχι να σηκωθω απ το σπιτι μου για να παω να παραλαβω την αλλη απο το σπιτι της, να τη βολταρω και μετα να την ξαναγυρισω και σπιτι της κ να παω μετα σπιτι να τον παιξω)

καμια φορα εχω κερασει και γυναικες πριν τις πηδηξω. 9/10 φορες προκειται για μπυρες απο το περιπτερο (1.5 ευρω υποθεση)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
τον πολωνο. στην πολωνια. για να με διευκολυνει.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:,παλι καλα που εχουμε εσας τους αναπηρους εδω μεσα να γελαμε,ειστε ατελειωτοι  :2funny: :2funny:,φευγει ο ενας εμφανιζεται αλλος,επικο αυτο το φορουμ τετοιο γελιο που θα ριξεις αλλου

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ βγαίνω και γαμάω από το ίντερνετ, τύπε. Σε τουρίστρια δε την έχω πέσει, η αλήθεια είναι, οπότε δεν έχω εμπειρία, αλλά τόσες ιστορίες έχω ακούσει από τουρίστριες μόνες στα ελληνικά νησιά που ψάχνουν πούτσο. Δεν καταλαβαίνω προς τι η προσωπική επίθεση.
Οσο αληθινες ειναι οι ιστοριες για τις τουριστριες που ψαχνουν πουτσο αλλο τοσο αλληθινο ειναι οτι γαμας απο το ιντερνετ,εκτος απο κατι χοντρομπαζα,πατσαβουρες 50αρες που γαμας που δε βλεπονται

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.380
Πόντοι
28.786
Επιμένω να βλέπω εμμονή στο συγκεκριμένο πρόσωπο!

Αλλά ας φύγουμε απο το ποσοτικό και τεχνικό μέρος της συζήτησης και πάμε καθαρα στο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ!

Πέρα απο την προσωπική σου καλλιέργεια με πολλούς παράγοντες και υποπαράγοντες που έχεις εξασκήσει τον εαυτό σου και έχεις αποκτήσει την εμπειρία να τα πετύχεις δεν πιστεύεις όταν κατακτάς ένα καλό γκομενάκι  στα πέρατα του κόσμου που εκείνη την ώρα για κάποιο λόγο διάλεξε εσένα,δεν πιστευεις πως με αντίστοιχους ανταγωνιστές που έχουν ακριβώς τα ίδια προσωπικά χαρακτηριστικά, μια Αυρα που προέρχεται απο το μέρος καταγωγής σου,  σου δίνει την ώθηση που κάνει τη διαφορά? ;) ;) ;)  
Δεν έχω εμμονή με κανένα πρόσωπο φίλε !! Απλά τις υπερβολές σε σημείο μαλακίας αντιπαθώ, γιατί θεωρώ ότι απλά προσβάλουν τη νοημοσύνη μου !! Και δεν τις αντιμετωπίζω με υποσυνείδητο η ενσυνείδητο τρολάρισμα, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ ??!! Τέλος πάντων !!

Πάμε στην ερώτησή αου τώρα. Ουσιαστικά ρωτάς άν κάποιος άντρας μετράει περισσότερο σε κάποιες χώρες όπου φαντάζει λίγο ''εξωτικός'' λόγω της χώρας προέλευσης τους.

Η απάντηση είναι εξαρτάται απο τη κάθε συγκεκριμένη γυναίκα, και απο τη κάθε στιγμή !! Το τι κουβαλάνε οι γυναίκες στο κεφάλι τους και το τι τους αρέσει δεν θα το λύσει η επιστήμη για τα επόμενα 1000 χρόνια τουλάχιστον. Για να στο πώ αλλιώς μπορεί ακόμη και για την ίδια γυναίκα το παραπάνω ''προσόν΄΄ τη μια μέρα να μετράει και την άλλη να μη μετράει. Οπως τους την δώσει τη κάθε συγκεκριμμένη στιγμή είναι.

Εδώ οργώνουν μια ολόκληρη πόλη για μια εβδομάδα και δοκιμάζουν 200 ζευγάρια παπούτσια για να καταλήξουν σε ένα. Και αφού το αγοράσουν την επομένη  ξαφνικά τους ξυνίζει και πάνε και το αλλάζουν. Εσύ τι προσέγγιση λες να έχουν με τους άντρες ??

Να σου δώσω ένα παράδειγμα απο τα ταξίδια μου. Στα clubs του Μπουένος Αυρες στην Αργεντινή, το αν η άλλη σε βλεπει σαν πελάτη η σαν γκόμενο μέχρι τη τελευταία στιγμή παίζεται. Δεν μιλάω για αμιγή πουτανάδικα !! Μιλάω για ντίσκο η clubs πολυχώρους όπου έχει και γκόμενες και βιζιτούδες και ακόμη και πουτάνες.
Ημουν τότε νεος, πρίν το φαλιμέντο της Αργεντινής, και πραγματικά το διασκέδαζα αφάνταστα το εξαιρετικά ιδιότυπο αυτό  σχηνικό. Με ένα συνάδελφο Σουηδό τότε που μέτραγε και πολύ απο πλευράς εμφάνισης γαμιόμασταν στα γέλια !! Η ''εξωτικότητα'' του σουηδού και του ελληνα ενάντια στα dollars. Το έβλεπες στα μάτια τους ότι αμφιταλαντευόντουσαν για το αν θα σου ζητήσουν λεφτά η όχι !!

Απο φίλους νεότερους που ακόμη ταξιδεύουν το ίδιο σχηνικό ακόμη παίζει !!  

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
219
Πόντοι
1.390
Εννοειται οτι θα σε κερασουν  :2funny: :2funny:,μηπως δουλευεις και σα ζιγκολο στα κρυφα  :jerking: :jerking:
Το μονο που μενει να κανεις τωρα ειναι να μας δειξεις και συ τη φοτο σου να δουν ολοι ποσο αναπηρος εισαι  :2funny: :2funny:

βαλε την δικια σου φωτο με τα μπρατσα σου ρε αναπηρε να σε δουνε οι δροσεροι του σαιτ  :effemine: :effemine: :effemine: :gay: :gay: :gay:

να γαμησεις τσαμπα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και τι κολλημα ειναι αυτο με τις φωτο λες και γαμανε μονο τα μοντελα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εσυ αν εισαι μοντελο θα χεις πολλες επιλογες  :effemine: :effemine: :gay: :gay: :gay: :effemine: :effemine: :vomit:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.985
Πόντοι
6.765
Οσο αληθινες ειναι οι ιστοριες για τις τουριστριες που ψαχνουν πουτσο αλλο τοσο αλληθινο ειναι οτι γαμας απο το ιντερνετ,εκτος απο κατι χοντρομπαζα,πατσαβουρες 50αρες που γαμας που δε βλεπονται
Οκ ό,τι πεις. Το ποιος γαμάει φαίνεται από τον κομπλεξισμό που βγάζεις σε άτομα που δεν ξέρεις καν. Που στη real life πολύ απλά θα έκλανες μέντες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ουσιαστικά ρωτάς άν κάποιος άντρας μετράει περισσότερο σε κάποιες χώρες όπου φαντάζει λίγο ''εξωτικός'' λόγω της χώρας προέλευσης τους.
Αυτό με τα παπούτσια και τις γυναίκες κατανοητό και το έχεις ξαναγράψει! :hi:

Όσο για το άλλο το πάω και λίγο παραπέρα απο το απλά "εξωτικός"!
ΔΕΝ λέω αυτά που λέει ο Κμαν για εκστρατείες στο Σαγγάριο και "ξεπουτσιάσματα" στη διαδρομή των παπούδων μας! :rockon: :kneel: :rockon: :2funny:

Αλλα βρε παιδί έχουμε όσο να 'ναι άλλα ιστορικά βιώματα και παρακαταθήκη απο τον Σουηδό σου και τον κάθε άλλο... Κάποτε είμασταν κοσμοκρατορία και για χιλιετηρίδα και άνω το μέρος αυτό μεσουρανούσε και ενέπνευσε όλους τους υπόλοιπους πολιτισμούς! Δεν γίνεται ως μορφωμένος άνθρωπος και νοήμων να μην το κουβαλάς! Όχι οτι θα πεις στην άλλη κάτι απο αυτά και θα τη ρίξεις! Αλλά γενικώς έστω και λίγο μέσα στον καθένα έχει μείνει μια μικρή φλόγα υπερηφάνειας ωστε να πετυχαίνει τους στόχους που θέτει που στην προκειμένη περίπτωση είναι η κατάκτηση κάποιου θηλυκού!!!!  

Στον ιδεολογικο και μόνο τομέα ο Κμαν προσπαθεί να φουντώσει αυτή τη φλόγα! Δεν είναι και τόσο κακό!
(ξέρω οτι θα τα ακούσω αλλά κουβέντα να γίνεται)  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom