14 τυπε, ειμαστε πρωτοποροι ΚΑΙ εκει.Ασχετο ..αλλά απο ποια ηλικια και πανω δεν παιζει παιδεραστια? ;)

14 τυπε, ειμαστε πρωτοποροι ΚΑΙ εκει.Ασχετο ..αλλά απο ποια ηλικια και πανω δεν παιζει παιδεραστια? ;)
προχτες βγηκα για καφε με ξαδερφο παντρεμενο με 2 παιδια που πηγε σογαμπρος (απο κατω μενουν τα πεθερικα του)σας μιλαει ενας παθων με εναν γαμο και μια συμβιωση, στην αρχη ειναι ολα καλα εισαι καψουρακος λες τι μουναρα εχω διπλα μου ομορφη, σπουδαγμενη, εξυπνη (μη χεσω) και μετα απο 1-2 χρονια αρχιζουν τα "ο πρωην μου εβγαζε καλυτερα λεφτα, ειχε καλυτερο αυτοκινητο, βγαιναμε περισσοτερο" "ολο με τους φιλους σου ασχολεισε" (σπανια τους εβλεπα) με αρκετες παραλλαγες και οι 2 αυτες περιπτωσεις παρομειες! αν αντεχετε να τις βγαλετε 2-3 φορες εξω να τους ριξετε 2-3 γαμησια και να τις παρατησετε ειστε μαγκες (εγω δεν εχω πλεον την υπομονη δυστηχως) αλλα προς θεου μην προχωρησετε σε κατι σοβαρο αν δεν περασει αρκετο διαστημα και καταλαβετε το χαρακτηρα τους! κατα 80% θα ειναι σαν τις δικες μου περιπτωσεις!
γι αυτο για γαμο καλυτερα ξενες πανω απο 70-80% πιθανοτητες να σου βγει καλη! η μεγαλυτερη καταντια που βλεπω σε φιλους και γνωστους βεβαια ειναι οτι θα γουσταραν τρελα ξενη εναντι ελληνιδας για γαμο, αλλα κοιτανε τη βολεψη τους και σκεφτονται μονο ελληνιδα μπας και παρουν κανα σπιτι προικα κτλ που η ξενη δεν εχει
καταντια για εναν ανεξαρτητο ανδρα, καταξιωση για τον μαμοθρεφτο
προχτες βγηκα για καφε με ξαδερφο παντρεμενο με 2 παιδια που πηγε σογαμπρος (απο κατω μενουν τα πεθερικα του)
και πηρε προικα (η γυναικα του νοικιαζει) 4 διαμερισματα! την ωρα που φοβατε η εταιρεια του μη κλεισει και εχει φαει τρελες περικοπες μισθου, η συζηγος (παντα ξυνη και γκρινιαρα και μπαζο ηταν βεβαια) εχει αρχισει τα "ευτηχως εχουμε τη δικη μου προικα και ζουμε σαν ανθρωποι" (μεταφραση. εγω σε εκανα ανθρωπο) ο ξαδερφος καπνιζει 2μιση πακετα τσιγαρα τη μερα και τρεμει ολοκληρος (απο αγχος και νευρα)
για τη μανα μου ομως και την κοινωνια ειναι "επιτυχημενος"
15 ειναι.14 τυπε, ειμαστε πρωτοποροι ΚΑΙ εκει.![]()
ωπ εχεις δικιο τυπε, τα μπερδεψα με ποινικη ευθυνη.15 ειναι.
Αν και υπαρχουν αρκετες υποκατηγοριες. Δεν γινεται πχ να ειστε στην ιδια οικογενειακη στεγη. Η εκεινη την στιγμη να εχετε υπο την ευθυνη σας το ανηλικο. Και αλλα πολλαωπ εχεις δικιο τυπε, τα μπερδεψα με ποινικη ευθυνη.
Δουλευω πανω απο 35 χρονια με τον τουρισμο (συν του οτι εχω ταξιδεψει σε πολλα μερη του κοσμου) και εχω γνωρισει παντρεμενους απο, σχεδον, ολο το κοσμο. Ολοι τα ιδια λενε για τις γυναικες της πατριδας τους. Κανεις δεν ειναι ευχαριστημενοςπροχτες βγηκα για καφε με ξαδερφο παντρεμενο με 2 παιδια που πηγε σογαμπρος (απο κατω μενουν τα πεθερικα του)
και πηρε προικα (η γυναικα του νοικιαζει) 4 διαμερισματα! την ωρα που φοβατε η εταιρεια του μη κλεισει και εχει φαει τρελες περικοπες μισθου, η συζηγος (παντα ξυνη και γκρινιαρα και μπαζο ηταν βεβαια) εχει αρχισει τα "ευτηχως εχουμε τη δικη μου προικα και ζουμε σαν ανθρωποι" (μεταφραση. εγω σε εκανα ανθρωπο) ο ξαδερφος καπνιζει 2μιση πακετα τσιγαρα τη μερα και τρεμει ολοκληρος (απο αγχος και νευρα)
για τη μανα μου ομως και την κοινωνια ειναι "επιτυχημενος"
πσσσ ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι..
παιδιά και υποχρεώσεις![]()
![]()
![]()
![]()
χάνεις τα πάντα σε σχέση με την ελευθερία σου και αρχίζεις να έχεις εξαρτήσεις από τρίτους (ακόμα και δική σου επιχείρηση να έχεις)
η άντε με δυο παιδιά να πας στον εργοδότη σου και να του πεις σήμερα δεν δουλεύω για σένα γιατί ξύπνησα στραβά και δεν μου αρέσει η φάτσα σου![]()
Μια παροιμια λεει τυπε ότι οποιος δεν εχει παιδια έχει έναν καημο οποιος έχει έχει πολλους :S
τέτοιες πίπες μόνο η μελίνα μερκούρη τις έλεγε![]()
Tυπε φαντασου σκοτούρες και η παντοφλα να πηγαινει συννεφο από καμια χοντρη γκρινιαρα συζυγο :S
άμα η άλλη σου πρίζει τα αρχίδια και έχεις και παιδιά σκατά είναι και την μπελούτσι να έχεις δίπλα σου![]()
Tυπε τα σωστα αρσενικα παραμενουν εργένηδες μέχρι τα 40 τουλάχιστον δες τον Κλούνεϊ![]()
![]()
ενας φιλος πριν χρονια με ειχε ρωτησει (ειχε γνωρισει μια ομορφουλα, λιγο bitch) σαν εμπειρο, αν για το γαμο
πρεπει να μετρησει πρωτα την εμφανιση της κοπελας η το χαρακτηρα της (και ας ειναι πιο μετρια εμφανισιακα)
τι να σου πω του ειχα πει εγω πηρα εμφανιση και την πατησα, αλλα δε σημαινει οτι ετσι ειναι, τελικα παντρευτηκε και
απο τοτε μονο στο τηλεφωνο εχουμε μιλησει, με τον αδερφο του ομως που μιλησα περισσοτερο μου ειπε οτι η τυπισσα
ειναι πολυ σκυλα του εχει κανει το βιο αβιωτο
Φιλε δεν μου λες και κανενα νουμερο για το τζοκερTυπε εννοείται ότι το πρωτο που κοιτας είναι ο χαρακτηρας εμφανιση βρίσκεις οποτε θες και σε ένα μασαζ πας και διαλέγεις εγω από ένα σημειο και μετά επελεγα μονο σοβαρους χαρακτήρες από γκομενες και εχω βρει την υγεια μου να μη γκρινιαζουν να μην είναι τσαμπουκάδες να μην είναι νευρικες κτλπ βρες μια τετοια και θα με θυμηθείς!!!
οσοι επιλεγουν συντροφο για γαμο θα πρεπει να εχουν υποψη τους το εξης:ενας φιλος πριν χρονια με ειχε ρωτησει (ειχε γνωρισει μια ομορφουλα, λιγο bitch) σαν εμπειρο, αν για το γαμο
πρεπει να μετρησει πρωτα την εμφανιση της κοπελας η το χαρακτηρα της (και ας ειναι πιο μετρια εμφανισιακα)
τι να σου πω του ειχα πει εγω πηρα εμφανιση και την πατησα, αλλα δε σημαινει οτι ετσι ειναι, τελικα παντρευτηκε και
απο τοτε μονο στο τηλεφωνο εχουμε μιλησει, με τον αδερφο του ομως που μιλησα περισσοτερο μου ειπε οτι η τυπισσα
ειναι πολυ σκυλα του εχει κανει το βιο αβιωτο