erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
σε "βολευω" και ορθια εσενα...

σε "βολευω" και ορθια εσενα...
τα βλιτα ναι σωστα,μου διεφυγαν,ειχα στο νου τα λοιπα αγριοχορτα![]()
Το βλίτο ή αλλιώς βλίτρον ή βλιταράκι όπως επίσης συναντιέται ακόμα και ως γλίντρος αποτελεί μια μικρό και θαμνώδες μονοετές φυτό το οποίο δεν ξεπερνάει σε ύψος τα 80 εκατοστά, αλλά όμως η θέση του στις βραστές καλοκαιρινές σαλάτες μας είναι ιδιαίτερη και ξεχωρίζει. Το βλίτο φυτρώνει μόνο του ή και σπέρνεται ανάμεσα στα άλλα κηπευτικά [size=15pt]των καλοκαιρινών περιβολιών[/size].
τα βλιτα ναι σωστα,μου διεφυγαν,ειχα στο νου τα λοιπα αγριοχορτα
θα κρυφτει ο οριζοντας![]()
τυποι στην τουρκια απολυσανε εναν ιμαμη γιατι πηγε με φρικτους πονους στην κοιλια στο νοσοκομειο και του βρηκανε αγγουρια στον κωλο
γνωμη σας
![]()
Το βλίτο ή αλλιώς βλίτρον ή βλιταράκι όπως επίσης συναντιέται ακόμα και ως γλίντρος αποτελεί μια μικρό και θαμνώδες μονοετές φυτό το οποίο δεν ξεπερνάει σε ύψος τα 80 εκατοστά, αλλά όμως η θέση του στις βραστές καλοκαιρινές σαλάτες μας είναι ιδιαίτερη και ξεχωρίζει. Το βλίτο φυτρώνει μόνο του ή και σπέρνεται ανάμεσα στα άλλα κηπευτικά [size=15pt]των καλοκαιρινών περιβολιών[/size].
μου θυμιζει καποια πρωην μουΜουνετο του Euro![]()
![]()
μου θυμιζει καποια πρωην μου![]()
τυπε σε γκομενα του χασοδικη αναφερομουν οχι σε δικη μουΜήπως η παρακάτω είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα με βάση αυτά που γράψατε για το βάρος της νωρίτερα;
![]()
Μήπως η παρακάτω είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα με βάση αυτά που γράψατε για το βάρος της νωρίτερα;
![]()
τυπε σε γκομενα του χασοδικη αναφερομουν οχι σε δικη μου![]()
τυπε σε γκομενα του χασοδικη αναφερομουν οχι σε δικη μου![]()
Αυτή είναι πρώην του Μεγσλειοτάτου. Μετά ανακάλυψε το Σκάιπ.
Μην δίδετε σημασία.
Τά ΄χει χαμένα ο γέρος.
Ρε βλήτα στα βλίτα δεν σκύβεις, κόβεις τις κορφάδες αλλιώς βλαστάρια του φυτού δεν το κόβεις απ τη ρίζα![]()
Στον κ. the Saint να τα πείτε αυτά, που μας κάνει μαθήματα συλλογής βρώσιμων χόρτων.