noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 309
- Πόντοι
- 346
Δεν γνωρίζω τα ποσοστά, αλλά παιζει πολύ κέρατοΜούφα η έρευνα. Παρόμοια με αυτές που λένε για Έλληνες γαμιάδες, πουτσαράδες κλπ.
Δεν γνωρίζω τα ποσοστά, αλλά παιζει πολύ κέρατοΜούφα η έρευνα. Παρόμοια με αυτές που λένε για Έλληνες γαμιάδες, πουτσαράδες κλπ.
παω να πλακωσω την γυναικα μου προκαταβολικα![]()
και το βραδυ να βγω με το γκομενακι (λειπει ο αντρας της ) για τρελη πουτσα.
![]()
![]()
και ομως,αυτες οι γαλοτσες ειναι "το προτυπο" της σημερινης νεοσκατοελλεεινιδας..Εχουμε και κατι ΚΑΡΙΟΛΕΣ σαν την Ρανια Κωστακη που εχθες στην εκπομπή του Κωστοπουλου ειπε οτι η γυναίκα επιβάλλεται να έχει κανει εστω και μια φορα one night stand.
Τελικα ομως το θεμα ειναι
οι Ελλεινιδες γαμιουνται καργα
Η
οι Ελλεινιδες δεν γαμιουνται καθολου?
για πειτε γνωμες .
Εγω προσωπικα πιστευω οτι γαμιουνται καργα υπο προυποθεσεις(στην δουλεια για να τα εχουν καλα και να παρουν αυξηση θεση, με πλουσιο για τα λεφτα, για τον εγωισμο, κτλ κτλ) και βεβαια δεν στο λενε σε δουλευεουν ψιλο γαζι .
Εχουμε και εμεις σαν αντρες το ψωνιο ειμαι γαμιας κτλ οποτε...
Ολες παρθενες και αβγαλτες δηλαδη θα σου δηλωσουν και εχουν παρει τρενα .
Το θεμα ειναι πως θα τις ψησεις εσυ να τις πηδηξεις χωρις να πληρωσεις και χωρις να σε πιασουν μαλακα.
δηλαδη 1 ελληνας εχει κερατωθει κατα 80/% απο την δικια του!!δηλαδη της τον εμπηξαν λιγο η ειχε μονο προκαταρκτικα;;Αυτό είναι πολύ μεγάλο ποσοστό,αν κατάλαβα καλά οι 80 από τους 100 έλληνες είμαστε κερατάδες
![]()
μια χαρα τα ειπε η Ρανια , τι σας χαλαει ?Εχουμε και κατι ΚΑΡΙΟΛΕΣ σαν την Ρανια Κωστακη που εχθες στην εκπομπή του Κωστοπουλου ειπε οτι η γυναίκα επιβάλλεται να έχει κανει εστω και μια φορα one night stand.
Kαλά κάνει ρε φίλε, μόνοι μας θα το κανουμε το one night stand![]()
δηλαδη 1 ελληνας εχει κερατωθει κατα 80/% απο την δικια του!!δηλαδη της τον εμπηξαν λιγο η ειχε μονο προκαταρκτικα;;
Μεχρι και στ' αυτια τυπε!!!!δηλαδη 1 ελληνας εχει κερατωθει κατα 80/% απο την δικια του!!δηλαδη της τον εμπηξαν λιγο η ειχε μονο προκαταρκτικα;;
ναι τυπε,ενω οι ελευθερες ειναι πιστες![]()
Δηλαδη 8-10 Ελληνες είναι φραγκατοι...Απλά ο α διαθέτει το "πακέτο",δηλαδή την οικονομική και τη συναισθηματική σιγουριά,κι ο β τη φρεσκάδα της καινούργιας ψωλής,τι δεν καταλαβαίνεις; ;)