Νέα

Οκτώ στις δέκα Ελληνίδες είναι άπιστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Don Frantcesco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 721
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.233
Πόντοι
206
παω να πλακωσω την γυναικα μου προκαταβολικα  :s&m_3: :s&m_3: και το βραδυ να βγω με το γκομενακι (λειπει ο αντρας της ) για τρελη πουτσα. :cheesy: :cheesy:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
15
Πόντοι
16
Εχουμε και κατι ΚΑΡΙΟΛΕΣ σαν την Ρανια Κωστακη που εχθες στην εκπομπή του Κωστοπουλου ειπε οτι η γυναίκα επιβάλλεται να έχει κανει εστω και μια φορα one night stand.
και ομως,αυτες οι γαλοτσες ειναι "το προτυπο" της σημερινης νεοσκατοελλεεινιδας..

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Τελικα  ομως το θεμα ειναι

οι Ελλεινιδες γαμιουνται καργα 

Η 

οι Ελλεινιδες δεν γαμιουνται καθολου?

για πειτε γνωμες .

Εγω προσωπικα πιστευω οτι γαμιουνται καργα υπο προυποθεσεις(στην δουλεια για να τα εχουν καλα και να παρουν αυξηση θεση, με πλουσιο  για τα λεφτα, για τον εγωισμο, κτλ κτλ) και βεβαια δεν στο λενε σε δουλευεουν ψιλο γαζι .

Εχουμε και εμεις σαν αντρες το ψωνιο ειμαι γαμιας κτλ οποτε... 

Ολες παρθενες και αβγαλτες δηλαδη θα σου δηλωσουν και εχουν παρει  τρενα . 

Το θεμα ειναι πως θα τις ψησεις εσυ να τις πηδηξεις  χωρις να πληρωσεις και χωρις να σε πιασουν μαλακα.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
309
Πόντοι
346
Τελικα  ομως το θεμα ειναι

οι Ελλεινιδες γαμιουνται καργα   

Η 

οι Ελλεινιδες δεν γαμιουνται καθολου?

για πειτε γνωμες .

Εγω προσωπικα πιστευω οτι γαμιουνται καργα υπο προυποθεσεις(στην δουλεια για να τα εχουν καλα και να παρουν αυξηση θεση, με πλουσιο  για τα λεφτα, για τον εγωισμο, κτλ κτλ) και βεβαια δεν στο λενε σε δουλευεουν ψιλο γαζι .

Εχουμε και εμεις σαν αντρες το ψωνιο ειμαι γαμιας κτλ οποτε...   

Ολες παρθενες και αβγαλτες δηλαδη θα σου δηλωσουν και εχουν παρει  τρενα . 

Το θεμα ειναι πως θα τις ψησεις εσυ να τις πηδηξεις  χωρις να πληρωσεις και χωρις να σε πιασουν μαλακα.

Yπάρχουν πολλές που δεν γαμιούνται καθόλου και λίγες που γαμιούνται κάργα
Το θέμα ειναι να βρεις την β' κατηγορια

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.979
Πόντοι
4.746
Ευτυχως'που μας γνωστοποιησε βασει ερευνας,το ινστιτουτο
για το οτι συμβαινει..Διοτι δεν το γνωριζαμε.. :rolleyes:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.527
Πόντοι
4.587
:new_shocked: Αυτό είναι πολύ μεγάλο ποσοστό,αν κατάλαβα καλά οι 80 από τους 100 έλληνες είμαστε κερατάδες  :headbang:
δηλαδη 1 ελληνας εχει κερατωθει κατα 80/% απο την δικια του!!δηλαδη της τον εμπηξαν λιγο η ειχε μονο προκαταρκτικα;;

Επισκέπτης
Εχουμε και κατι ΚΑΡΙΟΛΕΣ σαν την Ρανια Κωστακη που εχθες στην εκπομπή του Κωστοπουλου ειπε οτι η γυναίκα επιβάλλεται να έχει κανει εστω και μια φορα one night stand.
μια χαρα τα ειπε η Ρανια , τι σας χαλαει ?

Kαλά κάνει ρε φίλε, μόνοι μας θα το κανουμε το one night stand :uglystupid:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
54
Like
19.719
Πόντοι
10.906
Συναγωνιστές,σκεφτείτε λογικά!Ακόμα και έγκυρη να είναι η έρευνα,(που μάλλον μούφα μού φαίνεται,όπως τόσες άλλες με πιασάρικο τίτλο από ψευτοεπιστήμονες),γιατί απορείτε και  εξανίστασθε;Οι περισσότεροι από το site αλλά και από τον "πραγματικό" κόσμο θέλουν να πηδήξουν τη γυναίκα του φίλου,του γείτονα,του συναδέλφου,κοκ,για να νοιώσουν γαμάτοι,ξεχνώντας ότι αύριο η μπίλια θα κάτσει και στη δικιά τους γυναίκα... Από την άλλη αν παγιώνονταν τα ζευγάρια άπαξ,πώς θα γίνονταν το αλισβερίσι και θα υπήρχε ποικιλία στους ερωτικούς συντρόφους;

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.979
Πόντοι
4.746
Ευτυχως'που μας γνωστοποιησε το ινστιτουτο βασει
ερευνας,για το οτι συμβαινει..Διοτι δεν το γνωριζαμε..

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
144
Πόντοι
291
σιγά το νέο, λόγο δουλείας νταλαβερίζομαι συνέχεια με νοικοκυρές! μου την έχουν πέσει πάρα πολλές φορές και χωρίς κάποια ιδιαίτερη κίνηση από εμένα, απλά το ζητούσε ο κώλος τους και ήθελαν να τον φαν

Old Devil

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
839
Πόντοι
1.026
ποτέ δεν τα κατάλαβα αυτά τα κερατώματα στις σοβαρές σχέσεις (παντρεμένοι-αραβωνιασμένοι η σχέση χρόνων)
δλδ κερατώνουν τον α με τον β αλλά συνεχίζουν να μένουν με τον α και γουστάρουν περισσότερο τον β    :)

ώρες ώρες νομίζω πως τα παιδιά είναι πολύ περισσότερο σοβαρά από τους ενήλικες

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
54
Like
19.719
Πόντοι
10.906
Απλά ο α διαθέτει το "πακέτο",δηλαδή την οικονομική και τη συναισθηματική σιγουριά,κι ο β τη φρεσκάδα της καινούργιας ψωλής,τι δεν καταλαβαίνεις; ;)

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
5
Πόντοι
16
Απλά ο α διαθέτει το "πακέτο",δηλαδή την οικονομική και τη συναισθηματική σιγουριά,κι ο β τη φρεσκάδα της καινούργιας ψωλής,τι δεν καταλαβαίνεις; ;)
Δηλαδη 8-10 Ελληνες είναι φραγκατοι...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
54
Like
19.719
Πόντοι
10.906
Όχι κατ'ανάγκη,αλλά δύσκολα ξεβολεύεσαι από τη ρουτίνα,ειδικά από μια ηλικία κι έπειτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom