zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.565
- Πόντοι
- 2.756
Να παρεις η και τις 2 μαζι η τη Σοφια μονη...Με τη Σοφια θα κανεις παρτυ.να ρωτήσω και εγώ για αυτές μήπως τις ξέρει κάποιος:
Να παρεις η και τις 2 μαζι η τη Σοφια μονη...Με τη Σοφια θα κανεις παρτυ.να ρωτήσω και εγώ για αυτές μήπως τις ξέρει κάποιος:
Είναι Αλβανίδα γύρω στα 27, αυταρχική φυσιογνωμία, νταρντάνα με πολύ ωραίο κορμί και κώλο. τη συνηστώ στα 80 €. κάνει σεξ αλλά αν θέλεις σε γαμάει με στραμπόν. δεν ξέρω αν θέλει κάτι παραπάνω γι αυτό.
μια χαρα ειναι στα 100 2ωρο χωρις εξατμιση, ολα τα αλλα μεσα.
αρα παιζει Αμστελ πλεον....
ειναι στη λιστα αλλα μου το εχει ακυρωσει δυο φορες το ραντεβου.
Οχι!!! Αλλα τι να το κανεις το μωρο ρε φιλε ετσι skinny που ειναι...? αμαρτια!!!
αμστελ=εχει και παρεα.Αμστελ???![]()
![]()
![]()
αμστελ=εχει και παρεα.
Καλησπέρα ξέρει κανείς να μας φωτίσει ευχαριστώ

μουτζοστε με όλοι Μαζί την έφαγα την φωλα μακρια μουφα καμιά σχέση η κοπέλα με της φώτοτελικα ειναι μουφα φωτο αγγελια ?? ενδιαφερον φενετε![]()
Χρήσιμη η ενημέρωση σου, πόσα έδωσες φίλεμουτζοστε με όλοι Μαζί την έφαγα την φωλα μακρια μουφα καμιά σχέση η κοπέλα με της φώτο
Χρήσιμη η ενημέρωση σου, πόσα έδωσες φίλε
χτυπα την να στανιαρεις!!!μουτζοστε με όλοι Μαζί την έφαγα την φωλα μακρια μουφα καμιά σχέση η κοπέλα με της φώτο
χτυπα την να στανιαρεις!!!
μουτζοστε με όλοι Μαζί την έφαγα την φωλα μακρια μουφα καμιά σχέση η κοπέλα με της φώτο

προχθες δηλαδηΚαλησπερα ,εκανα εγγραφη και στελνω μπας και μπορει κανεις να θυμηθει τη μαριζα απο καμα σουτρα(ελληνιδα,θεσαλλονικια δηλωνε)πρην κανα 8αρι χρονια.