alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Ποια ειναι η χοντρη αλβανιδα?
Μια... δεν την ξέρεις... είναι από του γαμπρού το σόι!!!!

Ποια ειναι η χοντρη αλβανιδα?
Tην Πεντάγιω λένε αλλά το βγαλανε αυτοι,δε νομιζω να ειναι αλβανιδαΠοια ειναι η χοντρη αλβανιδα?
Όχι δε βρήκα κάτι λάθος, απλά εσύ προηγουμένως είχες χαρακτηρίσει το σάιτ ευαγγέλιο και ότι σε βοήθησε να χτίσεις χαρακτήρα το '98 που το πρωτο-ανακάλυψες. Οπότε εύλογα σε ερωτώ αν τα έχεις εφαρμόσει όλα, ακόμα και τα patterns, τα οποία είναι παραλλαγές μεθόδων υπνωτισμού.Είπα κάτι για τα patterns;
Στα 3 συγκεκριμένα που αναφέρθηκα, βρήκες κάτι λάθος ;
ναιTην Πεντάγιω λένε αλλά το βγαλανε αυτοι,δε νομιζω να ειναι αλβανιδα
Μου περασε η κακία που ειχα μαζι της, τωρα ουτε χοντρη δεν την λεωTην Πεντάγιω λένε αλλά το βγαλανε αυτοι,δε νομιζω να ειναι αλβανιδα
Μπράβο Αλεξ γιατι είχες γινει πολύ κακος τελευταια.Μου περασε η κακία που ειχα μαζι της, τωρα ουτε χοντρη δεν την λεω![]()
Όχι δε βρήκα κάτι λάθος, απλά εσύ προηγουμένως είχες χαρακτηρίσει το σάιτ ευαγγέλιο και ότι σε βοήθησε να χτίσεις χαρακτήρα το '98 που το πρωτο-ανακάλυψες. Οπότε εύλογα σε ερωτώ αν τα έχεις εφαρμόσει όλα, ακόμα και τα patterns, τα οποία είναι παραλλαγές μεθόδων υπνωτισμού.
τυποι σημερα παντρευτηκε και ο γκαμπριελ τη ρανια τζιμα στο δημαρχειο αθηνων :S
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTYvMDUvMTQvc2FrMDAwLmpwZw%3d%3d&t=0&w=820&h=457&a=Center[/img[/URL]]
[/quote]
Ε από αυτου το σόι είναι η χοντρή αλβανίδα!!!! :headbang3: :headbang3: :headbang3:
Λές να κάνει ψαλίδια και πλακομούνια;;;;!!!!! :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Μπράβο Αλεξ γιατι είχες γινει πολύ κακος τελευταια.
Γιατι δεν της μιλας ???Να σου πω αλι.Επειδή εγώ δεν της μιλάω της πενταγιους δεν τη ρωτάς εσύ αν πάει με γυναίκες;;; :-* :-* :-*
Με στενοχωρησε αλλά δεν κραταω....Μπράβο Αλεξ γιατι είχες γινει πολύ κακος τελευταια.
Ωραια !Πάμε απο την αρχή λοιπόν ε?Με στενοχωρησε αλλά δεν κραταω....
Γιατι δεν της μιλας ???
Εντάξει.
Πεντάγιω πλακομουνιάζεσαι ?
Το κοινό σου απαιτεί να μάθει.
στηνΈχω την εντύπωση ότι θα κοιμάται αυτή την ώρα αλλά ευχαριστώ για την πρόθεση!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
στηνκυψεληαγγλια πανε 2 ωρες πισω
δεν κοιμαται ακομα μαλλον τρωειγατοκεφαλαsupper